دانلود رایگان ترجمه مقاله چشم اندازهای کلان، مزو و خرد انتقال فناوری (نشریه اسپرینگر ۲۰۱۸)

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه اسپرینگر در ۱۳ صفحه در سال ۲۰۱۸ منتشر شده و ترجمه آن ۱۷ صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله ارزان – نقره ای ⭐️⭐️ بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

چشم اندازهای کلان، مزو و خرد انتقال فناوری

عنوان انگلیسی مقاله:

Macro, meso and micro perspectives of technology transfer

 
 
 
 
 

 

مشخصات مقاله انگلیسی (PDF)
سال انتشار ۲۰۱۸
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۱۳ صفحه با فرمت pdf
رشته های مرتبط با این مقاله مدیریت
گرایش های مرتبط با این مقاله مدیریت فناوری اطلاعات، سیاست های تحقیق و توسعه، نوآوری تکنولوژی و مدیریت دانش
چاپ شده در مجله (ژورنال) مجله انتقال فناوری – The Journal of Technology Transfer
کلمات کلیدی انتقال فناوری، دانشمندان، دفاتر انتقال فناوری، دانشگاه ها، تحقیق و توسعه، اکوسیستم های کارآفرینی، اسپین آف (به عملی گفته م ‌شود که در آن یک شرکت، بخش های خود را به صورت تجارت های جداگانه تقسیم می‌کند) دانشگاهی ، استارت آپ ها
ارائه شده از دانشگاه دانشکده بازرگانی نیوکاسل، دانشگاه Northumbria، نیوکاسل تاین، انگلستان
رفرنس دارد  
کد محصول F1459
نشریه اسپرینگر – Springer

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله (Word)
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۱۷ صفحه (۴ صفحه رفرنس انگلیسی) با فونت ۱۴ B Nazanin
منابع داخل متن به صورت انگلیسی درج شده است 
کیفیت ترجمه کیفیت ترجمه این مقاله متوسط میباشد 

 

فهرست مطالب

چکیده
۱ -مقدمه
۲-۱ جنبه ماکرو در انتقال تکنولوژی
۲-۲ جنبه های مزو و میکرو در انتقال تکنولوژی
۳- موضوع مطرح شده در تحقیق
۳-۱ سطح مزو: ارزیابی کشور و مطالعات مقایسه ای کشور
۳-۲ مطالعات سطح مزو
۳-۳ جنبه های سطح میکرو: اقدامات و رفتارهای فعالان فردی
۴- نتیجه گیری

 

بخشی از ترجمه
 چکیده
در چند دهه گذشته، تحقیق در زمینه جنبه های مختلف انتقال تکنولوژی، رشد قابل توجهی داشته که در اصل در جنبه ماکرو صورت گرفته است. این تحقیق یک کالبد برای دانش و یک پایگاه شواهد ایجاد کرده‌ است که در توسعه این زمینه، بینش بدیعی ارائه نموده و همچنین سیاست گذاری و عمل را شکل داده است. در این حوزه بر جنبه های مزو و میکروی انتقال تکنولوژی، تمرکز رو به رشدی وجود دارد و مثلا برای نقش آفرینان فردی مانند دانشمندان، سیاست گذارانِ محققِ اصلی ، حامیان TTO، حمایت از سازمان‌ها و عملکردهایی مانند دانشگاه‌ها، سازمان های تحقیقات حرفه ای، فناوری و دفاتر انتقال دانش، علاقه رو به رشد به وجود آمده است. این تحقیق بینش و نکات ظریف و دقیقی را کشف کرده که درمورد چگونگی شکل گیریِ فعالیت‌های انتقال تکنولوژی و چگونگی تکامل آن ها در زمینه های مختلف جغرافیایی و سازمانی، مدارک بیشتری ارائه می کند. هدف از این مساله خاص، ایجاد درک بیشتر از جنبه های ماکرو، مزو و میکرو در انتقال تکنولوژی و ارایه یک دستور کار برای تحقیقات بیشتر است که این جنبه های چند سطحی از انتقال تکنولوژی را ترکیب می نماید.
 
۱- مقدمه
درمورد جنبه های ماکرو در انتقال تکنولوژی، یک سنت طولانی وجود دارد که پایه های تجربی و نظری در این زمینه ارائه می کند. این سنت ها از طیفی از رشته های مختلف مانند اقتصاد، مدیریت، نوآوری، سیاست عمومی، مدیریت استراتژیک و کارآفرینی استنتاج شده اند. برای مثال درمورد مکانیسم ها، اندازه گیری، ارزیابی و اثربخشیِ انتقال تکنولوژی، این امر در یک سطح ماکرو دیدگاه تکاملی ایجاد کرده است (رجوع کنید به Autio و Laamanen، ۱۹۹۵؛ Bozeman، ۲۰۰۰؛ Cutler، ۱۹۸۸؛ Rasmussen و Rice، ۲۰۱۱؛ Phillips، ۲۰۰۲؛ Siegel و همکاران، ۲۰۰۷؛ Winebrake، ۱۹۹۲). تلاش محققان درمورد جنبه ی ماکرو، برخی از سوالات بنیادی در رابطه با انتقال تکنولوژی را حل کرده است که با چنین حامیان فردی دخیل در انتقال تکنولوژی مانند دانشمندان، متخصصان تحقیق و توسعه، مدیران اجرایی، سیاست گذاران و غیره ارتباط دارند. این جنبه های ماکرو نیز بر روش ها و مکانیزم های انتقال تکنولوژی (رسمی و غیر رسمی) متمرکز شده اند (رجوع کنید به Amesse و Cohendet، ۲۰۰۱؛ Bradley و همکاران، ۲۰۱۳؛ Cutler، ۱۹۸۹؛ Grimpe و Fier، ۲۰۱۰؛ Gilsing و همکاران، ۲۰۱۱؛ Lee و Win، ۲۰۰۴؛ Molas و Gallart، ۱۹۹۷). علاوه بر این، این جنبه ماکرو نیز بر اثربخشی ابزارهای سیاستی متمرکز است که برای حمایت از انتقال تکنولوژیِ موثر در سطوح ملی یا منطقه ای طراحی شده اند یا در بخش‌های صنعتی خاص مورد هدف قرار گرفتند (Contractor و SagafiNejad، ۱۹۸۱؛ Rothwell و Dodgson، ۱۹۹۲؛ Worrell و همکاران، ۲۰۰۱).
جنبه ماکرو در مطالعات تجربی، به طور ویژه بر قانون Bayh–Dole در سال ۱۹۸۰ متمرکز بوده است که تاثیر این قانون آمریکا بر شکل دهی و انتقال تکنولوژی از دانشگاه ها به صنعت را ارزیابی کرده است (Grimaldi و همکاران، ۲۰۱۱؛ Kenney و Patton، ۲۰۰۹؛ Mowery، ۲۰۰۵و ۲۰۱۱؛ Mowery و همکاران، ۲۰۰۱؛ Mowery و Sampat، ۲۰۰۴؛ Nelson، ۲۰۰۱). سایر مطالعات سیاست محور و محتوامحور، به طور تجربی تاثیر سایر ابتکارات سیاسی در ایالات متحده و محیط های دیگر مانند کشورهای اروپایی را مورد بررسی قرار داده اند (Adams و Link، ۲۰۱۷؛ Becher و Kuhlmann، ۲۰۱۷؛ Breschi و همکاران، ۲۰۰۷؛ Cunningham و Link، ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶؛ Geuna و Rossi، ۲۰۱۱؛ Haeussler و Colyvas، ۲۰۱۱، Hall و همکاران، ۲۰۰۱؛ Hall و Link، ۲۰۱۵؛ Hülsbeck و همکاران، ۲۰۱۳؛ Link و Scott، ۲۰۱۳؛ Jacob و همکاران، ۲۰۰۳).
مطالعاتی که به طور خاص بر سطح مزو متمرکز هستند، بر حمایت موسسات تمرکز دارند. دفاتر انتقال تکنولوژی در مطالعات تجربی بر دو سطح مزو و میکرو تمرکز ویژه ای دارند (رجوع کنید به Algieri و همکاران، ۲۰۱۳؛ Chapple و همکاران، ۲۰۰۵؛ Geoghegan و همکاران، ۲۰۱۵؛ Secundo و همکاران، ۲۰۱۷؛ Siegel و همکاران، ۲۰۰۳؛ O’Kane و همکارن، ۲۰۱۵). نقش انکوباتورها، شتاب دهنده ها و کارآفرینان فارغ التحصیل، به یک حوزه رو به رشد در میان محققان تبدیل شده است (Birch و همکاران، ۲۰۱۷؛ Kolympiris و Klein، ۲۰۱۷؛ Larsson و همکاران، ۲۰۱۷؛ Lindholm Dahlstrand و Politis، ۲۰۱۳؛Mian، ۱۹۹۶؛ McAdam و همکاران، ۲۰۰۶؛ Redondo و همکاران، ۲۰۱۷؛ Wright و همکاران،۲۰۱۷). علاوه بر این رشد فزاینده تحقیقات در مورد پارک های علمی، دیدگاه چند سطحیِ انتقال تکنولوژی را در برمی گیرد (Hobbs و همکاران، ۲۰۱۷).
جنبه های میکروی انتقال تکنولوژی، بر موضوعات مختلفی تمرکز دارند و با استفاده از دیدگاه های نظم مختلف، در حال رشد هستند (رجوع کنید به Albats و همکاران؛ Cusumano و Elenkov، ۱۹۹۴). این مطالعات به طور مثال بر استفاده از دفاتر انتقال تکنولوژی (Muscio، ۲۰۱۰)، تفاوت های فرهنگی (Lin و Berg، ۲۰۰۱)، ابعاد سازمانی همکاری های تحقیق و توسعه (Bjerregaard، ۲۰۱۰)، انگیزه ها (Cunningham و همکاران، ۲۰۱۶؛ D’este و Perkmann، ۲۰۱۱؛ Hayter، ۲۰۱۷)، ارتباطات (Barnes و همکاران، ۲۰۰۲؛ Plewa و همکاران، ۲۰۱۳)، تخصیص زمان (Ponomariov و Boardman، ۲۰۰۸) و موانع همکاری دانشگاهی (Cunningham و همکاران، ۲۰۱۷؛ Hall و همکاران، ۲۰۰۱؛ O’Reilly و Cunningham، ۲۰۱۷، O’Kane و همکاران، ۲۰۱۷) متمرکز هستند. در طول دهه گذشته بر درک بهتر انتقال تکنولوژی از طریق تجربه ی حامیان فردیِ دخیل در فرایند انتقال تکنولوژی مانند کارآفرینان دانشگاهی (Bercovitz و Feldman، ۲۰۰۸؛ Mosey و Wright، ۲۰۰۷؛ Miller و همکاران، ۲۰۱۷)، دانشمندان نجوم (Baba و همکاران، ۲۰۰۹؛ Meyer، ۲۰۰۶)، محققان اصلی (Cunningham و همکاران، ۲۰۱۶؛ Cunningham و همکاران، ۲۰۱۷؛ (Cunningham و همکاران، ۲۰۱۸؛ Del Giudice و همکاران، ۲۰۱۷؛ Menter، ۲۰۱۶)، کارآفرینان تکنولوژی و دانشجویان فارغ التحصیل (رجوع کنید به Evers و همکاران، ۲۰۱۴؛ Guerrero و همکاران، ۲۰۱۸؛ Hayter و همکاران، ۲۰۱۷؛ RezaeiZadeh و همکاران، ۲۰۱۷؛ Watson و McGowan، ۲۰۱۷؛ Watson و همکاران، ۲۰۱۸) تمرکز رو به رشدی ایجاد شده است.
دیدگاههای مفهومی و نظری مختلفی ظهور کرده اند که چشم اندازهای متفاوتی را در بر می گیرند و دیدگاههای مفهومی و نظری مختلفی ظهور کرده اند که با توجه به انتقال تکنولوژی در یک محیط گسترده تر اقتصادی و اجتماعی، چشم اندازهای محصور، شکل گرفته و احاطه شده ای دارند که تلاش می کنند لایه های مختلف جنبه های ماکرو، مزو و میکرو را با هم ترکیب کنند. این امر روش هایی را شکل می دهد که به کمک آن محققان می توانند به منظور کمک به رشد کالبد دانش و پایگاه شواهد انتقال تکنولوژی، داده هایشان را جمع آوری، تجزیه و تحلیل و تفسیر کنند. دیدگاه هایی مانند مارپیچِ چهارتایی و سه تایی (رجوع کنید به Carayannis و همکاران، ۲۰۱۸؛ Etzkowitz و Leydesdorff، ۲۰۰۰؛ McAdam و Debackere، ۲۰۱۸؛ Miller و همکاران، ۲۰۱۸)، اکوسیستم های کارآفرینی (Audretsch و Belitski، ۲۰۱۷؛ Pitelis، ۲۰۱۲؛ Spigel، ۲۰۱۷)، گروه ها (Rocha، ۲۰۰۴؛ Spigel و Harrison، ۲۰۱۷)، کارآفرینی بخش دولتی (Leyden و Link، ۲۰۱۵؛ Leyden، ۲۰۱۶)، دیدگاه های رقابتی و تعارفی ارائه می دهند که تلاش می کند چشم اندازهای چند لایه ای ارائه دهند که می تواند هم ترکیب و هم تحقیقِ انتقال تکنولوژی از سطح ماکرو به میکرو را میسر سازد.

 

بخشی از مقاله انگلیسی

Abstract

Over the last few decades research into the different aspects of technology transfer has grown significantly that has taken in the main a macro perspective. This research has created a body of knowledge and an evidence base that has contributed original insights in developing the field and also has shaped policymaking and practice. Within the field there is a growing focus on meso and micro aspects of technology transfer and a growing interest in for example role individual actors such as scientists, principal investigators policy makers, TTO actors, supporting institutions and functions such as universities, professional research organizations, technology and knowledge transfer offices. This research is unearthing fine-grained nuances and insights that provide further evidence of how technology transfer activities are shaped and evolve in different geographical and organizational contexts. The purpose of this special issue is to provide a further understanding of macro, meso and micro perspectives of technology transfer and to provide an agenda for further research that blends these multi-level perspectives of technology transfer.

۱ Introduction

There has been a long tradition of macro perspectives of technology transfer that have laid the empirical and theoretical foundations within the feld. These draw from a range of diferent disciplines such as economics, management, innovation, public policy, strategic management and entrepreneurship. At a macro level this has generated evolving perspectives on for example the mechanisms, measurement, evaluation and efectiveness of technology transfer (see Autio and Laamanen 1995; Bozeman 2000; Cutler 1988; Rasmussen and Rice 2011; Phillips 2002; Siegel et al. 2007; Winebrake 1992). At the macro perspective researchers, endeavors have tackled some of the fundamental questions in relation technology transfer that has and continues to have a relevance to such individual actors involved in technology transfer such as scientists, R&D specialists, CEOs, policy makers etc. These macro perspectives have also focused on technology transfer mechanisms (formal and informal) and methods (see Amesse and Cohendet 2001; Bradley et al. 2013; Cutler 1989; Grimpe and Fier 2010; Gilsing et al. 2011; Lee and Win 2004; Molas-Gallart 1997). Moreover, this macro perspective has also focused on the efectiveness of policy instruments designed to support efective technology transfer at national or regional levels or targeted at specifc industry sectors (Contractor and Sagaf-Nejad 1981; Rothwell and Dodgson 1992; Worrell et al. 2001).

A particular macro focus of empirical studies have centred on the Bayh–Dole Act 1980 that have evaluated the impact of this US legislation on shaping and driving technology transfer from universities to industry (Grimaldi et al. 2011; Kenney and Patton 2009; Mowery 2005, 2011; Mowery et al. 2001 Mowery and Sampat 2004; Nelson 2001). Other policy and context orientated studies have empirically investigated the impact of other policy initiatives in the US and other contexts such as European countries (see Adams and Link 2017; Becher and Kuhlmann 2012; Breschi et al. 2007; Cunningham and Link 2015, 2016; Geuna and Rossi 2011; Haeussler and Colyvas 2011; Hall et al. 2001; Hall and Link 2015; Hülsbeck et al. 2013; Link and Scott 2013; Jacob et al. 2003).

Studies have focused at the meso level with a particular focus on supporting institutions. Technology transfer ofces have been a particular focus of empirical studies at both the meso and micro levels (see Algieri et al. 2013; Chapple et al. 2005; Geoghegan et al. 2015; Secundo et al. 2017; Siegel et al. 2003; O’Kane et al. 2015). The role incubators, accelerators and graduate entrepreneurship has become a growing area of focus among researchers (see Birch et al. 2017; Kolympiris and Klein 2017; Larsson et al. 2017; Lindholm Dahlstrand and Politis 2013; Mian 1996; McAdam et al. 2006; Redondo et al. 2017; Wright et al. 2017). Moreover emerging growing body of research on science parks have taken multi-level perspectives of technology transfer (see Hobbs et al. 2017).

Micro perspectives of technology transfer have focused on a variety of themes and are growing within the feld using diferent discipline perspectives (see Albats et al. 2017; Cusumano and Elenkov 1994). Such studies have focused on for example the use of technology transfer ofces (Muscio 2010), cultural diferences (Lin and Berg 2001); institutional dimensions of R&D collaborations (Bjerregaard 2010), motivations (Cunningham et al. 2016a; D’este and Perkmann 2011; Hayter 2017), communications (Barnes et al. 2002; Plewa et al. 2013), time allocations (Ponomariov and Boardman 2008) and barriers to university collaboration (Cunningham et al. 2014; Hall et al. 2001; O’Reilly and Cunningham 2017; O’Kane et al. 2017). Over the last decade there have been a growing micro level focus on better understanding technology transfer through the experiences of individual actors involved in the technology transfer process such as academic entrepreneurs (Bercovitz and Feldman 2008; Mosey and Wright 2007; Miller et al. 2017) scientists (Link et al. 2007) star scientists (Baba et al. 2009; Meyer 2006), principal investigators (Cunningham et al. 2016a; Cunningham et al. 2017a; Cunningham et al. 2018; Del Giudice et al. 2017; Menter 2016), technology entrepreneurs and graduate students (see Evers et al. 2014; Guerrero et al. 2018; Hayter et al. 2017; RezaeiZadeh et al. 2017; Watson and McGowan 2017; Watson et al. 2018).

Diferent conceptual and theoretical perspectives have emerged that have embraced, encompassed and shaped perspectives with respect technology transfer in a broader economic and social context that attempts to incorporate the multiple layers of macro, meso and micro perspectives. These have shaped the ways researchers situate, analyze and interpret their data in order to contribute to the growing body of knowledge and evidence base of technology transfer. Perspectives such as the triple and quadruple helix (see Carayannis et al. 2018; Etzkowitz and Leydesdorf 2000; McAdam and Debackere 2018; Miller et al. 2018); entrepreneurial ecosystems (Audretsch and Belitski 2017; Pitelis 2012; Spigel 2017), clusters (Rocha 2004; Spigel and Harrison 2017), public sector entrepreneurship (Leyden and Link 2015; Leyden 2016) provide competing and complimentary perspectives that attempt to provide a multi-layer perspective that can enable both a synthesis and an interrogation of technology transfer ranging from macro to the micro level.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا