دانلود رایگان ترجمه مقاله نحوه آنالیز تحلیل پوششی داده ها (ساینس دایرکت – الزویر 2016)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در 6 صفحه در سال 2016 منتشر شده و ترجمه آن 17 صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

مدل بهینه جهت سرمایه گذاری توسعه میادین نفتی بر پایه آنالیز محیطی داده ها

عنوان انگلیسی مقاله:

The optimal model of oilfield development investment based on Data Envelopment Analysis

دانلود رایگان مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار 2016
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 6 صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله مهندسی صنایع – اقتصاد
گرایش های مرتبط با این مقاله برنامه ریزی و تحلیل سیستم ها – بهینه سازی سیستم ها – اقتصاد نفت و گاز – توسعه اقتصادی و برنامه ریزی
چاپ شده در مجله (ژورنال)/کنفرانس نفت – Petroleum
کلمات کلیدی آنالیز پوشش داده ها – توسعه میدان نفتی – بهینه سازی سرمایه گذاری – ذخایر و محصولات     
کلمات کلیدی انگلیسی Data envelopment analysis – Oilfield development – Investment optimization – Reserves and productions
ارائه شده از دانشگاه دانشکده علوم، دانشگاه نفت جنوب غربی، چنگدو، چین
نمایه (index) Scopus – DOAJ
شناسه شاپا یا ISSN 2405-6561
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1016/j.petlm.2016.04.004
لینک سایت مرجع https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405656116300670
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه الزویر – Elsevier
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  17 صفحه با فونت 14 B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) 

کد محصول F2415

 

بخشی از ترجمه

محاسبه مجدد فاصله بین گروه جدید Xl+1 و دیگر گروه ها بر طبق معادله 4-2، در ابتدا گروه دسته بندی ماتریکس D1 را بدست آورده و نزدیک ترین گروه ها در گروه جدید را ترکیب کرده و تحت عنوان Xl+2. با تکرار محاسبات بالا تا حصول تعداد معقولی از گروه ها ( ) مورد قبول بوده که نمونه های ذخیره کننده در نهایت در گروه های دسته بندی می شوند که تحت عنوان مدل DMUs یا DEA عملیات می شوند.
(2) عملیات کردن وابستگی تاثیر پذیری سرمایه گذاری برای هر گروه از ذخیره کننده ها.
برای یک گروه از داده ها بر روی هر گروه از ذخیره کننده ها با استفاده از مدل (1-1) اجازه می دهیم داده سرمایه گذاری (متغیر ورودی) برای Gij i برابر با 1، 2 ، برای j برابر 1، 2 تا ، داده خروجی (متغیر خروجی) برای تولید qij مقدار r برابر با 1 باشد، فاکتور قضاوت تاثیر گذاری سرمایه گذاری محاسبه شده برای هر یک از گروه های داده بر طبق مدل DEA در مسیر مشابه انجام گردیده و در هر حال مکان های سرمایه گذاری در تنظیمات تاثیر اندازه گیری می شوند.

3.2. مدل سرمایه گذاری و خروجی توسعه میدان نفتی
3.2.1. مدل سرمایه گذاری اکتشاف و رشد ثابت شده ی ذخیره ها
رشد مجموع ذخیره های ثابت شده ی شرکت های نفتی معمولا تجربیاتی از فرایند پایین- بالا – آهسته است که برای حصول مدل های تخمین متعدد با استفاده از روش اکتشاف توسط محققان بسیاری صورت پذیرفته است. وانگ یوتا او و همکارانش بر روی نقش تغییر ذخیره های ثابت شده و مزایای اکتشاف در میدان نفتی زینجیانگ آنالیز انجام داده که رشد سرمایه گذاری اکتشاف یک مدل ریاضی برای تخمین زدن تولید یا بازیابی ذخیره شامل مدل لوجیستیک، مدل هربرت و مدل گومپرترز می باشد.
این مدل ها ارتباط قطعی برای تخمین زدن رشد ذخیره های شرکت نفتی می باشندو در هر صورت همانطور که مدل ها آشکار می سازند، نقش رشد ذخیره های ثابت شده تجمع یافته با زمان تنها یک پدیده صوری است. فی نفسه نتایج اکتشاف بر پایه حجم کاری اکتشاف در یک دوره به خصوص بوده است در حالیکه تکمیل و اجرای حجم کاری اکتشاف بر طبق فرض اثبات شده ی سرمایه گذاری اکتشاف قطعی می باشد. بنابراین منطقی تر است که یک مدل ارتباطی بین ذخیره های ثابت شده و حجم کاری اکتشاف فراهم گردد که معمولا این ارتباط از نوع منحنی نمایی اکسپوننشیالی می باشد. البته که مدل ارتباطی مذکور می تواند همچنین توضیحی بین ذخیره های ثابت شده N و سرمایه گذاری اکتشاف بر طبق معادله 8-2 باشد.

این مدل نشان دهنده این است که نقش رشد ذخیره های ثابت شده برای واحدهای جغرافیایی با شرایط جغرافیایی ساده و ذخیره کننده هایاز نوع با اهمیت کمتر تخمین زده می شوند که این ذخیره کننده های نفتی با ابعاد بزرگتر بوده و در در دوره های زمانی سرمایه گذاری اولیه کشف شده اند و نیز ذخیره های ثابت شده رشد سریعتری در دوره های ابتدایی اکتشاف دارند؛ با این وجود همانطور که ذخیره کننده های اصلی و لایه های اصلی با موفقیت کشف شده اند، سختی اکشتاف به تدریج افزایش یافته و ذخیره ها به کندی در دوره های میانی و انتهایی خود رشد می کنند. معادله 8-2 ارتباط بین ذخیره های ثابت شده ی تجمع یافته و سرمایه گذاری اکتشاف را نشان می دهد که ضرایب می توانند با فیت کردن تاریخچه داده های ذخیره های ثابت شده ی تجمع یافته و سرمایه گذاری اکتشاف تجمع یافته در دوره های گوناگون اکتشاف با استفاده از روش حداقل مربعات پردازش گردند.

3.2.2. مدل ارتباطی میان خروجی و سرمایه گذاری
خروجی میدان نفتی بستگی به بلوک های توسعه یافته و سرمایه گذاری اکتشاف بعد از تولید می باشد. بنابراین مدل ارتباطی میان خروجی و سرمایه گذاری اکتشاف بر طبق معادلات ذیل توضیح داده می شود.

3.2.3. مدل هزینه تولید
بر طبق سیستم شمارش چینی سرمایه گذاری توسعه شرکت نفتی به دو قسمت تقسیم می گردد: یک بخش سرمایه گذاری ساخت تولیدات جدید که بنام سرمایه گذاری ساخت مهندسی توسعه میدان نفتی می باشد که شامل سرمایه گذاری حفاری و سرمایه گذاری ساخت مهندسی سطح می باشد و بخش دیگر ظرفیت تولید نگهداری سرمایه گذاری که به بنام هزینه عملیاتی میدان نفتی می باشد.
مطالعات متعددی بر روی هزینه تولید منابع با قابلیت تجدید پذیری مجدد انجام گرفته و هزینه تولید گام می رود که درباره موارد مطلوب، محتوی آب، قیمت نفت و … یا تابعی از خروجی تجمع یافته و ذخیره های قابل بازیابی نگهداری شده باشند. از طریق مطالعات بر روی مدل های رگرسیونی مختلف دریافت شد که یک فرم لگاریتمی برای مدل هزینه تولید نفت وجود دارد که بهترین درجه فیت شدن را دارا می باد.

4. مدل بهینه سرمایه گذاری بر روی اکتشاف و توسعه پتروشیمی
4.1. متغیرهای تصمیم ساز
هدف اصلی برای بهینه سازی سرمایه گذاری اکتشاف و توسعه، یافتن ارتباط نسبی میان سرمایه گذاری اکتشاف و سرمایه گذاری توسعه در یک دوره طولانی مدت زمانی می باشد؛ بنابراین یک شرکت نفتی می تواند بیشترین سود را کسب نماید. دو متغیر تصمیم ساز و می باشند که به معنای سرمایه گذاری اکتشاف در سال Tام و به معنای سرمایه گذاری توسعه در سال tام می باشد.

4.2. تابع واقعی
برای شرکت نفتی با m حوضچه تحمل کننده، تابع حقیقی n سال توسعه یافتگی برای این m حوضچه تحمل کننده بیشترین مقدار حال حاضر خالص است که می تواند توسط معادله زیر توضیح داده شود (معادله 1-3).

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا