دانلود رایگان ترجمه مقاله سیاست های مدیریت موجودی برای محصولات فاسد شدنی – الزویر ۲۰۱۴

دانلود رایگان مقاله انگلیسی سیاست های مدیریت موجودی و تحول، باز پرسازی مشترک بهینه برای کالاهای فاسد شدنی به همراه ترجمه فارسی

 

عنوان فارسی مقاله سیاست های مدیریت موجودی و تحول، باز پرسازی مشترک بهینه برای کالاهای فاسد شدنی
عنوان انگلیسی مقاله Optimal joint replenishment, delivery and inventory management policies for perishable products
رشته های مرتبط مهندسی صنایع، لجستیک و زنجیره تامین، بهینه سازی سیستم ها
کلمات کلیدی کالا های فاسد شدنی، کنترل موجودی، بازپرسازی، مسیر یابی موجودی، موجودی مدیریت شده فروشنده، الگوریتم شاخه و برش
فرمت مقالات رایگان

مقالات انگلیسی و ترجمه های فارسی رایگان با فرمت PDF آماده دانلود رایگان میباشند

همچنین ترجمه مقاله با فرمت ورد نیز قابل خریداری و دانلود میباشد

کیفیت ترجمه کیفیت ترجمه این مقاله متوسط میباشد 
  ترجمه این مقاله به صورت خلاصه انجام شده است.
نشریه الزویر – Elsevier
مجله تحقیقات کامپیوتری و عملیاتی – Computers & Operations Research
سال انتشار ۲۰۱۴
کد محصول F801

مقاله انگلیسی رایگان (PDF)

دانلود رایگان مقاله انگلیسی

ترجمه فارسی رایگان (PDF)

دانلود رایگان ترجمه مقاله

خرید ترجمه با فرمت ورد

خرید ترجمه مقاله با فرمت ورد
جستجوی ترجمه مقالات جستجوی ترجمه مقالات مهندسی صنایع

  

فهرست مقاله:

چکیده
۱-مقدمه
۲ توصیف مسئله
۲-۱ انواع فساد پذیری کالا
۲-۲ اثر سن کالا بر روی هزینه های نگه داری موجودی
۲٫۳ سود کالا بر طبق سن آن
۲٫۴ سیاست های مدیریت موجودی
۳ فرمول های ریاضی
۳-۱ مدل سازی سیاست FF
۳-۲ مدل سازی سیاست of
الگوریتم شاخه و برش
۵- آزمایشات محاسباتی
۵٫۱ تولید نمونه
۵-۲ راه حل هایی برای روش OP
۵-۳ راه حل هایی برای روش ff و OF
۵-۴راه حل هایی برای توابع سود جایکزین
نتیجه گیری

 

بخشی از ترجمه فارسی مقاله:

۱-مقدمه
کنترل موجودی، یک عملیات لجستیک مهم به خصوص زمانی که محصولات عمر مفید محدودی دارند می باشد. کنترل موجودی مناسب متضمن این است که تقاضا بدون تحمیل هزینه های نگه دارای و یا خرابی براورده شود. چندین مدل کنترل موجودی وجود دارد(۳) و بسیاری از ان ها در بر گیرنده فراوری برخی محصولات فاسد شدنی است(۳۰).
مسائل مربوط به مدیریت انوانتوری محصولات فاسد شدنی در موارد بسیاری بروز می یابند کاربرد کنترل موجودی محصولات فاسد شدنی در بر گیرنده مدیریت و توزیع خون( ۵-۹-۱۷-۱۸-۲۰-۲۵-۲۶-۳۳) و نیز مدیریت مواد شیمیایی و رادیو اکتیور و غذا هایی نظیر محصولات لبنی، میوه ها و سبزیجات ( ۴-۲۹-۳۱-۳۴-۳۵) و البسه های مد (۲۸) می باشد. چندین مدل مدیریت موجودی برای ایتم های فاسد شدنی ارایه شده اند که شامل بازنگری دوره ای با حداقل و حداکثر مقدار سفارش هاجیما(۱۵) و بازنگری دوره ای با ملاحظات خدماتی مینر و ترانشکل ۲۴ است. بازنگری مدل ها و الگوریتم های اصلی در این زمینه را می توان در کار های ناهمیاس(۳۰) و کارسمن و همکاران(۱۹۹=) یافت. یک رویکرد تحلیلی واحد برای مدیریت شبکه های زنجیره عرضه برای محصولات حساس به زمان توسط ناگرنی و همکاران ۲۷) ارایه شده است.
برنامه ریزی برای تحویل کارامد، موجب افزایش صرفه جویی در عملیات لجستیک می شود. بهینه سازی مسیر های برنده یکی از توسعه یافته ترین موارد در تحقیقات عملیات می باشد(۲۱). تلفیق کنترل موجودی و مسیر یابی برنده، ایجاد یک مسئله بهینه سازی موسوم به مسیر یابی موجودی می شود که هدف آن کمینه سازی با به حداقل رساندن هزینه های کل مربوط به مسیر برنده و کنترل موجودی است. بررسی های اخیر مسئله مسیر یابی موجودی توسط اندرسون و همکاران ۲ و کلهو (۸) ارایه شده است.
مدیریت موجودی مشترک و توزیع محصولات فاسد شدنی که موضوع این مقاله است، یک مسئله مسیر یابی موجودی فاسد شدنی را ایجاد می کند. ناگرنی و معصومی (۲۵) به بررسی توزیع و جا به جایی خون انسان در یک زمینه تقاضای تصادفی با در نظر گرفتن قابلیت فاسد شدن و پسماند خون مربوط به سن و ظرفیت محدود بانک های خونی پرداختند. هملیمر و همکاران ۱۶، به مطالعه کنترل موجودی خون با مسیر های ثابت و تقاضای تصادفی پرداختند. این مسئله به طور اکتشافی با برنامه نویسی انتگرال و جست و جوی همسایه متغیر حل شد. گامستا و همکاران(۱۴) از مسائل حمل و نقل در مدل کنترل موجودی محدود به دو مشتری استفاده کردند.گاستودو و الوییرا (۱۰) یک تحلیل اکتشافی راهبردی از توزیع و کنترل موجودی چندین کالای منجمد با تقاضای تصادفی ارایه کردند. مرسر و تایو(۲۳) به بررسی مسئله توزیع خون هفتگی زنجیره سوپر مارکت بدون در نظر گرفتن عمر کالا پرداختند. یک مقاله نظری که به توسعه رویکرد تولید ستون می پرداخت، توسط لی و همکاران (۲۲) به منظور ارایه راه حل هایی به یک PIRP گزارش شده است. شکاف بهینگی پایین تر از ۱۰ درصد هشت مشتری و ۵ دوره تحت فرض عمر قفسه ای ثابت و مقدار ثابت در سرتاسر عمر محصول بود.
این مقاله، اهمیت های علمی بی شماری دارد. ما در ابتدا به طبقه بندی و بحث در مورد فرضیات اصلی مدیریت کالا های فاسد شدنی می پردازیم. سپس اقدام به تدوین PIRP به صورت برنامه خطی ترکیبی برای مورد کل کرده و ان را برای رسیدگی به مواردی که در آن خرده فروشان اول کالا های قدیمی را می فروشند و مواردی که کالا های تازه تر به فروش می رسند مدل سازی کردند. ما اقدام به ایجاد یک الگوریتم شاخه و برش دقیق برای حل مدل های مختلف کردیم. این اولین باری است که یک IRP مدل سازی شده و بر اساس فرضیات کلی در زمینه مدیریت محصولات فاسد شدنی حل می شود. مدل های ما نیازی به فرضیات در خصوص شکل توابع هزینه موجودی و درامد ندارند. ما اقدام به ایجاد یک رابطه بین PIRP و IRP چند محصولی مطالعه شده توسط محققان کردیم(۷).

۲ توصیف مسئله
مسئله موجودی و باز پرساسزی مشترک برای کالاهای فاسد شدنی مربوط به بهینه سازی ترکیبی کنترل موجودی و مسیر یابی برای محصولات با عمر موقت است. این محصولات دارای یک تاریخ انقضا بوده که بعد از آن قابل مصرف نمی باشند. در این رابطه می توان به محصولات دارویی و غذایی و نیز طیف وسیعی از محصولاتی که کیفیت، ظاهر تجاری آن ها طی زمان کاهش می یابد نظیر گل، مواد آرایشی، رنگ، محصولات الکترونیک و کالاهای مد اشاره کرد.در این بخش ما در مورد فرضیات نگه داری انواع محصولات صحبت کرده و توضیح می دهیم که چگونه می توان از آن ها در مدل استفاده کرد. به طور خاص، ما در مورد انواع فساد محصول در بخش ۲-۱، فرضیات هزینه های نگه داری موجودی این محصولات در بخش ۲-۲، سود ناشی از ان ها به صورت تابعی از سن در بخش ۳-۲ و مدیریت کالاهای با سنین مختلف نگه داری شده در انبار در بخش ۲-۳ صحبت می کنیم.
۲-۱ انواع فساد پذیری کالا
دو نوع کالا های فاسد شدنی بر اساس شیوه تجزیه و فاسد شدن وجود ندارد(۳۰). نخستین مورد شامل کالاهایی است که ارزش آن ها تا یک تاریخ خاص تغییر نکرده و سپس به طور ناگهانی به صفر می رسد. این در رابطه با محصولاتی صادق است که مطلوبیت آن ها توسط مشتریان تعیین می شود نظیر تقویم ها، سالنامه ها، نقشه ها و ابزار های الکترونیکی که سریعا بعد از یک تاریخ معین از کار افتاده می شوند. اگرچه این کالات ها ممکن است در شرایط بی نقصی باشند با این حال مفید دیگر نیستند. در یک مقوله مشابه، کالاهایی با تاریخ انقضا نظیر دارو، ماست و شیر بطری ای یافت می شوند. این کالا ها هم می توانند به صورت تازه و هم چند روز دیرتر مصرف شوند ولی بعد از تاریخ انقضا، مناسب مصرف نمی باشند. دومین مورد شامل محصولاتی است که کیفیت و ارزش درک شده آن ها به تدریج با کذشت زمان کاهش می یابد. مثال هایی از این موارد شامل میوه جات، سبزیجات و گل می باشند.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا