دانلود ترجمه مقاله درک تغییرات تکنولوژیکی (سال 2011)

 

 

این مقاله انگلیسی در سال 2011 منتشر شده که 14 صفحه می باشد، ترجمه فارسی آن نیز 19 صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله عالی بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

درک تغییرات تکنولوژیکی: توضیح دیدگاه های مختلف در مورد نوآوری و تغییرات تکنولوژیکی

عنوان انگلیسی مقاله:

Understanding technological change: explanation of different perspectives on innovation and technological change

 

 

مشخصات مقاله انگلیسی 
سال انتشار 2011
فرمت مقاله انگلیسی pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 14 صفحه
نوع مقاله ISI
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله مدیریت – مهندسی صنایع
گرایش های مرتبط با این مقاله مدیریت فناوری الاعات – مدیریت نوآوری و فناوری – مدیریت نوآوری و تکنولوژی – نوآوری تکنولوژی
نویسندگان Marko Hekkert – Simona Negro
بیس  نیست
مدل مفهومی ندارد 
پرسشنامه ندارد 
متغیر ندارد 
فرضیه ندارد 
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
کد محصول 12688

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله 
فرمت ترجمه مقاله ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش و pdf
وضعیت ترجمه ترجمه شده و آماده دانلود
کیفیت ترجمه عالی (مناسب استفاده دانشگاهی و پژوهشی)
تعداد صفحات ترجمه 19 صفحه با فونت 14 B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل جداول ترجمه شده است 
ترجمه ضمیمه ندارد 
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است  
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
درج فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه ندارد 
منابع داخل متن ترجمه و درج شده است
منابع انتهای متن به صورت انگلیسی درج شده است

 

فهرست مطالب

1. مدل خطی
2. ماهیت نظاموَند نوآوری
3. عملکرد سیستم نوآوری
4. شکست‌های نظاموَند/مسائل نظاموَند
5. انواع مختلف سیستم‌های نوآوری
6. مقایسه رویکرد سیستم نوآوری با سایر رویکردها
منابع

 

بخشی از ترجمه

1. مدل خطی
یکی از نخستین چارچوب‌های نظری که برای درک تاریخی علم و فناوری و رابطه آن با اقتصاد تهیه شد، «مدل خطی نوآوری» بود. این مدل فرض را بر این می‌گذارد که نوآوری با تحقیق پایه شروع می‌شود و سپس تحقیق و توسعه‌‌ی کاربردی را به آن می‌افزاید و با تولید و انتشار پایان می‌یابد:
تحقیق پایه > تحقیق کاربردی > توسعه > تولید و انتشار

 

این مدل بسیار تاثیرگذار بوده است. سازمان‌های آکادمیک بعنوان یک لابی برای صندوق‌های پژوهش و اقتصاددانان نئوکلاسیک بعنوان مشاوران کارشناس برای سیاست‌گزاری، این مدل یا درک مبتنی بر آن را اشاعه داده‌اند و حمایت دولت از علومی که از چنین مدلی استفاده می‌کند را توجیه کرده‌اند. در نتیجه، خطمشی‌های علمی و دانشگاهیانی که به مطالعه‌ی علم و فناوری می‌پرداختند، دهه‌ها حامل تلقی و برداشتی خطی بودند (کدین 2006).

 

از این مدل خطی به دلیل نادیده‌گرفتن لوپ‌های بازخورد، سیگنال‌های بازار و یادگیری تکرارشونده انتقاد شده است (شاپیرا 2010). همانطور که روزنبرگ و سایرین (1994) ادعا کرده‌اند «همه می‌دانند که مدل خطی نوآوری، منسوخ شده است».

 

3. عملکرد سیستم نوآوری
مقاله‌ی جدیدی که در زمینه نظریه‌ی سیستم‌های نوآوری نوشته شده است، تصدیق این موضوع است که یک سیستم فقط از مولفه‌ها تشکیل نشده است بلکه از نظر یک تحلیلگر یا سیاستگزار، از یک کارکرد نیز برخوردار است. کارکرد اصلی یک سیستم نوآوری از نظر یک سیاستگزار یا تحلیلگر، توسعه‌ و اشاعه‌ی نوآوری‌ها است. در نظریه‌ی کلی سیستم‌ها، کارکرد سیستم یک بخش نرمال از نظریه‌ی سیستم‌ها است. اما مفهوم سیستم‌های نوآوری، ریشه در نظریه‌ی عمومی سیستم‌ها ندارد بلکه بعنوان پاسخی برای دیدگاه فروبهین در زمینه نوآوری در اقتصادهای نئوکلاسیک (مدل خطی نوآوری)، توسط اقتصاددان‌های ناهم‌اندیش شکل گرفته است. بینش‌های حاصل از نظریه‌ی سیستم‌های عمومی، به چارچوب سیستم‌های نوآوری افزوده شدند تا به ضعف بنیادین چارچوب سیستم نوآوری بپردازند: فقدان عوامل تبیینی سطح سیستم (لیو و وایت 2001). با تمرکز صِرف بر ساختار یک سیستم نوآورانه، می‌توان تحلیل کرد که کدام سازمان‌ها و نهادها در یک سیستم نوآوری حضور دارند اما بدون مفهوم کارکردهای سیستم بعنوان تحلیلی از ساختار سیستم نوآوری، موجب روشن شدن این موضوع نمی‌شود که یک سیستم نوآوری چطور کار می‌کند. جکوبسون و جانسون (2003) معتقدند که به منظور پشتیبانی از نوآوری، تعدادی از کارکردها باید درون آن به خدمت گرفته شوند. در متون پژوهشی، مجموعه‌های متعددی از کارکردهای سیستم ذکر شده‌اند. ما به توصیف فهرستی می‌پردازیم که غالباً توسط محققان اوترکت بکار رفته است و کاملاً نزدیک است به فهرست‌ بکاررفته در مقاله‌های بعدی که جاکوبسون و آنا برگک از دانشگاه چالمرز نوشته‌اند (برگک 2008).

 

کارکرد 1: فعالیت‌های کارآفرینانه
چیزی به نام سیستم نوآوری وجود ندارد که کارآفرین نداشته باشد. کارآفرینان جزئی ضروری برای یک سیستم نوآوری با عملکرد مطلوب هستند. نقش کارآفرین، این است که پتانسیل دانش، شبکه‌ها و بازارهای جدید را به کنش‌های عینی تبدیل نماید تا فرصت‌های تجاری جدیدی را تولید کند و از آن استفاده نماید. کارآفرینان هم می‌توانند تازه‌واردهای جدیدی باشند که از بینش فرصت‌های تجاری در بازارهای جدید برخوردارند یا شرکت‌هایی باشند که به راهبرد تجاری‌شان تنوع می‌دهند تا از مزیت پیشرفت‌های جدید بهره‌مند شوند. آزمایش‌های پُرریسک کارآفرینان، جهت غلبه بر عدم‌قطعیت‌های بزرگی که منبعث از ترکیب‌های جدید دانش فناورانه، اپلیکیشن‌ها و بازارها هستند، ضرورت دارند. با آزمایش می‌توان دانش بیشتری را درباره‌ی کارکرد فناوری تحت شرایط مختلف، گردآوری کرد. علاوه بر این، واکنش مشتریان، دولت، رقبا و تامین‌کنندگان را می‌توان ارزیابی کرد. با آزمایش اَشکال مختلفی از یادگیری رخ می‌دهد.

 

 

حضور کارآفرینان فعال، نخستین شاخص عملکرد یک سیستم نوآوری است. وقتی فعالیت کارآفرینانه عقب بیافتد، علل آن را می‌توان در شش کارکرد دیگر یافت.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا