دانلود رایگان ترجمه مقاله نقش مدیریت دانش و مدیریت ارتباط با مشتری تحلیلی در کسب و کار با داده کاوی (امرالد 2011)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه امرالد در 19 صفحه در سال 2011 منتشر شده و ترجمه آن 29 صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

نقش مدیریت دانش و CRM تحلیلی در کسب و کار: چارچوب مبتنی بر داده کاوی

عنوان انگلیسی مقاله:

Role of knowledge management and analytical CRM in business: data mining based framework

دانلود رایگان مقاله انگلیسی: مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf: ترجمه pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد: ترجمه ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار 2011
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 19 صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله
مدیریت – مهندسی کامپیوتر
گرایش های مرتبط با این مقاله
مدیریت دانش – مدیریت کسب و کار – بازاریابی – مدیریت اجرایی – هوش مصنوعی – داده کاوی
چاپ شده در مجله (ژورنال) سازمان یادگیرنده
کلمات کلیدی
روابط مشتری – مدیریت دانش – داده کاوی – تجزیه و تحلیل کسب و کار
کلمات کلیدی انگلیسی
Customer relations – Knowledge management – Data mining – Business analysis
ارائه شده از دانشگاه موسسه فناوری مدیریت، قاضی آباد
نمایه (index)  Scopus – Master Journals
شناسه شاپا یا ISSN
0969-6474
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1108/09696471111103731
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه
امرالد – Emeraldinsight
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  29 صفحه با فونت 14 B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب)

کد محصول

F1852

 

بخشی از ترجمه

مدیریت دانش مربوط به مشتری نیاز به جمع آوری از تمام راههای ممکن دارد و به معنای جزئیات دموگرافیک مشتری ، الگوهای خرید مشتری و یا سایر منابع خارجی است. این اطلاعات می تواند به طور موثر جمع آوری شود و از طریق روش هایی مورد استفاده قرار گیرد که به سهولت تعامل سریع با مشتریان. aCRM را میسر می سازد. ابزارها و تکنیک های DM به جمع آوری، ذخیره و بازیابی موثر اطلاعات از داده های مشتری کمک می کند. اتخاذ aCRM در سازمان وابسته به فن آوری مورد استفاده برای تجزیه و تحلیل است. ابزار و فنون DM به کشف اطلاعات پنهان و ناشناخته از داده های مشتری کمک می کند.
این مقاله به شرح زیر سازمان یافته است: در بخش 2 انگیزه و تحقیقات مرتبط با مدیریت دانش و حوزه aCRM. ارائه شده است. بخش 3 نشان دهنده که طرح و روش اتخاذ شده توسط نویسندگان است. بخش 4 به بررسی اهمیت رو به رشد aCRM و DM.می پردازد. بخش 5 به اهمیت مدیریت دانش در کسب و کار فعلی می پردازد. بخش 6 چارچوبی برای aCRM از دیدگاه مدیریت دانش با استفاده از ابزار و فنون DM را نشان می دهد. بخش 7 سازماندهی کسب و کار را استفاده از aCRM مبتنی بر مدیریت دانش در سازمانها با استفاده از تکنیک های DM منعقد شده نتیجه می گیرد.
2. تحقیق و انگیزه های مرتبط
استفاده از DM به طور فزاینده ای در دنیای کسب و کار رو به رشد است. این مورد می تواند از طریق تجزیه و تحلیل مجموعه ای از بسیاری از سازمان ها در محیط کسب و کار فعلی محقق شود. استفاده از DM در CRM، سود بسیار زیادی برای تولید صنایع بخش خدمات کرده است. رشد aCRM از طریق استفاده از DM برخی از نگرانی های جدی را در رابطه با امنیت ایجاد کرده است.
بررسی نوشته ها به شرح زیر است: است.
• بررسی چارچوب های موجود برای aCRM.
• تحقیقات مرتبط در زمینه aCRM و DM.
• . KM بر اساس BI و aCRM.
کار انجام شده توسط AHN و همکاران. (2003) چارچوبی را در aCRM بر اساس انبار داده های توزیع شده طراحی نمود. مقاله ارزش افزوده آنها برای چارچوب ما به عنوان جنبه مهم مورد نیاز چارچوب در مورد aCRM فقط از این مقاله مورد مطالعه قرار گرفت.. Tzokas و Saren (2002) نشان دادند که دانش روش به دستیابی به مزیت رقابتی در بازاریابی رابطه کمک می کند.Rowley (2002) سوالاتی را برای مدیریت دانش مشتری در محیط کسب و کار الکترونیکی یافت. Kim و Hawamdeh (2008)، استفاده گسترده از دانش مشتری را در وب سایت تجارت الکترونیک استدلال نمودند و اهمیت آن در تجارت الکترونیک کسب و کار را نشان داد. SAP (2003) اهمیت رو به رشد aCRM در کسب و کار سرمایه گذاری را دریافت و نشان داد. این مقاله در به دست آوردن بینش به این مورد کمک می کند که چگونهaCRM واقعا برای سازمان های کسب و کار مفید است.. Xu و Walton (2005) توضیح دادند که چگونه دانش مشتری از طریق aCRM به دست می آید. این مقاله در به دست آوردن بینشی به تجزیه و تحلیل کمک کرده است. CRM. Qiaohong و همکاران. (2007) چارچوب طراحی aCRM را در انبار داده های توزیع شده نشان دادند. Campbell (2003) اهمیت دانش مشتری و ایجاد آن برای فراهم آوردن ارتباط با مشتری در سازمان برای روند ایجاد بحث استراتژیک را نشان داد.
Saarenvirta (1998) استفاده از DM در ارتباط با مدیریت مشتری برای کمک به مدیران در تصمیم گیری های استراتژیک را بررسی. این مقاله به ما کمک کرد تا بدانیم که چگونه DM به خوبی می تواند مزیت اضافه شده به CRM را ارائه دهد Siragusa (2001) اجرای DM برایCRM بهتر و خدمات بهتر برای مشتریان برای ارائه رضایت آنها را مطرح کرد.. Mukhopadhyay و Nath (2001) بهره وری سیستم های CRM را اندازه گیری نمود و مدلی ارائه نمود که برای اندازه گیری بهره وری سیستم CRMارائه می شود. Wang و همکاران. (2004) نرم افزار DM هوشمند برایرا CRM با نشان دادن اثر DM در تجزیه و تحلیل داده های مشتری یافتند.. Berson و همکاران. (1999) توضیح دادند که چگونه ساخت نرم افزار DM برای CRM که به ما در به دست آوردن دانش در مورد CRM و DM با جزئیات کمک می کند، صورت می گیرد. Wang و Wang (2007) کاوش دنباله داده های ترتیب خرید را برای بخش مشتری آنلاین بررسی نمودند. Chen و همکاران. (2005) کاربرد DM دررا CRM در کسب و کار کارت های اعتباری بررسی نمودند. Chen و همکاران. (1996) مروری بر DM از دیدگاه پایگاه داده را مورد بحث قرار دادند.. Kleissner (1998) DM را برای سرمایه گذاری بررسی نمودند. Srivastava (2004) DM را برای مدیریت ارتباط با مشتری مورد تاکید قرار دادند.. Ranjan و Bhatnagar (2008) ابزارهای اجرای موثر CRM از DM را مورد بررسی قرار دادند. DM به پیدا کردن اطلاعات پنهان و ناشناخته از پایگاه داده های عملیاتی مشتری کمک می کند. این اطلاعات توسط شرکت ها برای رشد در آینده، و برای رسیدن به مزیت رقابتی مورد استفاده قرار می گیرند.. Ranjan و Bhatnagar (2008) عامل موفقیت مهم و حساس را برای پیاده سازی CRM با استفاده از DM مورد بررسی قرار دادند.
Rowley (2002) بازتابی از مدیریت دانش مشتری را در کسب و کار الکترونیکی به ما نشان دادند. این مقاله به ما کمک کرد تا اهمیت رو به رشد مدیریت دانش در کسب و کار الکترونیکی را دریابیم. . Rowley (2004) یکپارچگی بین بازاریابی رابطه و مدیریت دانش را بررسی نمود. این مقاله نشان داد که چگونه همکاری مدیریت دانش با بازاریابی رابطه سود سازمانها را افزایش می دهد.. Nissen (1999) به بررسی مدیریت دانش بر پایه دانش در حوزهمهندسی مجدد پرداخت. Lee و Thang (2005) در مورد سیستم CRM مبتنی بر مدیریت دانش بحث نمودند. Lyons و همکاران. (2008) چگونگی تعالی دانش فعال شده در عملکرد را که می تواند توسط یکپارچه سازی مدیریت دانش و مدیریت کیفیت به دست آید را بررسی نمودند. Kaplan (2006) چارچوب همگرایی دانش را برای ساختن یک فرهنگ یادگیری عملکرد توسعه داد. Kaplan و Reed (2007) نشان داد که رشد مدیریت دانش از تئوری در عمل در طول سالیان صورت می گیرد. این مقاله کمک کرد تا ما دانش کاملی در مورد مدیریت دانش را به دست آوریم.
مطالعه مقالات به ما در به دست آوردن بینش به اینکه چه aCRM کامل است کمک کرد. این مقالات نیز کمک کرد که ما به کاربرد و اهمیت مدیریت دانش و DM در دنیای کسب و کار پی ببریم. مطالعه مقالات مربوط به مدیریت دانش، DM و aCRM و اتخاذ سریعتر aCRM در سازمان کسب و کار، به ما انگیزه می دهد و ما را وادار به ارائه دانش فعال شده برای چارچوب aCRM با استفاده از تکنیک های DM. می نماید. این مورد انگیزه تحقیق ما است.
3. طراحی و رویکرد
هدف پژوهش، توسعه جدید چارچوب داده کاوی فعال شده دانش مبتنی بر CRM تحلیلی برای یکپارچه سازی مدیریت دانش و تحلیلی CRM است ما به دنبال روش علمی همانند مورد شرح داده شده توسط مارس و اسمیت (1995) و Hevner و همکاران. (2004). هستیم. علم طراحی […]فناوری IT در نظر گرفته شده برای حل مشکلات سازمانی را ایجاد و ارزیابی می کند:
در الگوی طراحی علم، دانش و درک از حوزه مشکل و راه حل ها آن در ساخت و استفاده از مصنوع طراحی شده به دست می آید. […] چنین مصنوعاتی معاف از قوانین طبیعی و یا نظریه های رفتاری نیستند. برعکس، ایجاد آنها متکی بر تئوری های موجود در هسته مورد استفاده، آزمایش، اصلاح و توسعه یافته از طریق تجربه، خلاقیت، بینش و شهود، و قابلیت های محقق مشکل است (Hevner و همکاران، 2004).
3.1 روش پژوهش و استراتژی
هدف از این مطالعه، به دست آوردن عمیق در مورد CRM تحلیلی است، دانش مدیریت و یکپارچه سازی آن از منظر داده کاوی، انتخاب رویکرد کیفی برای تحقق هدف اعلام شده مناسب است و حالات موردی تجربی از اتخاذ چارچوب برای اعتبار این گفته مورد بحث قرار گرفته است. هدف از این مقاله تجزیه و تحلیل کاملی از مفاهیم BI، KM و aCRM و ایجاد چارچوبی برای یکپارچه کردن تمام این سه مورد با یکدیگر است. حوزه نظری این مقاله، تمایز قائل شدن بین BI، KM و aCRM روشن شدن نقش و اهمیت هر کدام در محیط کسب و کار است. هدف این پست الکترونیکی به اشتراک گذاشتن این مورد است که چگونه KM در aCRM می تواند یکپارچه شود که از تکنیک های DM یکپارچه برای حفظ برتری در عملکرد کسب و کار استفاده می کند. این مقاله همچنین سه اصل را ترسیم می کند که اساسا ممکن است به عنوان دستورالعمل / قالب، برای ایجاد یک مدیریت دانش موفق چارچوب aCRM استفاده شود. در جایی که داده ها متناقض و ناکافی باشند، توجیه منطقی ارائه شده است. علاوه بر این، چند مورد از حالات تجربی به طور عمیق تر اطلاعاتی را در مورد مشکل تحقیق در مورد تعاریف، سود و ویژگی های مختلف aCRM در مدیریت دانش با استفاده از اطلاعات و تکنیک های ابزار کاوی فراهم می کند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا