دانلود ترجمه مقاله قابلیت پلت فرم دیجیتال، کیفیت نوآوری محیطی و مزیت رقابتی شرکت ها (ساینس دایرکت – الزویر 2024)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در سال 2024 منتشر شده که 9 صفحه می باشد، ترجمه فارسی آن نیز 30 صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله عالی بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

قابلیت پلت فرم دیجیتال، کیفیت نوآوری محیطی و مزیت رقابتی شرکت ها: نقش تعدیل کننده عدم اطمینان محیطی

عنوان انگلیسی مقاله:

Digital platform capability, environmental innovation quality, and firms’ competitive advantage: The moderating role of environmental uncertainty

 

 

مشخصات مقاله انگلیسی 
نشریه ساینس دایرکت، الزویر – (Sciencedirect – Elsevier)
سال انتشار 2024
فرمت مقاله انگلیسی pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 9 صفحه
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research Article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله مهندسی صنایع – مدیریت – مهندسی فناوری اطلاعات
گرایش های مرتبط با این مقاله تولید صنعتی – مدیریت فناوری اطلاعات – تکنولوژی صنعتی – مدیریت نوآوری و فناوری – معماری سازمانی – مدیریت تکنولوژی
چاپ شده در مجله (ژورنال) International Journal of Production Economics
کلمات کلیدی قابلیت پایگاه دیجیتالی – کیفیت نوآوری محیطی – مزیت رقابتی – بی‌ثباتی محیطی
کلمات کلیدی انگلیسی Digital platform capability – Environmental innovation quality – Competitive advantage – Environmental uncertainty
نمایه (index) scopus – master journals – JCR
نویسندگان Zhongju Liao – Jie Chen – Xueli Chen – Malin Song
شناسه شاپا یا ISSN 0925-5273
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1016/j.ijpe.2023.109124
لینک سایت مرجع https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0925527323003560
ایمپکت فاکتور (IF) مجله 11.998 در سال 2023
شاخص H_index مجله 231 در سال 2024
شاخص SJR مجله 3.074 در سال 2023
شاخص Q یا Quartile (چارک) Q1 در سال 2023
بیس است 
مدل مفهومی دارد 
پرسشنامه ندارد 
متغیر دارد 
فرضیه دارد 
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
کد محصول 14193

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله 
فرمت ترجمه مقاله ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش و pdf
وضعیت ترجمه ترجمه شده و آماده دانلود
کیفیت ترجمه عالی (مناسب استفاده دانشگاهی و پژوهشی)
تعداد صفحات ترجمه 30 صفحه با فونت 14 B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل جداول ترجمه شده است 
ترجمه ضمیمه ندارد 
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است  
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
درج فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه ندارد 
منابع داخل متن ترجمه و درج شده است
منابع انتهای متن به صورت انگلیسی درج شده است

 

فهرست مطالب

خلاصه
1. مقدمه
2. سابقه‌ی نظری و فرضیه‌ها
3. هنجارها
4. نتایج
5. نتیجه و تصمیم‌گیری
انطباق با استانداردهای اخلاقی
تقدیر و تشکر
منابع

 

بخشی از ترجمه

چکیده
در زمینه‌ی عصر «اینترنت پلاس»، بررسی این موضوع که آیا پایگاه‌های دیجیتالی می‌توانند مزیت رقابتی واحدهای اقتصادی و سازوکارهای داخلی این رابطه‌ی بالقوه را افزایش دهند یا خیر، از اهمیت زیادی برخوردار است. براساس نظریه‌ی قابلیت‌های پویا، این مطالعه، تاثیر قابلیت‌های پایگاه دیجیتالی را بر مزیت رقابتی واحد اقتصادی و همچنین اثر میانجی‌گری کیفیت نوآوری محیطی و بی‌ثباتی محیطی را بررسی می‌کند. ما 242 واحد اقتصادی چینی را به عنوان نمونه انتخاب کردیم و این مدل را با استفاده از روش‌های رگرسیون چندگانه، امتحان کردیم. نتایج نشان می‌دهد که قابلیت پایگاه دیجیتالی، تاثیر مثبت قابل توجهی بر مزیت رقابتی واحد تجاری دارد، و کیفیت نوآوری محیطی، تا حدی نقش میانجیگری بین قابلیت پایگاه دیجیتالی و مزیت رقابتی واحد اقتصادی بازی می‌کند، و تاثیر قابلیت پایگاه دیجیتالی بر کیفیت نوآوری محیطی، به صورت منفی‌ای با بی‌ثباتی محیطی تعدیل می‌شود. این تحقیق سازوکارهای تعامل بین قابلیت پایگاه دیجیتالی و مزیت رقابتی را نشان می‌دهد، که می‌تواند به واحد اقتصادی برای ساختن پایگاه‌های دیجیتالی کمک کند و کیفیت نوآوری محیطی و مزیت رقابتیشان را بهبود بخشد.

2. سابقه‌ی نظری و فرضیه‌ها
نحوه‌ی به دست آوردن و حفظ کردن مزیت‌های رقابتی یک موضوع مهم و اساسی در حوزه‌ی مدیریت راهبردی است (بارنات و مک کندیک 2004، نیوبرت 2008، وانگ و گائو 2021، نایاک و همکارانش 2022). تحقیقات پیشین بر چشم‌اندازی مبتنی بر منابع تمرکز داشته اند، و تاکید می‌کند که منابع باارزش، کمیاب، تغییرناپذیر و غیرقابل تعویض منشاء‌هایی برای مزیت رقابتی هستند (بارنی 1991، نیوبرت 2008). به هر حال، متخصصان به تدریج دریافتند که داشتن این منابع خاص برای حفظ مزیت رقابتی در محیط تجاری ناخوشایند کنونی که دائماً در حال تغییر است، کافی نیست، و حتی واحدهای اقتصادی با منابع مشابه، تفاوت‌هایی را در رفتار نشان می‌دهند (آیزنهارت و مارتین 2000، وانگ 2014).در این زمینه، نظریه‌ی قابلیت پویا را تیس و همکارانش در سال 1997 به عنوان ضمیمه‌ی نظریه‌ی مبتنی بر منابع، مطرح کرده‌اند و به تدریج به یک دورنمای نظری داخلی برای متخصصان تبدیل شده است که نحوه‌ی حفظ مزیت‌های رقابتی و دستیابی به عملکردی عالی در محیط متلاطم کنونی را توضیح می‌دهد (هلفات و رابیچک 2018، سوزا زومر و همکارانش 2020).

تسریع در از سرگیری اصول فنی، تحول دیجیتالی و افزایش فشار نظارتی بر توسعه‌ی پایدار، واحدهای اقتصادی را مجبور می‌کند تا هر چه بیشتر با محیط‌های خارجی غیر قابل اطمینان و پرآشوب روبرو شوند (وانگ و همکارانش 2023). در این زمینه، بهینه‌سازی دائمی در تخصیص منابع، به یک سابقه‌ی اصلی برای واحد اقتصادی برای بدست آوردن مزیت رقابتی تبدیل شده است (تیبریوس و همکارانش 2021). قابلیت‌های پویا، توانایی واحد اقتصادی برای درک فرصت‌ها و تهدیدها، به چنگ آوردن سابقه و پیکربندی مجدد هر دو منابع ملموس و ناملموس در داخل و بیرون واحد اقتصادی را توصیف می‌کند (تیس 2007). با سرعت گرفتن رشد و توسعه و عمومی شدن فناوری دیجیتال، متخصصان قابلیت‌های پویای واحد اقتصادی را گسترش دادند و رابطه‌ی چنین قابلت‌هایی را با نتایج رفتاری واحد اقتصادی مطالعه کردند (سرور و همکارانش 2023، وانگ و همکارانش 2023). قابلیت‌های پویای دیجیتال، به واحدهای اقتصادی کمک می‌کند تا تغییرات مداوم تقاضاهای بازار و توسعه‌های اخیر در اجرای تخصصی چندباره‌ی یک فرایند برای رسیدن به نتیجه یا خروجی را درک کنند، دائماً منابع را برای رسیدن به تخصیص راهبردی بهینه تعدیل کنند و قابلیت‌های خودشان را برای بدست آوردن جریانی مداوم از فرصت‌های ممکن راه‌اندازی کنند (تیس 2018). این امر، می‌تواند برای آن‌ها مزیت رقابتی قابل اطمینانی را فراهم آورد که به راحتی در این محیط دیجیتالی پویای پرشتاب و نامشخص، از بین نمی‌رود (چن و همکارانش 2022).

2.1. تاثیر قابلیت پایگاه دیجیتالی بر مزیت رقابتی واحد اقتصادی
نظریه‌ی مزیت رقابتی، ریشه در نظریه‌ی رقابت دارد که فرض می‌کند رقیبان و چشم‌اندازهای رقابتی از شرط‌های لازم هستند (باین 1956). مزیت رقابتی به صورت یک واحد اقتصادی دارای قابلیت‌های عملکرد قوی‌تر – که معمولاً از طریق هزینه‌ی کمتر و مدل‌های متنوع تولید بدست آمده‌است – از دیگر رقیبانشان در بازار نشان داده می‌شود (پورتر 1985). به علاوه، تحقیق بر روی دیدگاه مبتنی بر منابع، اشاره می‌کند که مزیت رقابتی از منابع اصلی و قابلیت‌های تحت کنترل واحد اقتصادی می‌آید (بارنی 1991). به هر حال، به موجب تغییرات سریع محیطی، منابع اصلی ممکن است که در ادامه مستهلک شوند و از کار بیفتند (تیس و پیزانو 1994) و رقیبان به آسانی از آن تقلید کنند و برای خود منابع سخت می‌شود که مستقیماً به واحدهای اقتصادی کمک کنند تا مزیت رقابتیشان را حفظ کنند (وانگ و همکارانش 2015، میکالف و پاتلی 2017). تخصیص کارآمد و پایدار، و توانایی یکپارچه‌سازی و استفاده از منابع، برای واحدهای اقتصادی به منظور ایجاد مزیت‌های رقابتی پایدار، به امری حیاتی تبدیل شده است (سیرمون و همکارانش 2011، تیبریوس و همکارانش 2021).

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا