دانلود رایگان ترجمه مقاله توربین های بادی و پانل های فتوولتائیک (آی تریپل ای 2014)

 

 

این مقاله انگلیسی در نشریه آی تریپل ای در 5 صفحه در سال 2014 منتشر شده و ترجمه آن 15 صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

ارزیابی قابلیت اطمینان با توربین های بادی و پانل های فتوولتائیک

عنوان انگلیسی مقاله:

Reliability Evaluation with Wind Turbines and Photovoltaic Panels

دانلود رایگان مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار 2014
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 5 صفحه با فرمت pdf
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله کنفرانس
رشته های مرتبط با این مقاله مهندسی برق – مهندسی انرژی
گرایش های مرتبط با این مقاله تولید، انتقال و توزیع – سیستم های قدرت – انرژی های تجدیدپذیر
چاپ شده در مجله (ژورنال)/کنفرانس کنفرانس و نمایشگاه انتقال و توزیع: آمریکای لاتین
کلمات کلیدی تولید برق توزیع شده – شبکه میکرو – شبیه سازی مونت کارلو – توزیع برق – قابلیت اطمینان سیستم قدرت
کلمات کلیدی انگلیسی distributed power generation – micro grid – Monte Carlo simulation – power distribution – power system reliability
ارائه شده از دانشگاه دانشکده فناوری اطلاعات و مهندسی برق، دانشگاه کوئینزلند
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1109/TDC-LA.2014.6955214
لینک سایت مرجع https://ieeexplore.ieee.org/document/6955214
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه آی تریپل ای – IEEE
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  15 صفحه با فونت 14 B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) 

کد محصول F2434

 

بخشی از ترجمه

A. مدل سرعت باد و خروجی توربین بادی
قدرت خروجی توربین بادی WT بستگی به سرعت باد و پارامترهای توربین بادی که در زیر بیان شده است دارد[14] ضرایب A، B، و C تنهابه VCI، VR، و VCO بستگی دارد[14. داده های ساعتی سرعت باد به صورت یک فرایند بازشگت به عقب مورد نیاز است که برای ساخت مدل هم به طور مستقیم [15] نیاز می باشد، سپس شبیه سازی های متعدد به ترتیب زمانی با استفاده از پروفیل سرعت باد مصنوعی که جایگزین VT در (1) می باشد صورت میگیرد. این روش در ساختار کلی زیر مشخص شده است.

B. مدل تابش خورشیدی و خروجی پانل های فتوولتائیک
در این مدل تابش خورشیدی روزانه و فصلی دوره ای تحت تاثیر قرار می گیرد. چنین دوره تناوب می توان به طور جداگانه مدل و ترکیب شود که در آخرین مرحله به کار گرفته می شود. در این راستا تبدیل فوریه را تعریف می کنند که همه الگوهای دوره ای را در نظر میگیرد[17] و این در حالی است که سری های زمانی دسته مشخصه تصادفی با یک فرایند مثلا ARMA (Pرا به کار میگیرد. [18] 1- تحولات فوریه μF و σF تابش خورشیدی روزانه میانگین و انحراف استاندارد بردار σ حاوی جزء فرکانس نشان دهنده دوره تناوب فصلی می باشد. یکی دیگر از تبدیل فوریه زوج برای تنوع ساعتی شامل قسمت هارمونیک می باشد، و در الگوریتم یاد شده به کار بسته می شود.
2- با بردار باقی مانده ثابت و با استفاده از μF و σF در (2)، انجام یک فرایند خودکار پسرونده از درجه 1،صورت می گیرد
3- پروفیل تابش فصلی و روزانه مصنوعی خورشیدی GT می توان به طور جداگانه با استفاده از μF و σF در (4) محاسبه شود. گام نهایی ادغام هر دو مدل تناوب به یکی می باشد که از مدل تابش خورشیدی مناسب ساعتی بهره میگیرد. باز هم، می توان آن را معتبر با NRMSD و NMBD [17] دانست. یک مثال از یک نوع مشخصات خروجی پانل فتوولتائیک مصنوعی در شکل 3 نشان داده شده است.

C. بار توزیع و مدل تقاضای
بارهای شبکه های توزیع شهری را می توان در طبقه بندی انواع مسکونی، اداری، و تجاری [12] قرار داد. نمودارشان دارای یک منحنی تقاضا می باشد که انرژی خاص عوامل استفاده، مانند آب و هوا، رشد جمعیت و توسعه اقتصادی در. IEEE-RBT را نشان می دهد. حداکثر نمودار به صورت جداگانه با ترکیب قابلیت اطمینان تست انجام شده بر سیستم معیین می شود که بر اساس مشخصات فصلی و روزانه می باشد [20]، ارقام پیش بینی سالانه رشد تقاضا درمنحنی های بار ساعت و با در نظر گرفتن نوع بار مشخصه یابی می شود[21].بنابراین، شبیه سازی مونت کارلو در حفظ رفتار تقاضا به صورت واقع گرایانه عمل کرده و صحت در نتایج بهبود می یابد. با درنظر گرفتن استرالیا و نعطوف کردن توجه به گزارش های ملی درباره تقاضای انرژی، طرح ریزی خانه ، بودجه دولت ، و بخش عمومی [22]، رشد سالانه ارقام 2013 یک پیش بینی برای شبیه سازی در این مطالعه می دهد که عبارتند از: تقاضای انرژی 2.9٪، تعدادی از مشتریان (خانه) 2.13٪، تجاری 4٪، و عمومی نهادی 3.04٪ می باشد که یا دقت کافی برداشت شده است.

D. دارایی های برق و مدل های اجزای
DG ها درک فابل توجی از مدل های چند حالته با نرخ شکست توزیع نمایی دارند که به صورت تصاعدی و یا لگ توزیع نرمال بارمی باشند [10]. در این مدل قطع کننده مدار، فیوز و سوئیچ قطع ارتباط در نظر گرفته می شود که به طور کامل درحوضه قابلیت اعتماد دستگاه های مورد استفاده می باشد.

E. قطع مدل هزینه های انرژی
هزینه های جاری در هر رویداد شکست بستگی زیادی به نوع بار دارد وهمچنین به محل، مدت گسل، واز همه مهمتر به وضعیت بازاروابسته است. هر زمان که آمار دولتی به روز در دسترس نیست، مطالعات علمی به خوبی به پیشبرد کمک می کند و [13] به عنوان یک مستند برای استفاده مرجع در نظر گرفته می شود. این مدل شامل یک ماتریس از ضرر و زیان های پولی در مقابل مدت زمان وقفه برای هر توزیع نوع بارمی باشد.

4. شبیه سازی مونت کارلو
شبیه سازی مونت کارلو با تولید ساعتی پروفیل یک تاریخ مصنوعی بیش از n سال و دوره معین برای هر جزء سیستم کار میکند که با نمونه مدت زمان رویکرد هر جز همراه است. سپس شاخص قابلیت اطمینان آنی میانگین و توزیع های احتمال را می توان محاسبه کرد و تجزیه و تحلیل متعاقب را به دقت انجام داد که در واقع، شاخص میانگین (6) در تصمیم گیری حیاتی هستند و همچنین فرآیندهای مذکوربرای حمایت از طرح های سرمایه گذاری جدید به کار بسته می شوند.
که در آن n تعداد سال (آزمایش) است، Xi شاخص ارزش سالانه در سالi می باشد، و XMC به متوسط سالانه است. شرایط اولیه از مساله از آن جمله هستند که شامل: الف) افزایش تقاضای پویا ، ب) ظرفیت DG ثابت، ج) امکان پذیری ذخیره سازی انرژی می باشند. ورودی الگوریتم برنامه ریزی محدودیت های نشان داده شده در جدول دوم را دارا می باشد، که به نوعی دارایی ها و مدل های DG، تقاضا و قطع مدل هزینه های انرژی و توپولوژی از شبکه IEEE-RBTS نیز از آن جمله می باشند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا