دانلود ترجمه مقاله نقش تعداد صف در پشتیبانی کارآمد از ترافیک چند بخشی در سوئیچ ورودی – مجله IEEE

 

 عنوان فارسی مقاله: تعداد صف های ورودی برای پشتیبانی کارآمد از ترافیک چند بخشی در سوئیچ صف بندی شده ورودی
 عنوان انگلیسی مقاله: on the Number of Input Queues to Efficiently Support Multicast Traffic in Input Queued Switches
دانلود مقاله انگلیسی: برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی با فرمت pdf اینجا کلیک نمائید

 

سال انتشار 2003
تعداد صفحات مقاله انگلیسی  6 صفحه
تعداد صفحات ترجمه مقاله  19 صفحه
مجله  سوئیچینگ و مسیریابی با عملکرد بالا
دانشگاه  ایتالیا
کلمات کلیدی  –
نشریه IEEE

 

 


فهرست مطالب:

 

چکیده
۱ مقدمه
۲ فرضیات سیستم
الگوریتم زمان بندی
سیاست صف بندی
۳ مطالعه شبیه سازی
سناریوهای ترافیک
۴ نتایج


بخشی از ترجمه:

 

 ۱ مقدمه

بسیاری از پژوهشگران پشتیبانی موثر از ترافیک چند بخشی از شبکه های پرسرعت ، را عنصری بحرانی و حساس برای ارائه خدماتی با کیفیت بالا در تعدادی از برنامه ها می پندارند. در اینترنت، اکثر روترهای (مسیریاب ها) موجود در هسته براساس معماریهای سوئیچینگ با صف های ورودی (IQ) عمل می کنند که برای آنها پشتیبانی کارآمد از ترافیک چند بخشی می تواند بسیار سخت و دشوار باشد. در واقع نشان داده شده است که برای نیل به ماکزیمم برون داد، یک سوئیچ n*n iq  نیازمند مقدار زیادی صف در مرتبه   برای هر صف و یک الگوریتم زمان بندی پیچیده می باشد که حتی برای سوئیچ های بسیار کوچک عملی و قابل استفاده نیست.
در اینجا معماریهای IQ خالص و محض را بررسی می کنیم که بافرها فقط درون پورت های ورودی جای داشته و نیازی به افزایش سرعت داخلی فابریک سوئیچینگ نمی باشد. این قبیل معماریها برای اجرای سوئیچ ها و مسیریاب های بسته بی نهایت سریع، بسیار امیدوارکننده قلمداد شده اند، که علت این امر آن است که پهنای باند کل مورد نیاز در فابریک سوئیچینگ به نسبت افزایش جمع نرخ داده های لینک های (پیوند) ورودی ، رشد نمی کند. در عوض، معماریهای سوئیچ QQ ( خروجی صفی) با N پورت ورودی/ خروجی نیازمند فابریک های سوئیچینگ و حافظه های خروجی می باشند که پهنای باند آنها بایستی N برابر جمع نرخ داده های لینک های ورودی باشد. به علاوه، تحت ترافیک چند بخشی، سوئیچ های  IQ در مقایسه با سوئیچ های OQ از فضای بافر به گونه ای کارآمدتر استفاده می کنند، از این لحاظ که هر سلول چند بخشی موجود در سوئیچ فقط توسط یک موقعیت بافر ذخیره می شود.
در اینجا الگوی بر مبنای سلول درو سوئیچ ها را بررسی می کنیم: بسته های ورودی به سلولهایی با اندازه ثابت تقسیم و سپس درون بافرها در پورت های ورودی ذخیره می شوند. سلولها از پورت های ورودی به خروجی از طریق فابریک سوئیچینگ منتقل شده و برای این کار از اصل زمان بندی پیروی می کنند که از رقابت و بحث اجتناب می کند: امکان استخراج بیش از یک سلول از یک پورت ورودی در یک برهه زمانی میسر نمی باشد و امکان تحویل بیش از یک سلول به یک پورت خروجی در یک برهه زمانی وجود ندارد. سپس بسته ها مجدداً در پورت های خروجی مونتاژ می شوند.

4. نتایج
مقاله حاضر راجع به اثر کاهش تعداد صفوف در یک سوئیچ ورودی صف بندی شده تحت ترافیک چند بخشی بحث می کند. راجع به الگوریتمهای زمان بندی و سیاست های صف بندی مختلف بحث شده و عملکرد آنها از طریق شبیه سازی در تعدادی از ترکیبات ممکن مورد مطالعه قرار گرفته است. نتایج شبیه سازی نشان می دهد که فقط ترافیک چند بخشی جمع شده، اختلافات عملکرد معناداری میان طرح های پیشنهاد شده روشن می کند. تحت ترافیک جمع شده، اثر تعداد صفوف را مطالعه کرده و به این نتیجه رسیدیم که معمولاً برای نیل به بالاترین کارایی، 2N صف کافی می باشد. اثر سیاست صف بندی بر عملکرد در مقایسه با اثر الگوریتم زمان بندی معنادار نمی باشد. طرح توزیع بار در میان صفوف در مقایسه با سایر طرح های صف بندی، عملکردرا بهبود می بخشد. سیاست زمان بندی حریصانه جدیدی که عملکردی بهتری نسبت به الگوریتم های زمان بندی قبلاً پیشنهاد شده عرضه می کند، مطرح شده است.


 

 

 عنوان فارسی مقاله: تعداد صف های ورودی برای پشتیبانی کارآمد از ترافیک چند بخشی در سوئیچ صف بندی شده ورودی
 عنوان انگلیسی مقاله: on the Number of Input Queues to Efficiently Support Multicast Traffic in Input Queued Switches

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی

 

خرید ترجمه فارسی مقاله با فرمت ورد

 

خرید نسخه پاورپوینت این مقاله جهت ارائه

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا