دانلود ترجمه مقاله عوامل خطر برای از دست دادن دندان در بزرگسالان (سال 2019)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در سال 2019 منتشر شده که 14 صفحه می باشد، ترجمه فارسی آن نیز 21 صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله عالی بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

عوامل خطر برای از دست دادن دندان در بزرگسالان: یک مطالعه کوهورت آینده نگر مبتنی بر جمعیت

عنوان انگلیسی مقاله:

Risk factors for tooth loss in adults: A population-based prospective cohort study

 

 

مشخصات مقاله انگلیسی 
سال انتشار 2019
فرمت مقاله انگلیسی pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 14 صفحه
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research Article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله دندانپزشکی
گرایش های مرتبط با این مقاله تشخیص بیماری های دهان و دندان
چاپ شده در مجله (ژورنال) PLoS ONE
نمایه (index) scopus – master journals List – JCR – MedLine – DOAJ
نویسندگان Manoelito Ferreira Silva Junior – Marı´lia Jesus Batista – Maria da Luz Rosa´rio de Sousa
شناسه شاپا یا ISSN 1932-6203
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1371/journal.pone.0219240
لینک سایت مرجع https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0219240
ایمپکت فاکتور (IF) مجله 3.107 در سال 2023
شاخص H_index مجله 435 در سال 2024
شاخص SJR مجله 0.839 در سال 2023
شاخص Q یا Quartile (چارک) Q1 در سال 2024
بیس نیست
مدل مفهومی دارد 
پرسشنامه ندارد 
متغیر دارد 
فرضیه ندارد 
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
کد محصول 12725

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله 
فرمت ترجمه مقاله ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش و pdf
وضعیت ترجمه ترجمه شده و آماده دانلود
کیفیت ترجمه عالی (مناسب استفاده دانشگاهی و پژوهشی)
تعداد صفحات ترجمه 21 صفحه با فونت 14 B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل جداول ترجمه شده است 
ترجمه ضمیمه ندارد 
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است  
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
درج فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه ندارد 
منابع داخل متن به صورت عدد درج شده است
منابع انتهای متن به صورت انگلیسی درج شده است

 

فهرست مطالب

چکیده
مقدمه
روش ها
طرح و جنبه های اخلاقی
جمعیت و نمونه
گردآوری داده ها
متغیرهای مطالعه
تجزیه و تحلیل داده ها
نتایج
بحث
منابع

 

بخشی از ترجمه

چکیده

هدف مطالعه حاضر، شناسایی عوامل خطرساز از دست دادن دندان در گروه سنی گسترده ای از بزرگسالان در طی 4 سال بود. این مطالعه گروهی آینده‌نگر به ارزیابی بزرگسالان (20 الی 64 ساله) در سال 2011 و 2015 از پیراسیکابای سائوپائولوی برزیل می پردازد. معیارهای شَمُول به صورت تصادفی تعداد افراد ساکن را به ازای واحد ناحیه سرشماری (یک بزرگسال در هر خانوار) انتخاب نمودند. معیارهای برونگذاری شامل وضعیت جسمانی یا روانی بود که مانع از انجام روندهای بالینی یا درک پرسشنامه می شد. معاینات دهانی در منزل با استفاده از شاخص دندان های پوسیده، از دست رفته و پر شده (DMFT)، شاخص پریودنتال یا وضعیت لثه جامعه مطابق سازمان بهداشت جهانی، و زیست‌لایه یا بیوفیلم مشهود انجام پذیرفت. داده های جمعیت‌شناختی و اجتماعی – اقتصادی، اطلاعات مربوط به عادات بهداشتی و استفاده از خدمات دندانپزشکی با استفاده از پرسشنامه به دست آمدند. نتیجه، وقوع از دست دادن دندان بود که بر اساس تفاوت بین دندان های از دست رفته (0 > M) حاصل از DMFT در سال 2011 با سال 2015 ارزیابی می گردد. مدل نظری مفهومی “قومیت، سن و نتایج بهداشت دهان” برای از دست دادن دندان برگزیده شد و در تجزیه و تحلیل رگرسیون چندمتغیری سلسله مراتبی پواسون مورد استفاده قرار گرفت (0.20 < p). گروه مرجع برای رگرسیون پواسون، افرادی بودند که فاقد دندان ار دست رفته (M) به علت پوسیدگی یا بیماری پریودنتال یا لثه بودند (0.05 < p). مجموعاً 143 (نرخ پیگیری = 57.7 درصد) شرکت کننده در مطالعه چهار ساله شرکت نمودند و وقوع از دست دادن دندان در این دوره در 51 بزرگسال (35.7 درصد) وجود داشت. عوامل خطرساز برای از دست دادن دندان، دلیل پیجویی خدمات دندانپزشکی بابت درد (2.72 = RR؛ 7.37 – 1.04 :CI ٪95)، از دست دادن دندان از قبل (3.01 = RR؛ 7.73 – 1.18 :CI ٪95)،‌ و پوسیدگی دندان بودند. عوامل خطرساز برای از دست دادن دندان عبارتند از: درد، از دست دادن دندان از قبل و پوسیدگی دندان.

 

 

روش ها
طرح و جنبه های اخلاقی
مطالعه گروهی چهار ساله آینده‌نگر کنونی در پیراسیکابای سائوپائولوی (SP) برزیل انجام شد [۲۶]. مطالعه حاضر توسط کمیته تحقیقات اخلاق دانشکده دندانپزشکی پیراسیکابا، دانشگاه کمپیناس تایید شد (شماره ۲۰۰۹/۱۷۷).

 

جمعیت و نمونه
مطالعه پایه. برای محاسبه نمونه گویایی از بزرگسالان (۲۰ الی ۶۴ ساله) ساکن پیراسیکابای سائوپائولو، وضعیت بهداشت دهان در گروه های سنی مختلف ارزیابی شد و دو محاسبات مختلف بابت اندازه نمونه جوانان (۴۴ – ۴۴ سال) و میانسالان (۴۵ – ۶۴ سال) برآورد شد. ما یک اثر طراحی 1.5، حاشیه خطای 10.0 درصد، و فاصله اطمینان95 درصدی را برگزیدیم که شامل داده های مربوط به شیوع کرم خوردگی دندان برای هر گروه سنی (۷۰.۲ درصد و ۹۰.۹ درصد، [17]) و ۲۰.۰ درصد اضافه بر کل برای جبران از دست دادن اتفاقی می گردد. اندازه نمونه برای جوانان 44-20 ساله 172 نفر و برای میانسالان 64-45 ساله 68 نفر و مجموعاً 240 بزرگسال بود [26].

 

انتخاب نمونه در دو مرحله و بر اساس سرشماری جمعیتی برزیل (2000) صورت پذیرفت که آخرین داده ها در زمان انجام مطالعه گردآوری شدند. جمعیت بزرگسالان 64-20 ساله پیراسیکابا 202131 نفر بود. در مرحله نخست، واحد انتخاب، ناحیه سرشماری بود: از 456 ناحیه سرشماری، 30 ناحیه به صورت تصادفی انتخاب شدند (به علاوه 2، که در جایگزین های موردی، لازم است). مرحله دوم شامل انتخاب خانوارها بوده و از افزایش 30 درصدی اندازه نمونه احتمالی برای انتخاب خانه ها برای جبران عدم پاسخ استفاده شد. این امر منجر به مجموعاً 342 خانه گردید که با تقسیم بر 30 ناحیه سرشماری انتخابی مطالعه، نسبت 11.4 خانه به ازای هر ناحیه سرشماری به دست آمد. بر اساس میانگین اندازه جمعیت هر ناحیه سرشماری، تعداد 11 خانه به ازای هر ناحیه سرشماری و سپس یک بزرگسال به ازای هر خانه به صورت تصادفی انتخاب شدند [26].

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا