دانلود رایگان ترجمه مقاله مدیریت زنجیره تامین سبز (سال 2010)

 

 

این مقاله انگلیسی در 11 صفحه در سال 2010 منتشر شده و ترجمه آن 11 صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

سایه ها و انوار جی سی اس ای (مدیریت زنجیره تامین سبز) : عوامل و تاثیرات این گونه عملکردها مبنی بر یک مطالعه چند ملیتی

عنوان انگلیسی مقاله:

Shadows and Lights of GCSE (Director of the Green Supply Chain): causes and effects of these operations are based on a study Multinational

دانلود رایگان مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار 2011
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 11 صفحه با فرمت pdf
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
رشته های مرتبط با این مقاله مهندسی صنایع – مهندسی محیط زیست – مدیریت
گرایش های مرتبط با این مقاله لجستیک و زنجیره تامین – برنامه ریزی و علوم محیطی – مدیریت عملکرد – مدیریت اجرایی
کلمات کلیدی مدیریت زنجیره ی تأمین سبز – سیستم مدیریت محیط زیست – رقابت در عملکرد محیط زیست
کلمات کلیدی انگلیسی green supply chain management – environmental management systems – competing in environmental performance
رفرنس رفرنس ندارد
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  11 صفحه با فونت 14 B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) 

کد محصول F2193

 

بخشی از ترجمه

با محدود نمودن این تجزیه و تحلیل تنها به «فشارهای سازمانی» نمی توان درک و فهم کاملی از این موضوع داشت که چرا شرکت ها با وجود داشتن تجربه ای یکسان از فشارهای سازمانی در شرایط و یا محیط یکسان (مثل بازار یا یک بخش) از استراتژی های مختلفی بهره می برند (دلماس و تافل،2004 ). این امر می تواند به دلیل انگیزه ها و اهداف استراتژیکی باشد تا مدیران شرکت ها را به سوی اتخاذ اقداماتی سوق دهد که هدف طراحی یا همان ایجاد، منطقی جلوه نمودن، اجرا و مدیریت بهتر روابط کاری در زنجیره ی تامین را دنبال می کنند و این اهداف تنها با محرک خارجی یا بیرونی محقق نمیشود. مثال هایی از این گونه عوامل در ذیل آمده است:
تعهد به همکاری درون شرکتی که هدف از ان شناسایی و انجام اصلاحات زیست محیطی هم از لحاظ داداه های ورودی چرخه ی زیستی تولید (برای مثال خرید و فراهم سازی، همکاری و یا شراکت با تامین کنندگان یا تهیه کنندگان عمده) و هم از لحاظ داده های خروجی (برای مثال سازمان دهی امر بازیافت، دادن اطلاعات در مورد چگونگی استفاده ی صحیح مشتری ها و یا همان مصرف کنندگان نهایی و دیگر موارد). این امور یا اقدامات به منظور کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری اجرا می شوند (کوربت و دکرایس، 2001).
انتخاب تامین کنندگانی که عملکردهای زیست محیطی موثری را اتخاذ نموده اند (به معنای به کارگیری نوعی سیستم مدیریت زیست محیطی که مطابق با احتیاجات و نیاز های ایی زو 14001 باشد) می تواند منجر به کاهش ان دسته از خطرات زیست محیطی شود که امیخته با فعالیت ها و اقدامات انها می باشد(سارکیس،2007).
بنابراین شرکت ها مدیریت زیست محیطی نشات گرفته از زنجیره تامین را نه تنها به عنوان نوعی واکنش یا پاسخ تبلیغاتی و تک کاربردی به فشارهای خارجی بلکه به عنوان کلیدی ترین عنصر دیدگاه استراتژیکی کاری که هدف از ان رسیدن به نتایج بهتر زیست محیطی و تجاری اکثراً به روش شراکتی می باشد، ایجاد و توسعه میدهند. پیروی از یک «عملکرد رقابتی» بهتر می تواند معانی متفاوتی داشته باشد و با روش های مختلفی می توان به ان رسید. سه نوع روش استراتژیکی بیشتر منتشر شده که قادرند شرکت ها را به اتخاذ عملکردهای جی سی اس ایشوق دهند در ذیل آمده اند.
1-«ایجاد شهرت یا اعتبار»: برای مثال راه اندازی تدارکات تعاونی سبز با تامین کنندگان به منظور کاهش تولید گازهای گلخانه ای در اثر حمل و نقل و آگاه ساختن مصرف کنندگان و مشتری ها از این نوع سیستم می تواند عملکرد زیست محیطی کل چرخه ی زیستی تولید را بهبود بخشد. این امر عمدتاً می تواند منجر به ایجاد تصویری مثبت از شرکت های بزرگ گردد.
2-«ایجاد بهره وری»: استراتژی کسب و کار که نشأت گرفته از زنجیره تامین می باشد می تواند استفاده از مواد اولیه خام هریک از محصول را کم کند و یا به لطف راه حل های نوآورانه از وزن و ضخامت بسته بندی بکاهد. این امر منجربه کاهش هزینه ها می شود و شرکت را قادر می سازد تا محصولی را به بازار عرضه کند که در هزینه ها رقابتی باشد و یا به عبارت دیگر انحصار در قیمت ها را داشته باشد.
3-«ایجاد نوآوری»: سیستم جی سی اس ایهمچنین می تواند به عنوان نتیجه ای از استراتژی خلاقانه ی مسوول یا مدیر باشد. ان دسته از شرکت هایی که در عرصه ایجاد و توسعه محصول و فرایند خلاقیت ها پیش گام باشند میتوانند در بین عملکذدهای مربوط به سیستم پیشرو جی اس سی ام، فرصتی را برای تقویت رهبری خود پیدا کنند و در بین رقبای خود شکاف ایجاد نمایند (واکان و کلاسن،2007).
حتی اگر یکی از روش های ذکر شده در بالا به کار گرفته شود، با این حال عملکردهای جی سی اس ایدر برخی از موارد می تواند پیامد یا نتیجه ی فرایند استراتژیکی تلقی گردد. این امر زمانی اتفاق می افتد که «عوامل بیرونی یا خارجی» به حدی شدت یابد که از میزان اتخاذ سیستم جی سی اس ایتوسط کاربران ان کم کند. اتخاذ عملکردهای جی سی اس ایدر سال های اخیر به خصوص در بخش های ویژه ی صنعتی (برای مثال تغذیه، آشامینی ها، منسوججات، مواد شیمیایی و غیره) بسیاری از سازمان هارا به اتخاذ استراتژی «اولین پیشرو» تشویق نموده اند. به این معنی که در مقایسه با اولین اتخاذ کنندگان عملکردهای زیست محیطی که با تامیین کنندگان دیگری مکاری دارند؛ شرکت هایی که عملکردهای زیست محیطی را اتخاذ نمی کنند به خاطر ضعف در رقابت (عدم رقابت) با یکدیگر غرامت می دهند. بنابراین اخرین روش را می توان به نوعی روش تقلیدسازی تعریف کرد. به منطور درک بهتر این عوامل که نتیجه ی عملکردهای زیست محیطی می باشد، تجزیه و تحلیل خود را متمرکز «عوامل استراتژیکی» نمودیم. سعی کردیم تا این چنین مواردی را که در ان عملکردهای جی سی اس اینه تنها یک جنبه از استراتژی کسب و کار و یا واکنش تصادفی و کوچک به محرک خارجی نیستند بلکه به نوعی بخش جدایی ناپذیر فرایند استراتژِکی هستند، جداسازیی نمودیم اگرچه این گزینه یا همان موارد ذکر شده در بالا تنها توسط استراتژی به خصوص «کاربر» مشخص و جدا می شود. ما استراتژی هایی را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادیم که بیشترین احتمال را در ایجاد خلاقیت های «سبز» در زنجیره ی تامین دارند.
نظریه 1-عواملی که شرکت را تحت تاثیر قرار میدهد تا عملکردهای جی سی اس ایرا که مرتبط با روش های استراتژیکی مختلف است اتخاذ نمایند:
نظریه 1-الف: تصویر استراتژی یک شرکت بزرگ (ایجاد شهرت) شرکت را تشویق به اتخاذ عملکردهای جی سی اس ایمی نماید.
نظریه1-ب: استراتژی صرفه جویی در هزینه ها (ایجاد بهره وری) یک شرکت را تشویق به اتخاذ عملکردهای جی سی اس ایمی نماید.
نظریه 1-پ: استراتژی ایجاد و توسعه ی محصول و یا فرایند ان (ایجاد خلاقیت) یک شرکت را تشویق به اتخاذ عملکردهای جی سی اس ایمی نماید.
نظریه 1-ت: استراتژی «کاربر» شرکت را تشویق به اتخاذ عملکردهای جی سی اس ایمی نماید.

2.2 مدیریت زنجیره ی تامین سبز و نظام های مدیریت زیست محیطی
با بررسی عوامل جی اس سی ام، هیچکس نمی تواند احتمال وجود برخی از عوامل مکمل را که قادرند گرایش و نگرش شرکت را به شدت تحت تاثیر قرار دهند تا چنین عملکردهایی را ایجاد و توسعه بخشند، انکار نماید.
به ویژه این امر زمانی صحیح است که شرکت مزیت زیست محیطی را با استفاده از ابزار و راه حل های مختلف که به شدت مشترک با عملکرد های جی سی اس ایمی باشند (و حتی ممکن است اتخاذ این نوع عملکرد ها را هم پیشنهاد نماید) را دنبال کند. عمده ترین یافته های این تحقیق تاکید می نماید با وجود اینکه در مراحل اولیه ی یک نرم افزار ایی ام اس، ایی زو14001 شرکت های ثبت شده در ایی ام اِی اس را که عمدتاً متمرکز بر «ماندن در چارچوب» بودند، تضمین نمود، امروزه این نوع شرکت ها به طوری فزاینده به «آنسوی مرزها یا همان چهارچوب ها» ی فرایند تولید خود شرکت یعنی به کل چرخه زیستی تولیدات و خدماتشان و بنابراین نخست به زنجیره تامین خود می نگرنند (کلینکرس و همکاران 1991). در سال های اخیر، تجربه کامل و جامع از به کارگیری نرم افزارهای ایی ام اس نشان داده است که این گونه «ابزارها» به منظور مدیریت جنبه های زیست محیطی نه تنها می تواند برای خود اتخاذ کننده مفید واقع شود بلکه در کپی برداری از تاثیرات زیست محیطی که از ارتباطات زنجیره ی تامین و مراحل مختلف چرخه ی زیستی محصول نشأت می گیرد، هم می تواند موثر واقع شود (شارفمان و همکاران، 1997).
مطالعات نظری و تجربی که تعدادشان در حال افزایش است نشان میدهد که «بسط و گسترش» یک نرم افزار ایی ام اس از طریق روش چرخه ی زیستی، پتانسیل عظیمی در «مدیریت زیستی بین سازمانی» دارد (سیندینگ، 2000) دارد که منظور از ان هماهنگی و همکاری موثر شرکت ها با یکدیگر در زنجیره تامین است.
بنابه این نوع دیدگاه، برنامه های ایی ام اس زمانی ضروری می باشند که یک شرکت اتخاذ کننده ی بزرگ این عملکردها نیاز به دیگری و حمایت شرکت های کوچکتر داشته باشد تا با راه اندازی زنجیره ی تامین خود به اهداف رایج زیست محیطی برسند. این تحقیق که مربوط به جی سی اس ایمی باشد تاکیداً بیان می نماید بسیاری از مشکلات زمانی به وجود می آیند که روش نشأت گرفته از زنجیره ی تامین به خصوص برنامه های اس ام ایی به کار گرفته شوند. کنترل مدیریتی شرکت در مورد جنبه های زیست محیطی از روابط و تعاملات با دیگر فعالان زنجیره ی تامین به وجود م اید که می تواند بسیار ضعیف باشد و قدرت قراردادی ان با این گونه روابط کاری به حد کافی شدید نیست که بتواند تصمیم گیری مربوطه را تحت تاثیر قرار دهد (فولر،1999).
تاثیر اجرای ایی ام اس بر تصمیم شرکت ها به منظور «هل دادن» (یا همان تشویق) تهیه کنندگان به اتخاذ عملکردهای زیست محیطی اخیراً توسط گزاز و همکاران (2008) مورد بررسی قرار گرفت. با تمرکز روی صنعت اتوموتیو در اسپانیا، محققان ارتباط مثبتی را بین اجرای ایی ام اس تضمین شده و نیازهای زیست محیطی پیدا کردند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا