دانلود رایگان ترجمه مقاله مواد آرایشی چند منظوره با پلی فنول چای سبز – Ijarpb 2012

logo-4

دانلود رایگان مقاله انگلیسی پلی فنول چای سبز: مواد آرایشی چند منظوره به همراه ترجمه فارسی

 

عنوان فارسی مقاله: پلی فنول چای سبز: مواد آرایشی چند منظوره
عنوان انگلیسی مقاله: Green Tea Polyphenols: Versatile Cosmetic Ingredient
رشته های مرتبط: داروسازی، فارماکوگنوزی، شیمی، کشاورزی، گیاهان دارویی و شیمی دارویی
فرمت مقالات رایگان مقالات انگلیسی و ترجمه های فارسی رایگان با فرمت PDF میباشند
کیفیت ترجمه کیفیت ترجمه این مقاله متوسط میباشد 
توضیحات ترجمه این مقاله در سطح متوسط انجام شده است.
نشریه Ijarpb
کد محصول f431

مقاله انگلیسی رایگان (PDF)

دانلود رایگان مقاله انگلیسی

ترجمه فارسی رایگان (PDF)

دانلود رایگان ترجمه مقاله

خرید ترجمه با فرمت ورد

خرید ترجمه مقاله با فرمت ورد
جستجوی ترجمه مقالات جستجوی ترجمه مقالات

 

 

بخشی از ترجمه فارسی مقاله:

معرفی

افزایش هزینه های مصرفی، صنعت لوازم آرایشی و بهداشتی را یکی از بخش های به سرعت در حال رشد در هند کرده است. تجزیه و تحلیل بخش لوازم آرایشی هند (۲۰۰۹-۲۰۱۲) انجام شده توسط محققان بازار RNCOS نشان می دهد که سال گذشته فروش لوازم آرایشی در هند حدود INR 356.6bn بود. گیاهان از قرن ها پیش در داروها و لوازم آرایشی استفاده شده است. پتانسیل آنها برای درمان بیماری های مختلف پوست، برای زیباسازی و بهبود ظاهر پوست بخوبی شناخته شده است. گیاه چای، Camellia sinensis، یک عضو از خانواده Theaceae است. چای یک درختچه بزرگ با گل های سفید است و در آسیا و چین بومی است، اما بصورت تجاری در آفریقا، سریلانکا، مالزی و اندونزی رشد می کند. جوانه ها برای تولید چای سیاه، الیانگ و چای سبز استفاده می شود. بر خلاف چای سیاه و سفید، تولید چای سبز نیازی به اکسیداسیون برگ های چای جوان ندارد. چای سبز از بخار شدن برگ های تازه در دماهای بالا تهیه می شود، بنابراین آنزیم های اکسید کننده را غیر فعال می کند و محتوای پلی فنول دست نخورده می ماند. روشهای استخراج مختلف در مقالات مانند استخراج مایکروویو، استخراج اولتراسونیک، استخراج سوکسله، استخراج رفلکس گرمایی و استخراج در فشار بسیار بالا برای استخراج پلی فنل از چای سبز گزارش شده است. کافئین ممکن است از عصاره چای سبز حذف شود تا از عوارض جانبی جلوگیری شود. مکمل های عصاره چای سبز رایگان کافئین در حال حاضر موجود است. عصاره آنتی اکسیدان کننده قلب در عصاره چای سبز، کچئین های چای سبز (GTC) است که مقدمه شامل چهار مایع اصلی اپی کچئین ها می باشد؛ یعنی اپی کچئین (EC)، اپی گلو کچئین (EGC)، اپی کچئین گلیت(ECG) و  اپی گلو کچئین گلیت  (EGCG). سایر اجزاء شامل سه نوع فلاونوئید هست که به نامهای کمپفرول، کورستین و میریسیتین شناخته می شوند.(۲) مقدار قابل توجهی از میریستین در چای و عصاره های آن از بسیاری از گیاهان دیگر تشخیص داده شده است و این غلظت بالا میریستین ممکن است برخی از پیامدها را بر عملکرد زیست محیطی چای و عصاره های آن داشته  باشد.

خصوصیات شیمیایی
عصاره چای سبز ۲۰ برابر آنتی اکسیدانی فعال تر از ویتامین C است. گفته می شود توجه بیشتر برروی EGCG است(۴). در محلول های قلیایی (pH> 8) GTC (کچئین چای سبز) نسبتا ناپایدار است؛ با این حال، در محلول های اسیدی (PH <4)، GTC ثبات بسیار خوبی را نشان می دهد. پایداری در محلول قلیایی بین چهار عنصر GTC در عصاره چای سبز متفاوت است. مطالعه اخیر نشان می دهد که EGCG و EGC در یک محلول بازی ناپایدارتر از EC و ECG هستند، توضیح داده شده است که EGCG و EGC در مایع بافر فسفات سدیم بدن انسان گردش نمی کند(۵). در یک محیط با درجه حرارت بالا، GTC پایدار نیست: احتمالا تغییرات اپیمیریزاسیونی ، بدلیل گرمای حاصل از تبدیل EGCG به GCG رخ می دهد (۵). بنابراین این ترکیب برای چای سبز دم شده یا عصاره های آن نامناسب درنظر گرفته می شود.

بخشی از مقاله انگلیسی:

INTRODUCTION

Increasing spending power has made the cosmetic industry one of the rapidly growing sectors in India. Indian cosmetic sector analysis (2009-2012) done by market researchers RNCOS shows that the last year sale of cosmetics in India was around INR 356.6bn. Herbs have been used in medicines and cosmetics from centuries. Their potential to treat different skin diseases, to adorn and improve the skin appearance is well-known. The tea plant, Camellia sinensis, is a member of the Theaceae family. Tea is a large shrub with white flowers and is indigenous to Asia and China, but commercially grown in Africa, Sri Lanka, Malaysia and Indonesia. The young leaves and buds are used for production of black, oolong, and green tea. Unlike black and oolong tea, green tea production does not involve oxidation of young tea leaves. Green tea is produced from steaming fresh leaves at high temperatures, thereby inactivating the oxidizing enzymes and leaving the polyphenol content intact. Various extraction methods have been reported in the literature like microwave extraction, ultrasonic extraction, Soxhlet extraction, heat reflux extraction and ultrahigh pressure extraction for extraction of polyphenols from green tea. Caffeine may be excluded in green tea extracts in order to avoid side effects ; caffeine free green tea extract supplements are now available.1 The cardinal antioxidative ingredient in the green tea extract is green tea catechins (GTC), which comprise four major epicatechins derivative; namely, epicatechin(EC),epigallocatechin(EGC), epicatechin gallate (ECG), and epigallocatechin gallate (EGCG). Other components include three kinds of flavonoids, known as kaempferol, quercetin, and myricetin. 2 A remarkably higher content of myricetin is detected in tea and its extracts than in many other plants, and this high concentration of myricetin may have some implications with the bioactivity of tea and its extracts.3

CHEMICAL PROPERTIES

Green tea extract is 20 times more antioxidantactive than Vitamin C. The main attribution is supposed to be EGCG.4 In alkaline solutions (pH > 8) GTC (green tea catechins) is rather unstable; in acidic solutions (pH < 4), however, GTC shows excellent stability. The stability in alkaline solutions varies between four components of GTC in green tea extracts. Recent study demonstrates that EGCG and EGC is more unstable than EC and ECG in a basic solution, giving an explanation to the fact that EGCG and EGC do not circulate in the basic sodium phosphate buffer fluid of human body.5 In a high temperature environment, GTC is not stable: an epimerization change is likely to occur, because heating results in the conversion from EGCG to GCG.5 Thus it is considered inappropriate to infuse green tea or its extracts with overheated water.

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *