دانلود ترجمه مقاله یک چارچوب سبک وزن مبتنی بر بلاک چین و اینترنت اشیا در تامین مالی زنجیره تامین (ساینس دایرکت – الزویر ۲۰۲۲)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در سال ۲۰۲۲ منتشر شده که ۱۲ صفحه می باشد، ترجمه فارسی آن نیز ۳۳ صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله عالی بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

یک چارچوب سبک وزن مبتنی بر بلاک چین و اینترنت اشیا برای فعال کردن شفافیت اطلاعات در تامین مالی زنجیره تامین

عنوان انگلیسی مقاله:

A blockchain and IoT based lightweight framework for enabling information transparency in supply chain finance

 

 

مشخصات مقاله انگلیسی 
نشریه ساینس دایرکت، الزویر – (Sciencedirect – Elsevier)
سال انتشار ۲۰۲۲
فرمت مقاله انگلیسی pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۱۲ صفحه
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research Article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله مهندسی فناوری اطلاعات – مهندسی صنایع – مدیریت
گرایش های مرتبط با این مقاله لجستیک و زنجیره تامین – اینترنت و شبکه های گسترده – مدیریت کسب و کار – مدیریت مالی
چاپ شده در مجله (ژورنال) Digital Communications and Networks
کلمات کلیدی بلاکچین – تامین مالی زنجیره تامین – عدم تقارن اطلاعاتی – شفافیت اطلاعات – اینترنت اشیاء
کلمات کلیدی انگلیسی Blockchain – Supply chain finance – Information asymmetry – Information transparency – Internet of things
نمایه (index) scopus – Master Journal List – JCR – DOAJ
نویسندگان Lingling Guo – Jingjing Chen – Shihan Li – Yafei Li – Jinzhi Lu
شناسه شاپا یا ISSN ۲۳۵۲-۸۶۴۸
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1016/j.dcan.2022.03.020
لینک سایت مرجع https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2352864822000414
ایمپکت فاکتور (IF) مجله ۶٫۶۶۷ در سال ۲۰۲۱
شاخص H_index مجله ۳۳ در سال ۲۰۲۲
شاخص SJR مجله ۱٫۸۱۳ در سال ۲۰۲۱
شاخص Q یا Quartile (چارک) Q1 در سال ۲۰۲۱
بیس نیست
مدل مفهومی ندارد 
پرسشنامه ندارد 
متغیر ندارد 
فرضیه ندارد 
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
کد محصول ۱۳۴۹۰

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله 
فرمت ترجمه مقاله ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش و pdf
وضعیت ترجمه ترجمه شده و آماده دانلود
کیفیت ترجمه عالی (مناسب استفاده دانشگاهی و پژوهشی)
تعداد صفحات ترجمه ۳۳ (۲ صفحه رفرنس انگلیسی) صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل جداول ترجمه شده است 
ترجمه ضمیمه ندارد 
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است  
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
درج فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه تایپ شده است
منابع داخل متن به صورت عدد درج شده است
منابع انتهای متن به صورت انگلیسی درج شده است

 

فهرست مطالب

چکیده

۱ مقدمه

۲ آثار مربوطه

۳ راه حل

۴ تغییر شکل روند کاری کسب و کار SCF

۵ تجزیه و تحلیل نظری

۶ نتیجه گیری

فهرست منابع

 

بخشی از ترجمه

چکیده

     تامین مالی زنجیره تامین (SCF) به خدمات مالی اطلاق می گردد که در آن بانک ها به منظور مدیریت جریان سرمایه و تدارکات شرکت های بالادستی و پایین دستی به شرکت های مرکزی تکیه می کنند. تامین مالی زنجیره تامین (SCF) از یک مدل اعتباری خودآزما و حلقه بسته برای کنترل وجوه مالی و ریسک بهره می برد. عامل کلیدی در خدمات SCF موفق، بکارگیری سیستم های اطلاعاتی کسب و کار محور SCF است که به کسب و کارهای مختلف اجازه می دهد تا شراکت کارآمدی را شکل داده و به تسریع جریان های نقدی در طول زنجیره تامین بپردازند. فناوری بلاکچین (BCT) مشتمل بر تمرکززدایی، کنترل اعتبار، قابلیت ردیابی است که معمولاً با اینترنت اشیاء (IoT) در زمینه دنیای واقعی همراه گشته و به طور گسترده ای در حوزه مالی مورد استفاده قرار گرفته و در تسهیل همکاری های خلاقانه در میان شرکاء شبکه های زنجیره تامین کاملاً کاربرد دارد. ما در این مقاله به ارائه چارچوب مدیریت اطلاعات مبتنی بر BCT و IoT (موسوم به BC4Regu) می پردازیم که به عنوان تنظیم کننده در راستای بهبود شفافیت اطلاعات در فرآیند کسب و کار SCF کار می کند. با BC4Regu، هزینه عملیاتی کل زنجیره تامین را می توان به واسطه هماهنگی و یکپارچگی جریان سرمایه، جریان اطلاعات، تدارکات و جریان تجاری در زنجیره تامین به صورت چشمگیری کاهش داد. دستاوردهای مقاله حاضر عبارتند از: (۱) ارائه چارچوب مدیریت اطلاعات جدیدی که از بلاکچین و IoT برای حل مشکل عدم تقارن اطلاعاتی در تجارت SCF بهره می برد؛ (۲) ارائه طراحی فنی BC4Regu که مشتمل بر زیرساخت های بلاکچین، خدمات جریــان داده های یکپارچه مبتنی بر دفتر کل توزیع شده و فرآیند تغییر شکل یافته SCF می باشد؛ و (۳) بهره گیری از BC4Regu برای دسته ای از سناریوها و انجام تجزیه و تحلیل نظری با معرفی مدل کارفرما – کارگزار جهت اعتبارسنجی BC4Regu.

 

آثار مربوطه
تامین مالی زنجیره تامین
     مفهوم SCF توسط تیم و همکاران (۲۰۰۰) معرفی شد [۱۷]. برگر و همکاران (۲۰۰۶) مفهوم جدیدی از تامین مالی SME را با این باور مطرح نمودند که خدمات وامدهی تجاری معمولی، عوامل کلیدی تاثیر کلی زنجیره تامین را نادیده می گیرد [۳]. ایده جدید SCF برای تغییر روش های تامین مالی سنتی و کمک به SME برای حل مشکلات مالی آن ها پیشنهاد گردید. لامورو (۲۰۰۸) بر تاثیر مثبت ساخت زنجیره تامین بر بهینه سازی تامین مالی و سرمایه تاکید نمود [۱۸]. باسو و همکاران (۲۰۱۲) برای مطالعه مدل پیش پرداخت بر روی یک شرکت تمرکز نمودند. از طریق تحلیل های عددی متعدد، آن ها ثابت کردند که مدل تامین مالی از طریق پیش پرداخت در مواجهه با تغییرات نامشخص جریان نقدی آتی، معنی دار است [۱۹].

 

     تاکنون مدل های کسب و کار و تامین مالی متنوعی در SCF ارائه شده است. هارتلی (۲۰۰۰) نخستین بار مدل تامین مالی از طریق پیش پرداخت را مطرح نمود (۲۰)، لورا (۲۰۰۴) مدل وثیقه منقول موجودی را مطرح نمود و تامین مالی فاکتورینگ معکوس را ساخت [۲۱]. تامین مالی مبتنی بر مطالبات، مدل اولیه ای است که با آن تامین کنندگان بالادستی غالباً از فروش اعتباری برای جذب شرکت های مرکزی استفاده می کنند. با این حال، این رویکرد ناخواسته موجب افزایش فشار نقدینگی شرکت های بالادستی در زنجیره تامین می شود چرا که حساب های دریافتنی ناشی از فروش اعتباری موجب تاخیر در وصول وجه نقد و نیز ایجاد احتمال تنزل ارزش می گردد. بنابراین، به منظور افزایش توانایی تامین کنندگان برای حفظ کسب و کار خود، تامین مالی مبتنی بر مطالبات به یک راه حل اصلی برای شرکت های بالادستی تبدیل شده است. فاکتورینگ و فاکتورینگ معکوس جزء دریافتنی ها هستند [۱۸]. به تامین مالی موجودی، تامین مالی انبار نیز اطلاق می گردد. دارایی های موجودی بسیاری از شرکت ها معمولاً حجم زیادی از سرمایه عملیاتی را اشغال می کنند که موجب کاهش هزینه موجودی و اخذ حجم معینی از نقدینگی می گردد و شرکت ها برای حصول تامین مالی، موجودی خود را وثیقه می گذارند. تامین مالی موجودی شامل اعتبار تعهدی یا وثیقه ایستا، اعتبار وثیقه رسید انبار و غیره می گردد. پیش پرداخت، محصول رفتار شرکت های پایین دستی برای خرید پیشاپیش کالا در راستای تهیه موادخام و کالاهای نیمه ساخته لازمه برای تولید از شرکت های بالادستی است [۱]. منابع مالی شرکت های پایین دستی به راحتی تا مدت های مدیدی در اختیار شرکت های بالادستی قرار داشته و معمولاً منجر به کمبود کوتاه مدت بودجه برای شرکت های پایین دستی می شود. به منظور کاهش هزینه تصرف سرمایه، شرکت های پایین دستی برای تامین مالی، کالاهای پیش خرید شده را وثیقه می گذارند.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا