عنوان فارسی مقاله: | کارایی انرژی مشتریان سیار در محاسبات ابری |
عنوان انگلیسی مقاله: | Energy efficiency of mobile clients in cloud computing |
دانلود مقاله انگلیسی: | برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی با فرمت pdf اینجا کلیک نمائید |
سال انتشار | 2010 |
تعداد صفحات مقاله انگلیسی | 7 صفحه |
تعداد صفحات ترجمه مقاله | 14 صفحه |
مجله | – |
دانشگاه | – |
کلمات کلیدی | – |
نشریه | IAAE |
فهرست مطالب:
چکیده
۱ مقدمه
۲ پیشینه
۳ تحلیل رابطه جانشینی انرژی
۴ مثال: موبایل به عنوان کاربر وابسته
۵ بحث
۶ نتایج
بخشی از ترجمه:
۱ مقدمه
این مقاله راجع به کارایی انرژی مشتریان سیار در محاسبات ابری بحث می کند. ما محاسبات ابری را نوعی فناوری امیدوارکننده می بینیم که قادر به عرضه مزایای زیادی برای وسایل سیار می باشد. در این مقاله بر آفلود محاسباتی تاکید می کنیم که از آن می توان برای صرفه جویی در انرژی برای وسایلی استفاده نمود که با نیروی باتری کار می کنند.
در اینجا حالت فعلی ویژگیهای وسایل سیار را توصیف می کنیم که برای محاسبات ابری مهم بوده و مواردی را روشن می کنیم که از محاسبات ابری می توان برای صرفه جویی در انرژی استفاده نمود. این گونه استنباط می شود که ویژگیهای محاسباتی بسیاری از برنامه های سیار فعلی مناسب پردازش محلی می باشند. این می تواند نتیجه فرایند انتخاب طبیعی باشد که مناسب برنامه های سبک وزنی است که توانایی اجرا با منابع محدود وسایل سیار را دارند. بنابراین، برنامه های سیار محاسباتی مورد تقاضا نادر و کمیاب می باشند، حتی اگر نیاز به چنین برنامه هایی وجود داشته باشد. با این وجود، محاسبات ابری اجازه اجرای برخی از برنامه های موجود با انرژی کمتر را می دهند. با فکر راجع به آینده، می توان به این نتیجه رسید که محاسبات ابری یک توانای ضروری برای توسعه برنامه های محاسبه بر جدید برای وسایل سیار به شمار می روند.
در تحلیل، راجع به نسبت محاسبه به ارتباط بحث می کنیم که فاکتوری حساس و بحرانی برای تصمیم گیری بین پردازش محلی و آفلود محاسباتی به شمارمی رود. نقطه رابطه جانشینی تا حد زیادی به کارایی انرژی ارتباط بی سیم و پردازش محلی بستگی دارد. به علاوه، نه تنها مقدار داده های منتقل شده ، بلکه همچنین الگوی ترافیک اهمیت دارد. ارسال توالی از بسته های کوچک انرژی بیشتری نسبت به ارسال همان داده ها در یک خطا مصرف می کند. مدیریت پیچیدگی کلیه مسائل درگیر، نقش توسعه دهندگان و تولیدکنندگان محتوا را مهم جلوه داد. در این جا نتایج مقدماتی پیرامون مکانیسم هایی برای برآورد هزینه انرژی حجم کار وب گرای مدرن را مطرح می کنیم.
رئوس این مقاله به شرح ذیل می باشد. در بخش ۲، پیشینه محاسبات ابری سیار را توصیف و تحقیق وابسته را مرور می کنیم. بخش ۳ کلیات راه اندازی پایه محاسبات ابری سیار را مطرح و ویژگیهای وسایل سیار معاصر را روشن می کند. در بخش ۴، یک مورد نمونه برای محاسبات ابری سیار را توصیف و در بخش ۵ راجع به نقش محاسبات ابری برای وسایل سیار و مبانی آن برای توسعه دهندگان نرم افزار و تولید کنندگان محتوا بحث می کنیم. در انتها مقاله را با ارائه نتایج در بخش ۶ به پایان می رسانیم.
6. نتایج
در این مقاله، مصرف انرژی مشتریان سیار در محاسبات ابری را مورد تجزیه وتحلیل قرار داده ایم. فاکتورهای زیادی وجود دارد که محاسبات ابری را به یک تکنولوژی جذاب تبدیل می کنند، اما مصرف انرژی معیاری بنیادی برای وسایل با نیروی باتری به شمار رفته و برای کلیه سناریوهای محاسباتی ابری سیار باید کاملاً مد نظر قرار بگیرد. اگرچه انرژی می تواند چالشی برای محاسبات ابری سیار باشد، اما یک فرصت نیزمحسوب می شود. بنابراین محاسبات ابری سیار یک بخش مفید برای تحقیق آتی تلقی می شود.
اگرچه کارآمدترین راه اندازی از لحاظ انرژی برای بسیاری از برنامه های سیار فعلی محاسبات محلی است، اما حجم کارهایی وجود دارد که از انتقال و حرکت به سمت ابر بهره می برند. منابع محاسباتی برتر موجود در ابر، امکاناتی برای برنامه های کاملاً جدید باز می کند. شناسایی برنامه های جدید عنوانی جالب توجه برای تحقیق آتی می باشد.
حتی اگر عملکرد بالا اغلب به نیازمندیهای توان بالاتر اشاره کند، بازهم مثالهای ما نشان می دهند که عملکرد بالا بر کارایی انرژی بهتر نیز تاثیرگذار می باشد. این مسئله به ویژه برای ارتباط بی سیم درست است که نیل به کارایی انرژی بالا نیازمند کارایی و برون داد بالا می باشد. تحقق این مسئله نیز حائز اهمیت است که متریک های عملکردی سناریوهای دنیای واقعی با ماکزیمم های نظری اشاره شده توسط مولفه های وسیله تفاوت دارند. به طور مثال کارایی رادیویی از طریق اتصال وسیله، قابلیت های پردازش و عملکرد زیرسیستم حافظه می تواند کاهش یابد.
در اینجا ابزارها و فناوریهایی برای مدیریت پیچیدگی مسائل درگیر به عنوان عناوین مهم برای تحقیق آتی می بینیم. توسعه دهندگان و تولید کنندگان محتوا به ویژه از ابزارهایی بهره می برند که ظاهراً با جریان توسعه عادی تلفیق می شوند. این امر نیازمند مدلها و مکانیسم های برآوردی می باشد که به اندازه کافی کم وزن هستند، اما توانایی راهنمایی تصمیمات طراحی در جهت نیل به کارایی انرژی بهتر را دارند.
بخشی از مقاله انگلیسی:
1 Introduction
This paper discusses the energy efficiency of mobileclients in cloud computing. We see cloud computing asa promising technology which can offer many benefitsfor mobile devices. In this paper we focus on computationoffloading, which can be used to save energy for thebattery powered devices.We describe the present state of mobile device characteristicsthat are critical for cloud computing and highlightcases where cloud computing can be used to saveenergy. It turns out that the computational characteristicsof many current mobile applications favor local processing.This can be a result of a natural selection process,which has favored light-weight applications that areable to run with the limited resources of a mobile device.Therefore computationally demanding mobile applicationsare rare even though the need for such applicationsmay well exist. Nevertheless, cloud computing does allow running some existing applications with lessenergy. Thinking about the future, cloud computing canbe an essential enabler for the development of new computationallyintensive applications for mobile devices.In our analysis, we discuss the computing to communicationratio, which is the critical factor for the decisionbetween local processing and computation offloading.The trade-off point is strongly dependent on the energyefficiency of wireless communication and of local processing.Additionally, not only the amount of transferreddata but also the traffic pattern is important; sending asequence of small packets consumes more energy thansending the same data in a single burst. Managing thecomplexity of all issues involved makes the role of developersand content producers important. We providepreliminary results on mechanisms for estimating the energycost of modern web oriented workloads.The rest of the paper is organized as follows. In Section2 we describe the background of mobile cloud computingand review the related research. Section 3 providesan overview of the basic setup of mobile cloudcomputing, highlighting the characteristics of contemporarymobile devices. In Section 4 we describe an examplecase for mobile cloud computing and in Section 5 wediscuss the role of cloud computing for mobile devicesin general and the implications for, e.g., software developersand content producers. We end our paper with ourconclusions in Section 6. 2 BackgroundCloud computing has received large interest recently.The primary motivations for the mainstream cloud computingare related to the elasticity of computing resources.Cloud computing offers virtually infinite resourcesthat are available on demand and charged accordingto usage. This offers considerable economic advantagesboth for cloud providers and cloud users as describedin [1].
عنوان فارسی مقاله: | کارایی انرژی مشتریان سیار در محاسبات ابری |
عنوان انگلیسی مقاله: | Energy efficiency of mobile clients in cloud computing |
خرید ترجمه فارسی مقاله با فرمت ورد