دانلود رایگان ترجمه مقاله به کارگیری نظریه صف در عرضه دخانیات (ساینس دایرکت – الزویر 2015)

 

 

این مقاله انگلیسی در نشریه الزویر در 7 صفحه در سال 2015 منتشر شده و ترجمه آن 14 صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

کاربرد های نظریه صف در تامین تنباکو

عنوان انگلیسی مقاله:

Applications of Queuing Theory in the Tobacco Supply

دانلود رایگان مقاله انگلیسی: مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf: ترجمه pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد: ترجمه ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار 2015
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 7 صفحه با فرمت pdf
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله ژورنال – کنفرانسی
رشته های مرتبط با این مقاله کشاورزی – مهندسی صنایع
گرایش های مرتبط با این مقاله اقتصاد کشاورزی – مکانیزاسیون کشاورزی – اقتصاد تولید و مدیریت واحدهای کشاورزی – برنامه ریزی و تحلیل سیستم ها
چاپ شده در مجله (ژورنال)/کنفرانس پروسدیا علوم کشاورزی و کشاورزی
کلمات کلیدی سیستم نوبت دهی –  عرضه – تنباکو
کلمات کلیدی انگلیسی queuing system – supply – tobacco
ارائه شده از دانشگاه گروه فناوری کشت و صنعت، دانشکده کشاورزی
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1016/j.aaspro.2015.01.049
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه الزویر – Elsevier
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  14 صفحه با فونت 14 B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) 

کد محصول F1973

 

بخشی از ترجمه

3.4 احتمال در سیستم (P)
احتمال در سیستم شدت سطح خدمات یا عامل سودمندی است. محاسبات نشان می دهد که احتمال در سیستم یا 151 . 0 است.محاسبه احتمال در سیستم بر اساس نرخ ورود، سطح خدمات و ارائه خدمات (نمره دهی) با فرمول معادله 1 است.احتمال سیستم سپس برای محاسبه احتمال واحد های صفر مورد استفاده قرار می گیرد.

3.5 احتمال واحد صفر در سیستم (PO)
احتمال واحد صفر در سیستم احتمالی است که در آن سیستم به شکل غیر فعال است یا خدمات حمل و نقل وجود ندارد.محاسبات نشان داده است که احتمال وقوع واحدهای صفر در سیستم 546. 0 است.محاسبه احتمال واحد صفر در سیستم به وسیله فرمول معادله 2 انجام می شود.سپس احتمال واحد های صفر در سیستم برای محاسبه طول صف (Lq)
مورد استفاده قرار می گیرد.

3.6 طول یا تعداد حمل و نقل در سیستم صف
تعداد حمل ونقل در سیستم صف، به عنوان تعداد حمل و نقل هایی که در انتظار خدمت دهی هستند شناخته می شود (Wq) . که در سیستم صف بر اساس فرمول معادله 3 مورد محاسبه قرار می گیرد.نتایج محاسبات نشان می دهد که تعداد حمل و نقل هایی که در سیستم صف هستند به اندازه 0.0006 واحد است. و این رقم معادل به یک واحد است.محاسبات نشان می دهد که میانگین تعداد حمل و نقل در سیستم صف به اندازه 0.0006 واحد برای 4 نمره گذار است. و این معادل با 1 واحد برای هر نمره گذار است.
تعداد حمل و نقل هایی که در سیستم صف هستند، یعنی تعداد حمل و نقل هایی که خدمت دهی شده اند (Ws) . بر اساس فرمولی در معادله 4 هست.نتایج محاسبات با فرمول نشان دهنده تعداد حمل و نقل های سیستمی به اندازه
0. 048 است.و این معادل با 1 واحد است.

3.7 میانگین زمان حضور در سیستم صف
محاسبه میانگین زمان حضور در صف (Wq) بر اساس طول صف و با استفاده از فرمول معادله 5 صورت می گیرد. میانگین زمان بر اساس نتایج محاسبات معادله ای است که میانگین زمان حضور در صف برای خدمت دهی را معادل با 0. 00005 ساعت یا 0 .003 دقیقه یا 0 . 182 ثانیه در نظر می گیرد.محاسبه میانگین زمان در سیستم (Ws) بر اساس طول صف با فرمول معادله 6 صورت می گیرد. میانگین زمان خدمت دهی در صف بر اساس نتایج 0. 0479 ساعت یا 2 . 877 یا 172 . 596 ثانیه است.نتایج حاصل شده از فرمول و نتایح حاصل شده از اجرای محاسبات با QM2. 0 در شکل 1 نشان داده است و هیچ گونه اختلافی وجود ندارد.

3.8 درستی سیستم صف در PT XYZ بر اساس محاسبات
سیستم صف در انبار PT XYZ نشان می دهد که یک صف طولانی وجود دارد.هر چند که، این صف به وسیله 4 نمره گذار بلافاصله خدمت دهی می شود.سیستم صف نشان داده شده مشابه با چندین صف است اما به یک سیستم چند صفه شباهتی ندارد زیرا یک واحد حمل و نقل در حال حاضر دارای یک مسیر برای هر کدام از نمره گذار ها هستند. این موضوع را می توان به کمک نتایج محاسبات نشان داد که تعداد حمل و نقل کننده هایی که در صف هستند به طور میانگین به اندازه 1 واحد هستند و تعداد حمل و نقل کننده هایی که در سیستم صف هستند برای هر نمره گذار به اندازه 1 واحد است.
در حقیقت صف های طولانی در خارج از سیستم صف به وقوع می پیوندد، زیرا بندل می خواهد بلافاصله به خدمت گرفته شود. به همین دلیل این واحد های حمل و نقل در ساعت 3 بعد از ظهر روز قبل کار خودشان را شروع می کنند، اگرچه زمان بارگذاری در داخل این حمل و نقل کننده های در داخل محیط انبار برای خدمت دهی توسط نمره گذاران در ساعت 6 صبح الی 7 صبح روز بعد انجام می شود.زمان خدمت دهی برای نمره گذاران به وسیله PT XYZ تعیین می شود که در 30 . 7 صبح تا 12 صبح ادامه دارد و پس از آن از 12 صبح الی 1بعد از ظهر که زمان استراحت است ادامه پیدا می کند و سپس مجددا از ساعت 12 صبح الی 4 بعد از ظهر ادامه می یابد.
زمان خدمت برای هر کدام از حمل و نقل کننده ها از هر کدام از نمره دهنده ها زیاد نخواهد بود.میانگین زمان حضور در صف بر اساس نتایج محاسبات نشان دهنده میانگین زمان حضور در صف برای خدمت دهی تا 0 . 0 005 ساعت یا 0 .003 دقیقه یا 0 . 182 ثانیه است. زمان خدمت دهی تا حد زیادی تحت تاثیر :
1 . نوع حمل و نقل کننده ای که خدمت کرده است
نوع حمل و نقلی که برای سیستم صف مورد استفاده قرار می گیرد کامیون ها و وانت ها می باشند. نوع حمل و نقل دارای نفوذ است زیرا دارای ظرفیت بار متفاوتی است.در محاسبه سیستم صف بین انواع مختلف حمل و نقل تفاوتی قائل نمی شویم.بر اساس نوع داده خدمات حمل و نقل برای وانت ها زمانی بین 10 الی 15 دقیقه مورد نیاز است و برای کامیون ها زمانی بین 15 الی 20 دقیقه مورد نیاز است.
2. بار هر یک از ماشین ها
بار هر کدام از حمل و نقل کننده ها با توجه به نوع این حمل و نقل کننده ها متفاوت می باشد. بار هر کدام از این انواع مختلف نقل کننده ها برای وانت ها در حدود 32 بسته و برای کامیون ها تا 65 بسته است. مقدار این بار بر روی مدت زمان طولانی به خدمت گرفته شده تاثیر گذار می باشد.
3. تعداد کارگرانی که مشغول به بارگذاری هر کدام از این حمل و نقل ها هستند
تعداد کارگرها بسیار موثر بر سرعت خدمات است زیرا تعداد بیشتر کارگرها سبب سریع تر شدن سرعت بارگذاری می شود.همچنین خدمت دهی توسط نمره گذاران نیز سریع تر انجام می شود.
فعالیت های غیر ضروری نیز مانند گپ زدن نمره گذاران و خدمان بندل وجود دارد.این موارد دارای تاثیری بر روی طولانی شدن مدت زمان خدمات دارد.و بر روی حمل و نقل کننده هایی تاثیر گذار است که وارد انبار شدند و باید تا روز بعدی منتظر خدمت دهی باقی بمانند.زیرا ساعت های محدود سرویس دهی از ساعت 7. 30 صبح الی 4 . 00 بعد از ظهر هر روز صورت می گیرد. اتلاف وقت به وسیله نمره گذاران به طور میانگین برای هر کدام از این نمره گذاران به اندازه 20 . 4 دقیقه است.میانگین زمان خدمت به اندازه 4 . 1719 دقیقه است، معادل با 756. 28 ساعت برای 4 نمره گذار است، به طوری که متوسط خدمت برای هر کدام از این نمره گذار ها در حدود 61 . 7 ساعت می باشد. مدت زمان در دسترس برای خدمت دهی در حدود 5 . 7 ساعت به شکل روزانه است،پس می توان گفت که زمان هدر رفته 34 . 0 ساعت یا 4 . 20 دقیقه است.زمانی که برای خالی کردن دو وانت یا 1 کامیون مورد نیاز است در حدود 20 دقیقه است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا