دانلود رایگان ترجمه مقاله کاربرد کانی شناسی شاخص سنگین در اکتشاف مواد معدنی – ۲۰۰۱

دانلود رایگان مقاله انگلیسی کاربرد کانی شناسی شاخص سنگین در اکتشاف کانی با تاکید بر شاخص های فلز پایه در حوزه های دگرگونی یخچالی و پلوتونیک به همراه ترجمه فارسی

 

عنوان فارسی مقاله: کاربرد کانی شناسی شاخص سنگین در اکتشاف کانی با تاکید بر شاخص های فلز پایه در حوزه های دگرگونی یخچالی و پلوتونیک
عنوان انگلیسی مقاله: The application of heavy indicator mineralogy in mineral exploration with emphasis on base metal indicators in glaciated metamorphic and plutonic terrains
رشته های مرتبط: زمین شناسی، زمین شناسی محیطی، سنگ شناسی، رسوب شناسی
فرمت مقالات رایگان مقالات انگلیسی و ترجمه های فارسی رایگان با فرمت PDF میباشند
کیفیت ترجمه کیفیت ترجمه این مقاله خوب میباشد 
توضیحات ترجمه صفحات پایانی این مقاله موجود نمی باشد.
کد محصول f305b

مقاله انگلیسی رایگان (PDF)

دانلود رایگان مقاله انگلیسی

ترجمه فارسی رایگان (PDF)

دانلود رایگان ترجمه مقاله

خرید ترجمه با فرمت ورد

خرید ترجمه مقاله با فرمت ورد
جستجوی ترجمه مقالات جستجوی ترجمه مقالات زمین شناسی

 

بخشی از ترجمه فارسی مقاله:

Mmsim از سه نوع رسوبات اصلی فلزی و یا زون های واکنشی و تغییر آن ها برگرفته شده است. ۱- سولفید های ماسیو رسوبی آتش فشانی( حاوی زیر نمونه های آتش فشانی، سدکس و دره می سی سی پی)، در حوزه دگرگونی متوسط تا گرید بالا می باشند ۲- رسوبات اسکارن و گرسینو ۳- سولفید های نیکل مس ماگماتیک. انواع Mmsim مربوط به رسوبات و نهشته های سدیم مس نیز وجود دارند که نشان دهنده هیبردیزاسیون معدنی مربوط به ازمیلاسیون سنگ های گوگردی با ماگمایی الترامافیک می باشند. دیوپسید کروم یکی از بهترین شاخص های محیط های حاصلخیز نیکل مس می باشد، ولی لزوما شامل نهشته های نیکل- مس نمی باشد.
مینرالوژی شاخص سنگین یک روش حساس تر از آنالیز شیمیایی کانی های سنگین بوده و مزیت های بسیاری را در برنامه های اکتشافی می دهد که شامل موارد زیر است:۱- کارایی نمونه برداری ۲- بزرگی اهداف سنگ بستر و حوزه های انتشاری۳- پوشش طیفی از مواد معدنی و کانی ها ۵- شواهد مربوط به منشا حوزه های انتشاری و ۶-شاخص های پتانسیل اقتصادی کانی سازی مبدا. این خود یک ابزار اکتشافی ارزیابی اولیه بوده و برای تست تراس های پلوتونیک و رسوبی اتش فشانی گنیس مناسب است که در آن نهشته های رسوبی فلزی ارزشمند اصلاح شده و تشخیص آن ها با روش های دیگر سخت است.
فراوری آزمایشگاهی نمونه های کانی های سنگین اغلب در برنامه های اکتشاف ژئوشیمایی در حوزه های یخچالی برای بهبود خصوصیات ژئوشیمایی کانی های فلزی و افزایش حجم ژئوشیمایی استفاده می شوند. لایه های یخچالی هوازده نشده بدست آمده با اکتشاف می توانند محیط نمونه برداری ایده الی باشند زیرا فلزات پایه در کانی های سولفیدی اولیه به آسانی یافت می شوند. با این حال نمونه های سطحی هوازده فاقد سولفید را می توان برای جست و جوی برخی از کانی ها نظیر طلا، پلوتونیوم، استرانسیم استفاده کرد که در کانی های مقاوم شیمیایی یافت می شود.
علاوه بر بهبود علایم ژئوشیمیایی، فراوری فلزات سنگین مزیت های بالقوه ای از طریق بررسی کانی شناسی رسوبات در اختیار می گذارند. دو مورد به صورت زیر هستند:
تعیین منابع دارای انتشار طلا از درجه فرسایش دانه های طلا و ۲-شناسایی پایپ های کمبرلیت و پتانسیل الماس آن ها از کانی های شاخص کیمبرلیت. در رابطه با دانه های طلا، شاخص ناهنجاری در رسوبات هم ژئوشیمیایی و هم مینرالوژیکی است. در رابطه با کانی های شاخص کیمبرایت، به شدت مینرالوژیکی است زیرا تعداد ذرات شاخص در رسوبات کم تر بوده و این دانه ها با عناصری نظیر منیزیم و کروم غنی سازی می شوند.
کانی شناسی شاخص سنگین بستکی به مواد منبع ویژه داشته و دارای خصوصیات مفید متعددی می باشد که مکمل وزن مخصوص بالا است. در رابطه با شاخص های کمبرلیت، کانی ها۱- در صورتی که سنگ هایی به جز کیمبرالیت باشند، کم تر یافت می شوند، ۲- درشت بافت هستند ۳-مجزا و دارای بافت منحصر به فرد هستند.۴-به اندازه کافی برای رسوب گرانشی سنگین هستند. ۵- در برابر غلظت های بیشتر توسط تفکیک الکترومغناطیسی اصلاح پذیر می باشند.۶-به هوازدگی به خصوص در حوزه های یخچالی نابالغ مقاوم می باشند. از این روی حتی پایپی که دارای KIM نسبتا ضعیف تری است می تواند منبع قوی KIM باشد. به علاوه، KIM ها منبع ویژه بوده و تنها برخی از دانه ها در رسوبات یخچالی برای تشخیص حضور کیمبرلیت نیاز هستند. اخیرا رسوبات انتشاری KIM دارای طول چند ده کیلومتر گزارش شده اند و این در حالی است که علایم ژئوشیمیایی معدنی رسوبات فلزی در دریفت های یخچالی عاری از سولفید به طور کلی طول چند صد متر دارند.
اخیرا گفته شده است که کانی های شاخص فلزی با خصوصیات مشابه با KIM در زون های واکنشی و تغییر بزرگ مربوط به انواع خاصی از نهشته ها وجود دارد.۱-سولفید های ماسیو آتش فشانی رسوبی ( دارای زیر انواع آتش فشانی، سدکس و می سی سی پی) در حوزه های دگرگونی با درجات بالا تا منطقه ای ۲- نهشته های اسکارن و گریسن و ۳- سولفید های نیکل –مس ماگمایی. شر کت مدیریت حفاری اوربوردن، یک حرف اختصاری MMSIM را برای این گونه های معدنی پیدا کرده و چند هزاار نمونه را از پروژه های اکتشافی برای ناهنجاری های MMSIM تست کرده است. بسیاری از این پروژه های MMSIM شامل ذرات طلا و KIM می باشند و بسیاری از هزاران نمونه دیگر برای ذرات طلا و یا KIM به علاوه ذرات طلا تست شده اند. بیشتر نمونه ها دارای وزن ۱۰ تا ۲۰ کیلو بودند. انواع کم تر از ۲ میلی متر با فرایند گرانشی بعد از تصفیه مایع سنگین در وزن مخصوص ۳٫۲۰ گرم بر سانتی متر مکعب فراوری شد. در برخی موارد، کانی های شاخص فراوری شدند. کانی های شاخص با تفکیک کننده الکترومغناطیسی دانه بندی شده و توسط زمین شناسان با استفاده از دور بین دو چشم با تفکیک پذیری سخت دانه ها تحت طیف سنج اشعه ایکس با استفاده از میکروسکوپ الکترونی نگاره تعیین شدند. دانه های طلا از نهشته های اصلی جدا شده، شمرده شده، اندازه گیری شده و با دور بین دو چشم با بررسی ییشتر توسط SEM/EDS در پروژه های خاص طبقه بندی گردیدند.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا