دانلود ترجمه مقاله ارتباط میان شیوه مدیریت مشارکتی، پیاده سازی راهبرد، و بازده مالی – مجله امرالد

 

 عنوان فارسی مقاله: رابطه میان سبک مدیریت اشتراکی، موفقیت اجرای استراتژی و عملکرد مالی در صنایع غذایی
 عنوان انگلیسی مقاله: The relationship among participative management style, strategy implementation success, and financial performance in the foodservice industry
دانلود مقاله انگلیسی: برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی با فرمت pdf اینجا کلیک نمائید

 

سال انتشار  ۲۰۱۰
تعداد صفحات مقاله انگلیسی  ۲۰ صفحه
تعداد صفحات ترجمه مقاله  ۲۲ صفحه
مجله  مدیریت، استراتژی و عملکرد
دانشگاه  بخش مدیریت رستوران و مهمان نوازی دانشگاه آرکانزاس
کلمات کلیدی  مدیریت مشارکتی، رستوران ها، اجرای استراتژی، اندازه سازمانی، عملکرد، سبک های مدیریت، استراتژی مدیریت
نشریه امرالد Emerald

 


فهرست مطالب:

 

چکیده
مقدمه
پیشینه پژوهش (مرور ادبیات)
تعاریف
فرضیات
ساختار/ اندازه سازمان و سطح مشارکت
درجه مشارکت بر عملکرد سازمانی
روش
اندازه گیری
معیارهای عملکرد
تحلیل داده ها
نتایج
پروفایل پاسخ دهنده
تست فرضیات
بحث ها و نتایج
سخن پایانی

 


 

بخشی از ترجمه:

 

 مقدمه

سبک مدیریت دستوری و مشارکتی در تصمیم گیری و فرایند اجرای استراتژی، یکی از حوزه های تحقیق می باشد که برای مدت زمان طولانی در ادبیات مدیریت موردعلاقه بوده است. اگرچه برخی از مطالعات مدیریت استراتژی مهمان نوازی گذشته براساس فرمول بندی استراتژی ،بحث ساختار استراتژی و پیمایش زیست محیطی بوده اند، اما فقط تعداد معدودی از آنها براساس شیوه های دستوری یا مشارکتی در فرایند استراتژیک و اجرا در صنعت مهمان نوازی عمل میکنند.
اگرچه مدیران تیپ های مختلف به خاطر محدودیت های زمانی و سهولت تصمیم گیری سبک های مدیریت دستوری را ترجیح می دهند، اما محققین از مزایای مدیریت مشارکتی به عنوان روشی برای افزایش پردازش اطلاعات نام برده و از دانش پراکنده شده در میان سازمان استفاده کرده، راهکارهای بیشتری فراهم نموده، سیر بازشناسی فرصت را تسهیل نموده و از چشم پوشی کردن از ایده های خوب پرهیز می کنند. بنابراین مطالعه حاضر براساس مطالعات گذشته بنا شده و رابطه بین مشارکت اعضای سازمانی و درجه مشارکت در تصمیم گیری و فرایند اجرای استراتژی در صنعت خدمات غذایی را بررسی می کند.
رابطه بین ساختار سازمانی، سبک مدیریت دستوری یا مشارکتی، سطح مشارکت سلسله مراتبی، موفقیت اجرا و عملکردمالی مورد پژوهش قرار گرفته اند. برخی از اهداف مطالعه حاضر عبارتنداز:
•    بررسی رابطه بین سطح سلسله مراتبی مشارکت مدیریت و ساختار سازمانی
•    تعیین رابطه بین سبک مدیریت مشارکتی، موفقیت اجرای استراتژی و عملکرد مالی
•    پژوهش اختلافات بین درجه مشارکت کلی بر موفقیت اجرای استراتژی وعملکرد مالی
اگرچه تحقیق زیادی به مسئله مشارکت نگاه کرده است، اما کارهای کمی در جهت ارزیابی رابطه میان سطح مشارکت در سطوح سازمانی گوناگون و تاثیر درجه مشارکت بر عملکرد شرکت انجام شده است.
پیشینه پژوهش (مرور ادبیات)
با ادامه تغییرات در اقتصاد و صنعت مهمان نوازی، مدیران در صنعت خدمات غذایی باید آماده بهبود مستمر و پیوسته مهارتهای تصمیم گیری استراتژیکشان شوند. تصمیم گیری یکی از مهارتهای زیادی است که مدیران و رهبران به صورت روزمره و بدون توجه به سبک رهبری شان از آن استفاده می کنند. اما این مسئله معمول می باشد که استراتژی تصمیم گیری بسته به سبک رهبری یا سبک های بکارگرفته شده توسط مدیر، بین مدیران متفاوت می باشد. مدیری که از سبک رهبری دستوری استفاده می کند احتمالاً مشارکت زیردستانش در تصمیم گیری استراتژی را بیشتراز مدیری که از سبک رهبری مشارکتی استفاده می کند، محدود می نماید. …

 بحث ها و نتایج
مطالعه حاضرارتباط میان سطوح سلسله مراتبی مشارکت مدیریت در طول اجرای برنامه عملیاتی، ساختار سازمانی ( شرکت های یک واحدی و چند واحدی) و عملکرد را مورد بررسی قرار داد. نتایج بدست آمده نشان می دهد که ساختارهای سازمانی بزرگتر (شرکت های چند واحدی) برای استفاده از فرایندهای استراتژیک در مقایسه با ساختارهای سازمانی کوچکتر (شرکت های یک واحدی) الزاماً نیازی به سطح بالاتر مشارکت در کلیه سطوح سازمانی واحدها و بخشهای اقتصادی ندارند. اما ساختارهای سازمانی بزرگتر برای استفاده موفقیت آمیز از فرایندهای استراتژیک به سطوح بالاتر مشارکت مدیریت میانی و سطح پائین نیاز دارند. یافته های بدست آمده نشان می دهد که فرایند اجرای استراتژیک در سازمان هایی با ساختار بزرگتر نیازمند سطح بالاتر مشارکت مدیریت سطح میانی و پائین می باشد.
از آنجایی که اختلافی در سطح مشارکت مدیریت سطح بالا یا وابسته های خط مقدم برای شرکت های خدمات غذایی بزرگ و کوچک وجود ندارد، در نتیجه این یافته نشان می دهد که شرکت های خدمات غذایی در مطالعه حاضر از سبک مدیریت مشارکتی مشابه برای این دو سطح سازمانی کلیدی استفاده کردند. یکی از مبانی این یافته آن است که سطح مشارکت در این دو سطح در میان شرکت های خدمات غذایی نهادینه شده است. نهادینه سازی می تواند نتیجه نگرش از بالا به پائین سنتی رهبری در فیلد به همراه دو دهه اجرای مفهوم توانمندسازی شرکت ها برای بهبود رضایتمندی مشتری و بازیابی خدمات باشد. اگرچه این مسئله ممکن است صدق کند، اما هنوز این سئوال باقی می ماند که آیا شرکت های فردی در فیلد خدمات غذایی توانایی اجرای سطح بالاتری از مشارکت یا سبک مدیریت مشارکتی برای نیل به برتری رقابتی در طول فرایند اجرای برنامه عملیاتی را دارندرا خیر. …

 


 عنوان فارسی مقاله: ارتباط میان شیوه مدیریت مشارکتی، پیاده سازی راهبرد، و بازده مالی در صنعت خدمات مواد غذایی
 عنوان انگلیسی مقاله: The relationship among participative management style, strategy implementation success, and financial performance in the food service industry

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی

 

خرید ترجمه فارسی مقاله با فرمت ورد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا