دانلود رایگان ترجمه مقاله جهان بینی اسلامی در مدیریت دانش (نشریه SSRN 2014)

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه SSRN در ۹ صفحه در سال ۲۰۱۴ منتشر شده و ترجمه آن ۱۶ صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله ارزان – نقره ای ⭐️⭐️ بوده و به صورت ناقص ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

جهان بینی اسلامی در مدیریت دانش: کاربرد در سیستم آموزش مسلمان

عنوان انگلیسی مقاله:

Islamic Worldview on Knowledge Management: Implication for Muslim Education System

 
 
 
 
 

 

مشخصات مقاله انگلیسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش 
سال انتشار ۲۰۱۴
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۹ صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله مدیریت
گرایش های مرتبط با این مقاله مدیریت دانش
چاپ شده در مجله (ژورنال) مجله جهانی تاریخ و تمدن اسلامی – World Journal of Islamic History and Civilization
کلمات کلیدی جهان بینی اسلامی، ساختار جهان بینی اسلامی، مدیریت دانش، KM در سیستم آموزشی مسلمانان
کلمات کلیدی انگلیسی Islamic Worldview – Structure of Islamic Worldview – Knowledge management – KM in Muslim – Education system
ارائه شده از دانشگاه دانشکده آموزش، دانشگاه فناوری مالزی، مالزی
شناسه شاپا یا ISSN ۲۲۲۵-۰۸۸۳
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.5829/idosi.wjihc.2014.4.2.185
بیس  نیست 
مدل مفهومی  ندارد 
پرسشنامه  ندارد 
متغیر  ندارد 
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
کد محصول F1706
نشریه SSRN

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود
کیفیت ترجمه ترجمه ارزان – نقره ای ⭐️⭐️
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۱۶ صفحه (۲ صفحه رفرنس انگلیسی) با فونت ۱۴ B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر  ترجمه شده است  
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه نشده است 
ترجمه ضمیمه ندارد 
ترجمه پاورقی ندارد 
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است  
نابع داخل متن به صورت عدد درج شده است 
منابع انتهای متن به صورت انگلیسی درج شده است  
کیفیت ترجمه کیفیت ترجمه این مقاله متوسط میباشد.
توضیحات ترجمه این مقاله به صورت ناقص انجام شده است.

 

بخشی از ترجمه
 چکیده
در دوران مدرن، «دانش» به عنوان مفهوم شناختی، ذهنی و همیشه در حال تکامل, تفهیم شده است. در مقابل، دانش در اسلام در داخل یک جهان بینی معین، یعنی جهان بینی اسلامی (IW) درک شده است که توسط منابع معتبر اسلام تعیین شده است؛ قرآن کریم و مجموعه معتبر از سنت های پیامبر. در این جهان بینی، این مفهوم ابعاد معنوی، فکری، اخلاقی و معنوی، روانی و اجتماعی، تمدنی و توسعه زندگی بشر را در بر می گیرد. هدف این مقاله, ارائه چارچوب مبتنی بر IW برای خلق و مدیریت « دانش» ، با توجه ویژه به سیستم آموزش اسلام است.
 
۱- مقدمه
مفهوم دانش در بسیاری از نقاط بحرانی در تاریخ آموزش [۱] مورد بحث بوده است. در زمینه معاصر فراوانی و افزایش سرعت اطلاعات و پیشرفت های تکنولوژیکی مدرن و روندهای پست مدرن، مفهوم دانش به شدت مورد بحث است زیرا به عنوان مفهوم در حال تحول شناختی، ذهنی، غیر متعالی، غیرجهتی و غیر عقلانی »[۲-۵] درک می شود. این امر یک معضل را برای مسلمانان در بر دارد, زیرا آنها «دانش» را در درون الگوی یقین و حقیقت درک می کنند و یک تمایز بین «عام و مطلق و نسبی و محلی” [۶] استنتاج می کنند. در این زمینه است که نگرانی های ایجاد شده و انباشته شده در مورد نحوه مدیریت «دانش» بزرگ توسط انسان از طریق هوش و تخیل آن برایش بسیار مهم می شود. این مورد هنگام بحث در مورد سیستم آموزش مسلمان بیشتر مهم می شود. از این رو، بخش اول از این مقاله, مدیریت دانش (KM)، مشخصه ها و استراتژی های آن را تعریف می کند. دوم، جهان بینی اسلامی را از نظر ابعاد آن ارائه می دهد. این کار, راه را به هدف اصلی مقالات هموار می کند که به طور خلاصه برای توسعه یک چارچوب برای KM بر اساس جهان بینی اسلامی در مورد مبنای نظری و مفهومی بحث می کند. این بخش اصلی پژوهش است. سوماً، این مقاله, ابزارهایی برای ترجمه چارچوب برای نظام آموزش اسلام را نشان می دهد. رویکرد این مقاله اساسا مفهومی و توصیفی است.
مدیریت دانش: تعاریف بسیاری از مدیریت دانش (KM) وجود دارد. با این حال, وابسته به زمینه هایی که در آن «دانش» مدیریت می شود، همانند آموزش و یادگیری، بانکداری، نظامی، سیاسی و بخش های دیگر, روش های زیادی برای KM وجود دارد. در ابتدایی ترین سطح، که از دیدگاه فرایندی تعریف شده است، KM مجموعه ای از فرآیندهاست که به بهبود جذب، اشتراک، ذخیره و بازیابی دانش برای اهداف عملیاتی آن کمک می کند [۷]. نتیجه نهایی هدف عملکردی KM, توجه به این واقعیت ضروری است که “… می تواند به موفقیت، ثبات و بلوغ در جامعه منجر شود …» [۸] علاوه بر این، KM به طور متغیر از دیدگاه فنی و اجتماعی مورد مطالعه قرار گرفته است. از نظر فنی, KM در مورد مدیریت و توسعه ابزارهایی مانند اینترنت ها و دیگر امکانات IT است که از طریق آن اعضای سازمان می توانند ضبط، اشتراک گذاری، ذخیره, توسعه و بازیابی داده ها و اطلاعات را انجام دهند [۹]. برای دیدگاه اجتماعی، KM در مورد تسهیل تغییر سازمانی و رفتاری و توسعه منابع انسانی مورد نیاز برای رسیدن به مدیریت دانش [۱۰] است.
هر دوی دیدگاه های فرایند و اجتماعی بر روی جنبه عملکردی ایجاد و استفاده از دانش و بر نیازهای به اشتراک گذاشتن دانش متمایز [۱۱] تمرکز می کنند. بنابراین، KM تنها دیدگاه تنوع قابل مشاهده است, نه یک دیدگاه جهان شمول ، چرا که این مردم هستند، نه سیستم، که مدیریت دانش را برای اهداف کاربردی مختلف [۱۲] انجام می دهند. این استراتژی های KM سنتی هستند که در آن استفاده از دانش با “کاربران آغاز می شود و همچنین با کاربران به پایان می رسد” [۱۳]. بدون درک مردم و فرهنگ و زمینه ها، دانش به خوبی قابل مدیریت [۱۰] نیست. چگونه مردم دانش را مدیریت می کنند و کدام یک استراتژی های مورد استفاده آنها از محدودیت های انسانی و شرایط تحت تاثیر قرار می گیرند. محدودیت های کلی و شخصی افراد، و نیز عنوان فرهنگ جمعی و میراث جامعه یا سازمان هایی که با آنها کار می کنند, ابزار و روش های مدیریت «دانش» را تحت تاثیر قرار می دهد. بنابراین دانش چیست؟ چه چیزی زمینه ساز مفهوم دانش است؟

 

بخشی از مقاله انگلیسی

Abstract

In modern times, ‘knowledge’ is understood as cognitive, subjective and as an ever evolving concept. In contrast, knowledge in Islam is conceived within a ‘certain’ worldview, i.e., Islamic Worldview (IW) set by the authentic sources of Islam; the Holy Qur’an and the authentic collection of Prophetic traditions. Within this worldview, the concept encompasses spiritual, intellectual, moral and ethical, psycho-social, civilizational and developmental dimensions of human life. This paper aims to present a framework grounded in the IW for ‘knowledge’ creation and management, with special reference to the Muslim Education system.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا