دانلود رایگان ترجمه مقاله آزمایش یوتا درباره باروری ابرها – Weathermodification 2011

دانلود رایگان مقاله انگلیسی بارورسازی ابرها – آزمایش یوتا به همراه ترجمه فارسی

 

عنوان فارسی مقاله: بارورسازی ابرها – آزمایش یوتا
عنوان انگلیسی مقاله: Cloud Seeding – The Utah Experience
رشته های مرتبط: جغرافیا،  تغییرات آب و هوایی اقلیمی و آب و هواشناسی
فرمت مقالات رایگان مقالات انگلیسی و ترجمه های فارسی رایگان با فرمت PDF میباشند
کیفیت ترجمه کیفیت ترجمه این مقاله خوب میباشد 
توضیحات ترجمه این مقاله در سطح متوسط انجام شده است.
نشریه Weathermodification
کد محصول f404

مقاله انگلیسی رایگان (PDF)

دانلود رایگان مقاله انگلیسی

ترجمه فارسی رایگان (PDF)

دانلود رایگان ترجمه مقاله

خرید ترجمه با فرمت ورد

خرید ترجمه مقاله با فرمت ورد
جستجوی ترجمه مقالات جستجوی ترجمه مقالات جغرافیا

 

بخشی از ترجمه فارسی مقاله:

1 . سال های اول
یوتا دومین ایالت خشک در کشور است. پس تعجب برانگیز نیست که گروهی از شهرها در یوتای جنوبی و مرکزی مسئولیت پروژه بارورسازی ابرها را در چند سال بعد از کشف اصول جدید بارورسازی ابر در اواخر سال 1940 به عهده گرفت، همان طور که بسیاری دیگر از گروهها در ایالات غربی و نیمه غربی این کار را کردند.
پروژه ای در آوریل 1951 شروع شد و در می 1955 راه اندازی شد. پروژه از ژنراتورهای زمینی استفاده کرده که ذغال سنگ بارور شده با یدید نقره ای را می سوزاند و با کمک شرکت توسعه منابع آبی دنور، کلرادو راه اندازی شد. مؤسسه حامی شرکت توسعه منابع آبی یوتای جنوبی بود.
دانشگاه دپارتمان حوزه شناسی یوتا (هیلز و همکارانش 1955) و مؤسسه آمریکایی تحقیقات وابسته به هواشناسی (1955) در مورد آثار بارورسازی ابرها ارزیابی هایی کردند. دو ارزیابی نتایج مغایری داشتند، و پروژه پایان یافت.
اولین قانون در یوتا درباره تغییرات آب و هوایی در سال 1953 تصویب شد. این قانون مستلزم گزارش فعالیت های تغییرات آب و هوایی در یوتا به دپارتمان هواشناسی در دانشگاه یوتا است.
2 . علامت سالها
سال های 1973 تا 1981 در شکل گیری برنامه تغییر آب و هوایی یوتا تاریخی و مشهور بودند. در سال 1973 برخی از مؤسسین اصلی پروژه یوتای مرکزی و جنوبی برنامه را مجدداً فعال کردند. آنها در مجلس سخنرانی کردند، که باعث تصویب مصوبه بارورسازی ابرهای یوتا در سال 1973 شد. آنها پروژه یوتای مرکزی و جنوبی را برای افزایش تراکم برف زمستانی در سال های آبی 1974 و 1975 راه انداختند. آنها با مشاوران آب و هوای آمریکای شمالی پیمان بستند که با استفاده از سرمایه خودشان (مالیات های شهری) ، پروژه را با استفاده از ژنراتورهای زمینی راه اندازی کنند که یدید نقره آزاد می کرد.
با سخنرانی و تلاش گسترده آنها، سرمایه گذاری دولت در سال آبی 1976 شروع شد. با سرمایه گذاری دولت و همکاری داخلی، برنامه زمستان برای پوشش دادن مناطق بیشتری از ایالت توسعه یافت. برنامه افزایش متوقف سازی و تسریع طوفان در بخش شمالی ایالت شروع شد. سرمایه گذاری دولت برای برنامه های زمستانی و تابستانی حدود 70% بود، و سرمایه گذاری داخلی 30% باقیمانده بود.
با افزایش چشمگیر علاقه و توجه به تغییرات آب و هوایی و مصوبه بارورسازی ابرهای 1973، تقسیم منایع آبی با یک برنامه درگیری عمومی وهمگانی پاسخ داده شد. یک خبرنامه تغییر آب و هوایی، که چند بار در سال منتشر می شد، در سال 1975 شروع شد و تا سال 1980 پخش می شد. پنج سمینار یک روزه درباره بارورسازی ابرها برگزار شد، و اقدامات در شروع سال 1974 چاپ شدند. در سال 1975 بخش منابع آبی یک کمیته مشورتی تخصصی متشکل از دانشمندان دانشگاهی و دولتی، هواشناسان تلویزیونی، قانونگذاران، آژانس های دولتی درگیر در منابع آبی، و استفاده کنندگان از آب را تشکیل داد. کمیته در سال 1977 مجدداً به دو کمیته جداگانه تنظیم شد. یکی کمیته مشورتی برنامه نام داشت که متشکل از استفاده کنندگان آب و آژانس های دولتی بود که روی منابع آبی نظارت داشتند. دیگری کمیته مشورتی تخصصی بود که متشکل از هواشناسان، آمارگران و دانشمندان دارای تخصص مربوط به طرح برنامه، ارزیابی و تحقیق بود. هر دو کمیته تا سال 1983 کار کردند و بازده ارزشمندی برای بخش منابع آبی داشتند. برخی از تحقیقات و ارزیابی های بارورسازی ابر با سرمایه گذاری دولت در دانشگاه یوتا استیت در سال 1970 شروع شدند. برنامه تحقیقی مشارکتی NOAA / یوتا در اواخر 1970 در مرحله برنامه ریزی بود، و سرمایه گذاری در سال 1981 شروع شد.
دولت در اوایل 1980 یک رکود اقتصادی را تجربه کرد. سرمایه گذاری دولت برای بارورسازی ابرها به شدت کاهش یافت و پروژه تابستانی ادامه نیافت. نهایتاً برنامه های زمستانی با بخش بیشتری از سرمایه از سوی حامیان محلی و داخلی ادامه یافت. این نه سال – از 1973 تا 1981 – اوج خوشبختی بارورسازی ابرها در یوتا بودند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا