دانلود ترجمه مقاله نقش رهبری استراتژیک کارآفرینی در هماهنگی خلق ارزش و جذب در جوامع منبع باز (ساینس دایرکت – الزویر ۲۰۲۳)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در سال ۲۰۲۳ منتشر شده که ۱۲ صفحه می باشد، ترجمه فارسی آن نیز ۳۹ صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله عالی بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

پیشرو در نوآوری باز: نقش رهبری استراتژیک کارآفرینی در هماهنگی خلق ارزش و جذب در جوامع منبع باز GitHub

عنوان انگلیسی مقاله:

Leading open innovation: The role of strategic entrepreneurial leadership in orchestration of value creation and capture in GitHub open source communities

 

 

مشخصات مقاله انگلیسی 
نشریه ساینس دایرکت، الزویر – (Sciencedirect – Elsevier)
سال انتشار ۲۰۲۳
فرمت مقاله انگلیسی pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۱۲ صفحه
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research Article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله مدیریت
گرایش های مرتبط با این مقاله مدیریت استراتژیک – نوآوری تکنولوژی – مدیریت تکنولوژی – مدیریت فناوری اطلاعات – مدیریت اجرایی – کارآفرینی – مدیریت کسب و کار
چاپ شده در مجله (ژورنال) Technovation
کلمات کلیدی نوآوری باز – نظریه خودمختاری – ارزش آفرینی – کسب ارزش – رهبری کارآفرینی
کلمات کلیدی انگلیسی Open innovation – Self-determination theory – Value creation – Value capture – Entrepreneurial leadership
نمایه (index) scopus – master journals – JCR
نویسندگان Parisa Haim Faridian
شناسه شاپا یا ISSN ۰۱۶۶-۴۹۷۲
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1016/j.technovation.2022.102546
لینک سایت مرجع https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0166497222000931
ایمپکت فاکتور (IF) مجله ۱۱٫۴۶۳ در سال ۲۰۲۱
شاخص H_index مجله ۱۴۰ در سال ۲۰۲۳
شاخص SJR مجله ۲٫۰۶۹ در سال ۲۰۲۱
شاخص Q یا Quartile (چارک) Q1 در سال ۲۰۲۱
بیس نیست
مدل مفهومی ندارد
پرسشنامه ندارد
متغیر دارد  
فرضیه ندارد
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
کد محصول ۱۳۵۹۸

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله 
فرمت ترجمه مقاله ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش و pdf
وضعیت ترجمه ترجمه شده و آماده دانلود
کیفیت ترجمه عالی (مناسب استفاده دانشگاهی و پژوهشی)
تعداد صفحات ترجمه ۳۹ (۵ صفحه رفرنس انگلیسی) صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل جداول ترجمه شده است 
ترجمه ضمیمه ندارد
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است  
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
درج فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه ندارد
منابع داخل متن ترجمه و درج شده است
منابع انتهای متن به صورت انگلیسی درج شده است

 

فهرست مطالب

چکیده

۱ مقدمه

۲ پس زمینه پژوهشی و مرور متن

۳ چارچوب یکپارچۀ رهبری در OI

۴ نتیجه‌گیری

منابع

 

بخشی از ترجمه

چکیده

     این پژوهش نقش رهبری کارآفرینی در هماهنگی دامنه‌های منبع در راستای ارزش آفرینی مؤثر و جذب در نوآوری باز (OI) را مورد بررسی قرار می‌دهد. برای این کار، یک چارچوب سه لایه پیشنهاد می‌شود که نخست به بررسی نقش رهبران OI در بسترسازی محیطی که از محرک‌های انگیزشی گوناگون اعضاء شبکه در دامنۀ ورودی پشتیبانی می‌کند، خواهد پرداخت. دوم این‌که تأثیر ایجاد جنبه‌های مختلف توان، از طریق التزام  رهبران OI به جهت‌گیری یک جریان غالب از نوآوری در عرصۀ سازمانی را شرح می‌دهد. و سوم این‌که تأثیر سهم کارآفرینی رهبران OI را به عنوان یک اصل اساسی مطرح می‌سازد. البته سهم اصلی رهبران OI در کارآفرینی به صورت فعالیت‌های فرصت‌یابی و مزیت‌یابی می‌باشد که در راستای خلق سرمایه‌های دانش محور و استراتژی‌های پولی، و همچنین تقاضاهای غالب و دینامیک‌های رایج موجود در عرصۀ بازار می‌باشد. مدل پیشنهاد شده در این مقاله، از طریق ترسیم نمونه‌های حاصل از ارتباطات اُپن سورس یا متن باز تشریح می‌شود که بر روی گیت‌هاب استقرار یافته است. این پژوهش، بر روی نوآوری باز و رهبری کارآفرینی تمرکز دارد. ضمن این‌که با تأکید بر روی اهمیت کارآفرینی در بین مدیران OI، تحقیق بر روی نوآوری باز را فراتر از تمرکزی که جامعۀ مدیران و اعضای فنی بر روی این موضوع دارند، دنبال می‌کند. این پژوهش با نقد و بررسی ایجاد رهبری کارآفرینی از دیدگاه OI، نگرش‌های تازه‌ای در مورد پیچیدگی‌های موجود در روند پیشبرد و درآمدزایی از نوآوری در محیط‌هایی که از سطح همکاری بالاتری برخوردارند را ارائه می‌دهد. این محیط‌ها حاصل جهت‌گیری‌های غالب در اولویت‌گذاری سازمانی هستند که در این مقاله به آن پرداخته خواهد شد.

 

۲  پس زمینۀ پژوهشی و مرور متن
     جوامع اُپن سورس یا متن باز، متون منحصر به فردی برای بررسی پیچیدگی‌های رهبری و چالش‌های موجود در محیط‌های نوآور با تعاملات بالا را پیشنهاد می‌کنند. این جوامع ابتدا شبکۀ پیچیده‌ای از عوامل محرک با انگیزه‌های متنوع به منظور پیوستن، همکاری کردن و مشارکت کردن در این قبیل نوآوری‌ها ایجاد می‌کنند (وون کروگ،۲۰۰۳؛ وون هیپِل،۲۰۰۱-a، b). به عنوان مثال، در حالی که عوامل وابسته‌ای مثل اعضای دست‌اندرکار در فناوری‌های جدید به وسیله پاداش‌های بیرونی به شکل منابعی که به طور عمومی در دسترس عوام می‌باشند، داوطلب مشارکت می‌گردند، بیشتر توسعه‌دهندگان غیروابسته و بیگانه، بدون چشم‌داشت مالی حاضر به مشارکت در پیشبرد همان وظایف هستند (هارس،۲۰۰۲). دوم، چون معمولاً این جوامع به صورت اُرگانیک تشکیل شده‌اند، لذا گرایش به سمت ساختارهای غیر رسمی دارند که فاقد تشکیلات سلسله مراتبی می‌باشند (اُ ماهونی و فرارو،۲۰۰۷). بنابراین، ماهیت قدرت به وجود آمده به وسیلۀ رهبری در این جوامع عموماً ریشه در درک مشترک مشروعیت، رابطه‌مندی و تخصص داشتن رهبر دارد که نیاز به رویکردهای حاکمیتی شایسته سالاری دارد (فرنچ،۱۹۵۹؛ پودساکوف و شریشیم،۱۹۸۵).

 

۲ – ۱ رهبری و نوآوری باز
     متون مربوط به الزام رهبری به ایجاد انگیزه‌های مربوط به نوآوری باز، بر دو شاخص اصلی تأکید دارند که عبارتند از: مشارکت‌های اجتماعی رهبری و مشارکت‌های فنی وی (اُ ماهونی و فرارو،۲۰۰۷؛ فلمینگ و واگوسپک،۲۰۰۷). با این وجود، این مشارکت‌ها نه تنها بستگی به شایستگی و صلاحیت داوطلبان رهبری دارند، بلکه به انگیزه آنان در پیوستن و مشارکت در پروژه نیز بستگی دارند.

 

     محیط‌هایی که از انگیزه‌های عضویت پشتیبانی به عمل می‌آورند، مشارکت‌ها را افزایش می‌دهند. ساختارهای غیر رسمی توسعه و انگیزه‌های درونی را تسهیل می‌کنند؛ در حالی که پاداش‌های بیرونی خیلی ضعیف به چشم می‌آیند (هرتِل،۲۰۰۳؛ شاه،۲۰۰۶؛ کروگ،۲۰۱۲). در فضای محرک‌های بدیهی بیرونی و انگیزه بخشی در پروژه‌های OI، انتظار می‌رود که تأثیر انگیزه‌های درونی ذاتی بر عملکرد اعضاء تقویت شود (گاگنه و دِسی،۲۰۰۵). در نتیجه افرادی که به وسیلۀ انگیزه‌های درونی ترغیب شده و از پاداش‌های بیرونی دور نگه داشته شده‌اند، ممکن است در مقایسه با توانمندی‌های مشابه، از تأثیرگذاری بیشتری در OI برخوردار باشند؛ ولی توافق و همسویی کم‌تری در مقایسه با محرک‌هایی که از انگیزه‌های درونی برخوردار بوده‌اند، داشته باشند.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا