دانلود رایگان ترجمه مقاله روش چند متغیره فازی بدون قطعیت (اسپرینگر 2015)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه اسپرینگر در 15 صفحه در سال 2015 منتشر شده و ترجمه آن 31 صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

بهینه سازی طراحی چیدمان تسهیلات با روش چند متغیره فازی بدون قطعیت

عنوان انگلیسی مقاله:

Optimization of facility layout design with ambiguity by an efficient fuzzy multivariate approach

دانلود رایگان مقاله انگلیسی: مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf: ترجمه pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد: ترجمه ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار 2015
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 15 صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله مهندسی صنایع – مهندسی کامپیوتر
گرایش های مرتبط با این مقاله بهینه سازی سیستم ها – برنامه ریزی و تحلیل سیستم ها – داده کاوی – مهندسی نرم افزاز
چاپ شده در مجله (ژورنال)/کنفرانس مجله بین المللی فناوری ساخت پیشرفته
کلمات کلیدی چیدمان تسهیلات – فلوشاپ – شبیه سازی فازی – فرآیند تحلیلی سلسله مراتبی فازی – تحلیل پوششی داده های فازی – داده های مبهم
کلمات کلیدی انگلیسی Facility layout design – Flow shop – Fuzzy simulation – Fuzzy analytic hierarchy process – Fuzzy data envelopment analysis – Ambiguous data
ارائه شده از دانشگاه دانشکده مهندسی صنایع و سیستم‌ها، مرکز عالی مکانیک تجربی مبتنی بر هوشمند و گروه تحقیقات بهینه‌سازی مهندسی
نمایه (index) Scopus – Master Journals – JCR
شناسه شاپا یا ISSN
1433-3015
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1007/s00170-015-7714-x
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه اسپرینگر – Springer
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  31 صفحه با فونت 14 B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) 

کد محصول F1972

 

بخشی از ترجمه

بر اساس همین انگیزه یک روش شبیه سازی فازی یکپارچه فازی از DEA با چندین ویژگی در این مقاله برای مشخص کردن چیدمان بهینه در طی مجموعه ای از راه حل های اجرایی ارائه شده است .ابتدا، Spiral ، همانطور که می دانید یک ابزار معروف برنامه ریزی برای کامپیوتر است، برای تولید طرح های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد.سپس ، شبیه سازی رویداد های گسسته، به عنوان یک ارزیابی قوی و یک ابزار مدل سازی، استفاده شده است تا تولید طرح یک مدل جایگزین، با توجه به مجموعه ای از داده های عملیاتی صورت بگیرد.شبیه ساز یک ابزار قوی و قابل انعطاف برای تصویر سازی و دستکاری سیستم تحت مطالعه است و می تواند در شرایط متفاوتی برای چالاکی شرکت در پیاده سازی تغییرات با شیوه ای سریع و موثر بر اساس تجزیه و تحلیل های مطمئن استفاده شود.نتایج حاصل از مدل شبیه سازی شده شامل میانگین زمان انتظار در صف و متوسط میزان بهره برداری از هر دستگاه ( به عنوان مثال هر مرحله) می باشد، و زمان متوسط در سیستم برای یک تعداد معینی از محصولات است.بنابراین با داشتن ده مرحله،ما 21 شاخص عملکرد کمی اضافه خواهیم داشت(ده میانگین برای استفاده از ماشینن و ده میانگین برای طول صف، و یک میانگین برای زمان سپری شده در سیستم)،که سه مورد اشاره می شود ( مثل فاصله،مجاورت، و نسبت شکل) و سه شاخص کیفی (انعطاف پذیری، قابلیت دسترسی ، و نگهداری).بنابراین 27 شاخص عملیاتی باری چیدمان های جایگزین مختلف برای یافتن بهترین مورد در بین آنها مطرح می شود.AHP برای جمع آوری داده های عملکرد کیفی استفاده شده است.تمامی 27 شاخص عملکرد سپس به وارد DEA می شوند تا تاثیر فنی و رده بندی برای هر کدام از این چیدمان های جایگزین مشخص شود (DMU) 0نتایج نشان می دهند که روش شبیه سازی یکپارچه کامپیوتری DEA بازده جامع تری دارد و یک فریم ورک قابل استفاده برای FSFLD در مقایسه با مطالعات گذشته است.با توجه به دانش ما، این اولین مطالعه ای است که در این مورد انجام شده است و چنین روش یکپارچه ای را بر اساس شبیه سازی کامپیوتر و DEFA برای مشکلات FSFLD را ارائه می دهد.

3. روش
3.1 شرح سیستم
یک مورد عملی که توسط یانگ و کو [44] ارائه شده است در آن با توجه به فرآیند بسته بندی lc مورد استفاده شده، در این مطالعه برای نشان دادن بهره وری و اثربخشی روش پیشنهادی از آن استفاده شده است.فرآیند بسنه بندی lc شامل ده مرحله می باشد.شکل 1 بیانگر چیدمان موجود از این ده مرحله می باشد [44].
مدیر کارخانه می خواهد اطمینان داشته باشد که طرح های آینده کارخانه در راستای حمایت از فعالیت های تولیدی کارآمد می باشد. اگر چیدمان فعلی موثر نیست، کارخانه مایل است که بداند چه چیدمان جایگزینی برای این چیدمان مورد مناسب تری است.تجربه ای که از این مطالعه بدست می آید می تواند یک دستورالعملی برای بهینه سازی ها و برنامه ریزی های FSFLD در آینده فراهم کند. فرض پیش رو با در نظر گیری روش ارائه شده آمده است:
• با توجه به هزینه موجودی پایین فرآیند بسته بندی IC ،بهترین چیدمان آن است که بیشترین تعداد از محصولات را در یک بازه زمانی کوتاه تولید کند.
• سیستم تولید یک فلوشاپ است که شامل 10 مرحله ترتیبی است (مثل ماشین آلات).
• جریان ماده از هر کدام از این مراحل شروع می شود.
• زمان پردازش بر اساس منطق فازی و ماهیت سیستم تولید مدلسازی شده است پس زمان پردازش را می توان با استفاده از نظریه احتمال فازی بدست آورد.علاوه بر آن اینگونه فرض شده است که داده های کمی در اینجا در دسترس نیست، و به همین دلیل، منطق فازی در شبیه ساز کامپیوتری و تجزیه و تحلیل چند نوعی مورد استفاده قرار گرفته است.
• چیدمان های جایگزین شامل شاخص های مبهم هستند.
با در نظر گیری فرض های بالا، روش فازی شبیه ساز فازی DEA با چند ویژگی را می توان به شرح زیر عنوان کرد.
3.2 روش یکپارچه شده
این مقاله یک روش فازی شبیه ساز فازی DEA با چند ویژگی را برای مقابله با مشکلات FSFLD با ورودی و خروجی های مبهم ارائه کرده است. نمودار شماره 2 یک نمایی از روش ارائه شده است.در قسمت پیش رو، مراحل روش ارائه شده بر روی روند بسته بندی IC اعمال می شود. به طور خلاصه،روش ارائه شده به شکل زیر است:
مرحله 1:داده های مورد نیاز برای طراحی چیدمان کارخانه را مانند فضای کل کارخانه و فضایی که هر دستگاه نیاز دارد را جمع آوری می کنیم.
مرحله 2:چیدمان های جایگزین متفاوتی را با توجه به داده های جمع آوری شده با استفاده از یک ابزار برنامه ریزی طرح به کمک کامپیوتر مانند spiral تولید می کنیم.
مرحله 3 : داده های مورد نیاز برای فرآیند تولید مانند زمان پردازش و زمان مورد نیاز برای رفتن بین دستگاه های متوالی را جمع آوری می کنیم که می توان آن را از طریق نظر متخصص و سوابق برنامه ریزی تولید کارخانه با استفاده از آمار و احتمال فازی بدست آورد.
مرحله 4:شبکه فازی شبیه سازی برای هر کدام از این مدل های چیدمان جایگزین را توسعه می دهیم با استفاده از اطلاعات اضافی مانند زمان کار ماشین آلات، که می توان آن را از طریق نظر متخصص و سوابق برنامه ریزی تولید کارخانه با استفاده از آمار و احتمال فازی بدست آورد.
مرحله 5:تجزیه و تحلیل و بازیابی سه شاخص از شبیه سازی فازی که برای تجزیه و تحلیل های فازی DEA برای بعد می توان مورد استفاده قرار داد.
مرحله6: AHP را برای ارزیابی عملکرد شاخص های کمی که شامل انعطاف پذیری،قابلیت دسترسی و قابلیت نگهداری است مورد ارزیابی قرار می دهیم.
مرحله 7: شاخص های وابسته به چیدمان را ترکیب می کنیم (فاصله،مجاورت و نسبت شکل)،شاخص های کیفی (انعطاف پذیری، قابلیت دسترسی و قابلیت نگهداری)، و شاخص های عملیاتی(میانگین زمان انتظار، میانگین استفاده از دستگاه،و میانگین زمان سپری شده در سیستم) به مدل DEA فازی را برای رده بندی چیدمان های جایگزین تولید شده و شناسایی جایگزین مطلوب در بین آنها است.شاخص های عملیاتی فازی،نسبت شکل، و فاصله به عنوان ورودی در نظر گرفته می شوند، در حالیکه شاخص های کیفی و مجاورت به عنوان خروجی های مدل های فازی DEA در نظر گرفته می شوند.
مرحله 8:رده بندی DEA فازی را با مطالعات قبلی مقایسه می کنیم تا ببینیم آیا هیچ گونه تفاوت معناداری بین نتایج وجود دارد.

4. آزمایش ها : پیاده سازی روش
4.1 جمع آوری داده برای FSFLD
جمع آوری داده ها باید شامل ویژگی های محصولات،مقادیر،مسیریابی،پشتیبانی،و زمان به عنوان ملاحظاتی برای اطمینان از اعتبار داده های ورودی در مرحله طراحی استفاده شود.خروجی این مرحله برای تولید چیدمان های جایگزین متفاوتی مورد استفاده قرار می گیرد. جدول 1 اندازه تسهیلات این ده مرحله را نمایش می دهد.همچنین عرض و طول در دسترس برای کارخانه 99.25 و 27 متر در نظر گرفته شده است.
همانطورکه اشاره شد، شاخص های عملیاتی به عنوان میانگین زمان انتظار در صف،میانگین زمان استفاده از ماشین آلات،و میانگین زمان حضور در سیستم شناخته می شوند. آنها به عنوان خروجی از طریق مدل های شبیه سازی فازی مورد بازیافت قرار می گیرند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا