دانلود رایگان ترجمه مقاله بررسی فاکتورهای موثر بر موفقیت بازار یا شکست خدمات فناوری اطلاعات در کره – الزویر ۲۰۱۷

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

بررسی عوامل موثر بر موفقیت بازار یا شکست بازار در زمینه سرویس های فناوری اطلاعات در کره

عنوان انگلیسی مقاله:

Investigating factors influencing the market success or failure of IT services in Korea

 
 
 
 
 

 

مشخصات مقاله انگلیسی (PDF)
سال انتشار ۲۰۱۷
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۱۰ صفحه با فرمت pdf
رشته های مرتبط با این مقاله مدیریت و مهندسی فناوری اطلاعات
گرایش های مرتبط با این مقاله مدیریت فناوری اطلاعات، مدیریت کسب و کار و مدیریت سیستم های اطلاعاتی
چاپ شده در مجله (ژورنال) مجله بین المللی مدیریت اطلاعات – International Journal of Information Management
ارائه شده از دانشگاه گروه مدیریت فناوری، دانشگاه Sungkyunkwan، جمهوری کره
رفرنس دارد 
کد محصول F989
نشریه الزویر – Elsevier

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله (Word)
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۱۶ صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه شده است  
ترجمه متون داخل جداول ترجمه نشده است 
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
منابع داخل متن به صورت فارسی درج شده است  
کیفیت ترجمه کیفیت ترجمه این مقاله متوسط میباشد 

 

فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
پیشرفت های عمده در زمینه خدمات فناوری اطلاعات در کره
پیش زمینه تحقیق
روش تحلیل سلسله مراتبی
انتخاب سرویس های فناوری اطلاعات برای تحلیل
پرسشنامه کارشناسان برای جمع اوری داده
نتایج
 عوامل موثر بر موفقیت
پیش زمینه تحقیق
عوامل موثر بر موفقیت جزیی
۶-نتیجه گیری
  بحث
محدودیت های تحقیق برای تحقیقات آینده
 

 

بخشی از ترجمه
چکیده 
بسیاری از سرویس های فناوری اطلاعات در کره از زمان  موفقیت بالای  عملیات ADSL و CDMA معرفی شده اند با این حال تنها تعداد کمی از این سرویس ها در دست یابی به انتشار بازاری  و نیز سود اوری  موفق بوده اند. موفقیت   یا شکست سرویس های فناوری اطلاعات اثر قابل توجهی بر روی اقتصاد ملی و رفاه مشتری دارد.  علی رغم   اهمیت این بخش،  مطالعات کمی در خصوص عوامل مربوط به عملکرد بازاری  سرویس های فناوری اطلاعات وجود دارد. این مطالعه به بررسی عوامل  موثر مهم بر   اثرات IPTV, VoIP, W-LAN, WiBro،T-DMB, و. S-DMB در کره می پردازد. با استفاده از پرسشنامه ها و روش های AHP،  عوامل موفقیت یا شکست  شناسایی شده و اوزان نسبی ارزیابی شد. نتایج به شرح زیر است:
۱- موفقیت این خدمات ناشی از  براورده شدن نیاز های  مشتریان، هزینه سرمایه گذاری پایین، رقابت پذیری محصول، پشتیبانی از اکوسیستم و فعالیت های بازاریابی فعال  است.
۲- نبود یک مدل کسب و کار با  موفقیت جزیی خدمات همراه بود
۳- سیاست دولتی بر  موفقیت یا شکست خدمات اثر دارد

مقدمه
پس از موفقیت عظیم سرویس های دیجیتال موبایل و پهن باند از طریق خط اشتراک دیجیتال نامتقارن ADSLو دسترسی چندگانه با تقسیم(CMDA) در اواخر ۱۹۹۰ میلادی، بسیاری از سرویس های فناوری اطلاعات جدید ظهور یافت و برخی از آن ها حیث عملکرد بازاری موفقیت زیادی داشتند. این انتشار سریع منجر به تغییرات و نواوری زیادی در زندگی افراد و ساختار صنعت شد و موجب شد تا کره به یک کشور پیشرو در زمینه فناوری اطلاعات تبدیل شود( لی ۲۰۰۳).
پیوند ها و روابط پویای بین توسعه فناوری، سیاست دولتی و کسب و کار های عرضه کننده ها، نقش مهمی در معرفی و انتشار سرویس های جدید در بخش فناوری اطلاعات ایفا می کند( کیم و پارک ۲۰۱۰). فناوری اطلاعات نیازمند سرمایه گذاری زیاد در زمینه تحقیق و توسعه ،استقرار شبکه و فعالیت های بازاریابی است. آن ها به شدت تحت تاثیر ارتباطات بین ذی نفعانف سیاست های ترویجی و تغییرات در قانون قرار دارند. اثرات شبکه ای قوی صنعت بر روی رفتار مشتری از حیث پذیرش و استفاده با تکامل سرویس ها کاملا مشهود بوده است. از این روی موفقیت یا شکست سرویس های فناوری اطلاعات اثر زیادی بر روی اقتصاد ملی، رفاه مشتری و ارایه دهنده های سرویس دارد( کیم و لی ۲۰۰۵).
با این حال همه سرویس های تلویزیونی و ارتباطات از راه دور و مخابرات در بخش فناوری اطلاعات کره موفقیت بازاری زیادی را تجربه کرده اند. برخی از آن ها نظیر تلویزیون پروتوکل اینترت و پروتوکل صدا روی اینترنت از حیث انتشار اشترراک و درامد زایی موفق بوده اند با این حال سایرین نظیر پخش چند رسانه ای دیجیتال ماهواره ای و پهنای باند بی سیم این طور نبوده است. Territorial-DMB (T-DMB) و شبکه محلی هر دو دارای کاربران بسیاری هستند ولی سود اوری کم تری داشته اند.
محصولات و خدمات جدید موفقیت کم تر از ۵۰ درصد را داشته اند( کوپر و کلمیدشت ۲۰۱۱). از این روی شناسایی عوامل موثر بر عملکرد بازاری از موارد شکست و نیز موفقیت لازم است. بسیاری از مطالعات بر روی NPD بر محصولات خاص سطح شرکتی تاکید کرده اند( ارنست ۲۰۰۲). تنها تعداد کمی از آن ها به بررسی NPD از دیدگاه صنعتی از جمله اکوسیستم، مشتری، رقابت، سیاست و فهالیت های شرکتی پرداخته اند.
مطالعات مشابه در دو مقوله انجام شده اند. ۱- بررسی عوامل انتشار سرویس های خاص نظیر پهن باند یا IPTV و ۲- عوامل موثر بر شکست سرویس هایی نظیر WIBRO
با این حال تعداد کمی از مطالعات به بررسی عوامل موثر بر موفقیت یا شکست سرویس های IT اصلی ازدیدکاه عملکرد بازاری پرداخته اند. برای این منظور، ما ابتدا به بررسی سرویس های اصلی نوظهور از اواسط ۲۰۰۰ به بعد در کره می پردازیم. ما به اندازه گیری عوامل موفقیت و شکست از دیدگاه صنعتی، با استفاده از پرسشنامه و روش تحلیل سلسله مراتبی می پردازیم.
پیشرفت های عمده در زمینه خدمات فناوری اطلاعات در کره
در اواخر ۱۹۹۰ میلادی، سرویس های فناوری اطلاعات ثابت و سیار در کره ظهور یافت. دسترسی چندگانه تقسیم کد CDMA، که یک سیستم ارتباط موبایل دیجیتال است و خط اشتراک دیجیتال نامتقارن. که یک سیستم پهن باند با سرعت زیاد است در ۱۹۹۶ و در ۱۹۹۸ به ترتیب معرفی شدند. این سرویس ها از نظر تجاری در ابتدا بسیار موفق بوده اند. این موفقیت ناشی از نقاضای زیاد آن ها، سرمایه کذاری در زمینه شبکه و بازاریابی توسط اپراتور ها، راهبرد های توسعه فناوری و سیاست های تبلیغی بوده است. از آن زمان به بعد بازار های ارتباطی سیار و پهن باند رشد زیادی داشته اند و سرویس های خود را بهبود بخهیده اند و این بر اساس پیشرفت های فناوری، سیاست های دولتی و راهبرد های کسب و کار در ۲۰۰۰ است( وزارت علوم کره، ICT و برنامه ریزی اینده ۲۰۱۴)
دولت کره شروع به پیاده سازی سیاست هایی برای معرفی و ارتقای سرویس های جدید نظیر WiBro, S-DMB و T-DMB تا “IT 839 از ۲۰۰۴کرده است.سرویس CDMA به نسل سوم WCDMA در ۲۰۰۳ و WCDMA به تکامل بلند مدت در ۲۰۱۱ توسعه یافت. سرویس ADSL به VDSL در ۲۰۰۳ تبدیل شد. جدول ۱ سرویس اصلی، عرضه کننده، مقیاس اشتراک و وضعیت فعلی سرویس های IT را در کره از اواسط ۲۰۰۰ نشان می دهد.
وی لن یا وای فای، یک سرویس اینترنتی سریع می باشد که در مناطق هات اسپات یا داخلی از طریق شرکت های مخاابراتی دولتی و خصوصی ارایه می شود. این سرویس مزایای سرعت زیاد، هزینه کم و ایجاد محیط های محتوایی را دارد با این حال دارابط ارتباط متناوب و پوشش محدود استW-LAN با قیمت بسیار پایین برای تلفن های همراه هوشمند، PC و لپ تاپ ها در خانه، خیابان، ادارات، قهوه خانه و مترو در کره موجود است. از سال ۲۰۱۴ حدود ۷۹ درصد کل هانوار ها در کره به این متصل بوده اند و ۸۳٫۷ ردصد مردم از این سرویس در سال گذشته استفاده کرده اند(KISA2014).
S-DMB و T-DMB سرویس های چند رسانه ای را نسبت به ماهواره ها و باند های فرکانسی بالا ارایه می کنند. در کره، T DMB برای دستگاه های هدایتی و تلفن های هوشمند موچود بوده است ولی برای S-DMBوجود نداشته است. TU-Media که یک بخشی از SK تلگام است، سرویس های S-DMB را ارایه کرده است در حالی که T-DMB توسط چندین مرکز نظیر KBS-MBC کار می کند. S-DMBو مشترکان آن شامل بیش از ۲ میلیون نفر در یک نقطه هستند با این حال درامد آن ها به دلیل کاهش مشترکان در ۲۰۱۲ کاهش یافته است
بیش از ۱۰ میلیون نفر از T DMB از سال ۲۰۱۴ استفاده کرده اند ولی جذابیت این سرویس تحت تاثیر سرویس های رقابتی نظیر Video on Demand (VoD) و ۴G LTE کاهش یافته است.
VOIPیا تلفن اینترنتی، یک سرویس ارتباطی پیام کوتاه و صوتی ارزان می باشد که از شبکه های انتقال ایترنتی استفاده می کند. کیفیت خدمات بدتر از تلفن های ثابت است ولی در طی سال های اخیر به شدت بهبود یافته است. بسیاری از عرضه کننده های خدمات شامل شرکت های ارتباطی یا مخابراتی و اپراتور های کابلی است. این سرویس سریعا توسعه یافته است و ۱۲٫۶ میلیون اشتراک دارد و حدود ۷۰ درصد کل خانوار ها را تا ۲۰۱۳ پوشش داده است.
WiBro یک سرویس پهن باند بی سیم است که موجب افزایش سرعت انتقال داده در مقایسه با مخابرات سیار است و به وی لن در کره افزوده شده است. دو اپراتور اختصاصی KT- SK، از سرویس های تجاری در ۲۰۰۶ رو نمای کرده است با این حال مشکلاتی در فعالیت های شرکت دارد از جمله سرمایه گذاری ناکافی در بازاریابی و شبکه ها که موجب کاهش انتشار این سرویس شده است( کیم ۲۰۱۰).
IPTV یک پلتفرم چند رسانه ای است که سرویس های VOD را در شبکه های اینترنتی ارایه می کند که توسط ارایه دهندگان سرویس پهن باند نظیر SK، KT و LG اجرا می شود. به لطف نفوذ بالای پهت باند، محتوی غنی و ارتقای سرویس ها، IPTV سریعا منتشر شده است و دارای بیش از ۱۰ میلیوت مشترک است و ۵۵ درصد کل خانواده ها را شامل می شود

 

 

بخشی از مقاله انگلیسی

Abstract

Many information technology services have been introduced in Korea since the great success of ADSL and CDMA operations, but only a few of these services have succeeded in achieving market diffusion as well as revenue. The success or failure of IT services has significant impact on the national economy and customer welfare. Despite the importance of this sector, there are few studies on the causes underlying the market performances of IT services. This study investigated the critical factors leading to the market results of IPTV, VoIP, W-LAN, WiBro, T-DMB, and S-DMB services in Korea. Using expert surveys and AHP methods, the success or failure factors were identified and their relative weights were evaluated. The results obtained were as follows: (i) The success of such services was mainly due to meeting customer needs, low facility investment costs, service competitiveness, support of ecosystem, and active marketing activities. (ii) The absence of a business model was related to the partial success of services. (iii) Government policy affected service success or failure.

۱٫ Introduction

Following the great success of broadband and digital mobile services through Asymmetric Digital Subscriber Line (ADSL) and Code DivisionMultiple Access (CDMA) operations in the late 1990s,many new Information Technology (IT) services have emerged, with some of them succeeding in terms of market performance. This rapid diffusion has brought a great deal of change and innovation in people’s lives and in the structure of the industry, allowing Korea to rise as the major IT- leading nation (Lee, 2003; Korea National Information Society Agency (NIA), 2014). The dynamic bonds between technological development, government policy, and the providers’ businesses generally play adequate roles in the introduction and diffusion of new services in the IT sector (Paik, Kim, & Park, 2010). IT services require huge investments in research and development (R&D), network deployment, and marketing activities. They may be affected by linkages among stakeholders, promotional policies, or changes in regulation. The strong network effects of the industry have major impacts on customer behavior regarding adoption and usage, with the evolution or termination of a service seeing an increase or a decrease in subscriber benefits, respectively (Mohr, Sengupta, & Slater, 2009). Therefore, the success or failure of IT services has significant impacts on the national economy, customer welfare, and service providers (Ahn, Kim, & Lee, 2005). However, not all telecommunication and broadcasting services in the Korean IT sector have experienced market success. Some, such as Internet Protocol Television (IPTV) and Voice over Internet Protocol (VoIP), were successful in terms of subscriber diffusion and revenue, but others, such as Wireless Broadband (WiBro) and Satellite-Digital Multimedia Broadcasting (S-DMB), were not. Territorial-DMB (T-DMB) and Wireless Local Area Network (WLAN) both secured a sizeable number of users, but their revenues were poor. New products or services were reported to have a success rate of less than 50% (Cooper & Kleinschmidt, 2011). Therefore, it is important to identify the factors affecting market performance from cases of failure, as well as success, in theoretical and practical considerations of new product development (NPD). Many studies on NPD have focused on firm-level or specific products (Ernst, 2002). Only a few have examined NPD from an industrial perspective, including customer, ecosystem, competition, policies, and firm activities. Related studies have generally been carried out within two categories:(i)the diffusion factors of a particular service like Broadband or IPTV (e.g.,Lee, Park, Lee, & Brown, 2015: Yamakawa, Cadillo, & Tornero, 2012), (ii) the determinants of a failed service like WiBro (e.g., Paik et al., 2010; Park, Kim, & Nam, 2015). However, there are few studies on the causes affecting the success or failure of major IT services from a market performance perspective (Ahn et al., 2005). To examine this, we first selected the major services that have emerged since the mid–۲۰۰۰ s in Korea. We then examined the success and failure factors from an industrial viewpoint, utilizing expert surveys and the Analytic Hierarchy Process (AHP) method.

۲٫ Major IT service deployments in Korea

In the late 1990s, new fixed and mobile IT services emerged in Korea. Code Division Multiple Access (CDMA), a digital mobile telecommunication system, and Asymmetric Digital Subscriber Line (ADSL), a high-speed broadband system, were introduced in 1996 and in 1998, respectively. These services were the first to be commercially successful. Their success was due to the strong demand for broadband and mobile communication services, major investments in networks and marketing by operators, technology development strategies, and promotion policies (Choudrie & Lee, 2004; Chung & Lee, 1999; Han, 2007). Since then, the broadband and mobile communications markets have continued their rapid growth and many new services have developed, based on technological advances, government policies, and business strategies implemented in the 2000s (Korea Ministry of Science, ICT and Future Planning (MSIP), 2014). The Korean government began implementing policies for the introduction and promotion of new services such as WiBro, S-DMB, and T-DMB through the so-called “IT 839 strategy” from 2004. Fixed-line operators launched W-LAN in 2002, VoIP in 2005, and IPTVin 2008, respectively (Korea Information Society Development Institute (KISDI), 2014). CDMA service evolved into Wideband Code Division Multiple Access (WCDMA, 3rd generation service) in 2003 and WCDMA into Long Term Evolution (LTE, 4th generation service) in 2011. ADSL service evolved into Very high data rate Digital Subscriber Line (VDSL) in 2003, Fiber To The Home (FTTH) and Hybrid Fiber Coax (HFC) based on the Broadband convergence Network (BcN)from 2004, and Giga Internet since 2011 (Korea Internet and Security Agency (KISA), 2013). Table 1 shows the core service, provider, subscriber scale, and current status of major IT services rolled out in Korea since the mid-2000s. W-LAN, or Wi-Fi, is a fast wireless Internet service provided mainly in indoor areas or hot-spot zones by major telecommunications companies and public or private institutes. It provides the benefits of fast transmission speeds, a very low price burden, and the creation of content usage environments, but has limited coverage and intermittent connectivity (Kim & Park, 2008). W-LAN is available at an extremely low price for smartphones, desktop PCs, and laptops in homes, offices, streets, cafes, and subways in Korea. As of 2014, 79.0% oftotal households in Korea have such equipment at home and 83.7% of people had used the service over the past year (KISA, 2014; MSIP, 2014). S-DMB and T-DMB were developed to provide broadcasting and multimedia services over satellite and Very High Frequency (VHF) bands, respectively. In Korea, T-DMB was available for free on smartphones and navigation devices, but this was not the case for S-DMB. TU-Media, a subsidiary of SK Telecom, provided SDMB services, while T-DMB was operated by multiple dedicated broadcasters such as KBS, MBC, and others (Jee & Kim, 2005). SDMB subscribers exceeded 2 million people at one point (around 4% of the total population), but low revenues due to a decrease in subscribers eventually resulted in the termination of the service in 2012. More than 10 million people (30.8% of population) were using T-DMB as of 2014, but the attractiveness of this service has decreased slightly under the influence of competing services such as Video on Demand (VoD) over 4G LTE (KISDI, 2014; MSIP, 2014). VoIP, or Internet telephony, is an inexpensive voice and short message communication service using Internet transmission networks. The quality of the service was slightly worse than that of fixed phones, but has greatly improved over the years. Many service providers including major telecommunications companies and cable operators have entered the market (Kim et al., 2009). The service has expanded rapidly, securing 12.6 million households, around 70% of total households, by 2013 (MSIP, 2014; NIA, 2014). WiBro is a wireless broadband service that was devised to increase data transmission speeds compared with existing mobile telecommunications and to add mobility to W-LAN in Korea. Two dedicated operators, KT and SK Telecom, launched commercial services in 2006, but deficiencies in these firms’ activities, including inadequate investments in marketing and networks, caused low diffusion levels of this service (Kim, Park, & Paik, 2014; Paik et al., 2010). IPTV is a multimedia platform providing broadcasting and VoD services over Internet networks; it is operated by major broadband service providers such as SK Broadband, KT, and LG U+. Thanks to the high penetration rate of broadband, rich content, and the promotion of bundling services, IPTV has rapidly diffused each year, having more than 10 million households as subscribers or around 55% of total households by 2014 (KISA, 2014; MSIP, 2014).

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا