دانلود رایگان ترجمه مقاله بهبود تولید با استفاده از الگوریتم ژنتیک (Irjabs سال 2013)

 

 

این مقاله انگلیسی در نشریه Irjabs در 8 صفحه در سال 2013 منتشر شده و ترجمه آن 9 صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

ترکیبی از انتخاب هادی بهینه و مکان یابی خازن در سیستم های توزیع شعاعی با هدف بهبود تولید با استفاده از الگوریتم ژنتیک

عنوان انگلیسی مقاله:

Combination of Optimal Conductor Selection and Capacitor Placement in Radial Distribution Systems for Productivity Improvement Using Genetic Algorithm

دانلود رایگان مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار 2013
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 8 صفحه با فرمت pdf
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله مهندسی برق – مهندسی کامپیوتر
گرایش های مرتبط با این مقاله سیستم های قدرت – مهندسی الکترونیک – برق قدرت – الکترونیک قدرت – مهندسی الگوریتم ها و محاسبات
چاپ شده در مجله (ژورنال)/کنفرانس مجله پژوهشی بین المللی علوم کاربردی و پایه
کلمات کلیدی الگوریتم ژنتیک – سیستم های توزیع شعاعی – کاهش تلفات – جایگذاری خازن
کلمات کلیدی انگلیسی  genetic algorithm – radial distribution systems – Loss Reduction – Capacitor placement
ارائه شده از دانشگاه گروه مهندسی برق، دانشگاه جاوید، جیرفت، ایران
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه Irjabs
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  9 صفحه با فونت 14 B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) (ترجمه به صورت ناقص انجام شده است)

کد محصول F2219

 

بخشی از ترجمه

در این مقاله، ترکیبی هم از مکانیابی خازن و هم روش های انتخاب هادی توسعه یافته است تا خسارت شبکه توزیع را کاهش دهد. در این روش، تابع هدف مکان خازن و انتخاب هادی کاهش خسارت قدرت در حداقل هزینه و افزایش ولتاژ می باشد. محدودیت، محدوده ی ولتاژ می باشد که ظرفیت انرژی رایج هادی انتخاب شده را مجاز می سازد. برای حل این مشکل بهینه سازی، روش الگوریتم ژنتیک (GA) مورد استفاده قرار گرفته است. روش پیشنهادی بر سیستم شعاعی 69-bus با 3 نوع هادی در دسترس و 69 اندازه ی متفاوت خازن آزمایش شده است. نتایج نشان داد که تابع هدف پیشنهاد شده، خسارت سیستم را با در نظر گرفتن همه ی محدودیت ها و ترکیب خازن ها و انتخاب هادی به حداقل می رساند.

الگوریتم ژنتیک

 GA ها الگوریتم های جستجوی تعمیم داده شده هستند که بر مبنای مکانیک ژنتیک طبیعی می باشند (14).GA جمعیتی از افراد را حفظ می کند که نشان دهنده ی راه حل کاندید شده به مشکل ارائه شده است. هر فرد در جمعیت ارزیابی می شود تا مقیاسی به تناسب اش به مشکل از تابع هدف داده شود. GA راه حل ارزیابی را با اپراتورهای تصادفی یعنی انتخاب، تقاطع و جهش ترکیب می کند تا بهینگی را بدست آورد. نمودار جریان پیشنهادی GA در شکل 2 نشان داده شده است.

آزمایشات و نتایج

 شبیه سازی با استفاده از رویکرد ICA در شبکه توزیع شعاعی 69-bus انجام شده است تا دقت و همینطور کارایی تکنیک راه حل ارائه شده را نشان دهد. نمودار خطی برای سیستم های توزیع شعاعی در شکل 3 نشان داده شده است. میزان بهای پایه سیستم به عنوان  20kV و 20 MVA در نظر گرفته شد. جزئیات هادی های توزیع در جدول 1 داده شده است. سیستم شامل 60 ترانسفورماتور با مقادیر متعدد است. جزئیات ترانسفورماتورهای توزیع در جدول 2 داده شده است.مجموع بار متصل بر سیستم 2550KVA است و اوج تقاضا برای سال 2120KVA در PF 0.8 می باشد (Mahdi Mozaffari Legha, 2011).

نمودار خطی برای سیستم های توزیع شعاعی در شکل 3 نشان داده شده است. ویژگی های هادی جدید مورد استفاده در تحلیل این سیستم در جدول 1 داده شده است.داده های اولیه برای راه حل جریان بار بر مبنای روبش عقب به جلو به این صورت انتخاب شده است: S=100MVA, V=20KV, E=10. پارامترهای دیگر مورد استفاده در فرایندهای محاسبه به این گونه می باشند:

پارامترهای مورد استفاده در الگوریتم ژنتیک (GA) عبارتند از: تعداد decate ها 33 عدد است، اندازه جمعیت 100 می باشد، تعداد Empire 10 می باشد، میزان تکامل 0.1 است. همچنین عامل خسارت که نشان دهنده ی تلفات انرژی برای میزان بار در قالب حداکثر خسارت قدرت است انتخاب شده اند. نتایج انتخاب هادی در جدول 3 نشان داده شده است.

در ابتدا، جریان بار برای مطالعه موردی در بسامد اصلی و در بسامدهای بدون نصب خازن اجرا شد. جدول 5 نتایج جریان قدرت برای تعیین ولتاژ و هارمونیک قبل از نصب خازن را نشان می دهد. جدول 4 نشان دهنده ی مکان ها و ظرفیت خازن با استفاده از الگوریتم کلونی زنبور عسل است. همانطور که مشخص است، همه ی مقادیر بدست آمده با همه ی محدودیت های در نظر گرفته شده محدود است. اهرم نفوذ بدست آمده 18.64% است که کمتر از میزان مجاز فرض شده است.

مشخصات ولتاژ و تلفات قدرت در سیستم بعد از بکارگیری GA با طرح هادی قراردادی مقایسه شده است و مکان خازن در شکل 4 و شکل 5 نشان داده شده است. می توان دید که مشخصات ولتاژ توسط الگوریتم بهینه سازی GA تقریبا یکسان است درحالیکه بهبود بهتری در مقایسه با روش قراردادی دارد. علاوه بر این، کاهش در تلفات اوج قدرت بر مبنای مشخصات تلفات اوج قدرت نشان داده شده است. هزینه ها بر مبنای انتخاب هادی و مکانیابی خازن در شکل 6 و جدول 5 مقایسه شده اند.
کاهش تلفات برق واقعی 606.7364 kw است که تقریبا در مقایسه با طرح قراردادی GA 3.8% می باشد. در روشی مشابه، کاهش هزینه کلی (مجموع هزینه سالیانه تلفات و استهلاک هزینه سرمایه گذاری) به ترتیب برای GA 29.15 % به دست آمد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا